- 18 Ağustos 2013
- 2.574
- 1.745
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gece hep uyanıyor gündüzde ayaktayım hep siz nasıl baş ettiniz bu durumla bi dw başım çok ağrıyor bazen de baş dönmeleri bunlar normal miAllah kolaylık versin evet zor 14 aylık bebeğim var daha yeni düzene girdı uykumuz..
Canım sütümü içmiyor gündüz hep ek gıda ev işi yemek derken dinlenecek vakit çok az gündüz uyumuyor pekBenim de bebeğim altı aylık ama siz niye hep ayaktasınız onu anlayamadım...oturduğun yerde bebeğinle bir saat egzersiz oyun halısı vs oyalasan,sonra o uyuduğunda sen de uyusan...gece kaç kez uyanıyor.benimki akşam 9 dan sabah 9 a kadar üç kez uyanır,beslenir uyur...gündüz de üç kez uyur...yemekti temizlikti yapacaksam,onu pusete koyar yanımda götürürüm...bu benim ikinci çocuğum,ona rağmen öğlen ben de bir saat uyuyabiliyorum
Evet bebeğim gazı vardı 6 ay sürdü uyumazdı o dönemde kucağa alıştı yemeğimi bile zor yapardım ben eşimden destek aldım baş dönmeleri uykusuzluk yorgunluktan oluyor bende çok yaşadım o dönemde yaşadığın stres tabi sonrasında çıkıyor..Çok zor büyüyorlar..Gece hep uyanıyor gündüzde ayaktayım hep siz nasıl baş ettiniz bu durumla bi dw başım çok ağrıyor bazen de baş dönmeleri bunlar normal mi![]()
Allah sabir versin hepimize benim cocugum da 13 aylık bu dönemler zor
başınız felan dönüyorsa en iyisi bir doktora görünün az uyuyorsaniz uykusuz kaliyorsaniz ondan kaynaklanıyor olabilir
ben günler biliyorum wc ye gidemiyorum oglum hep peşimde cünkp bir saniye dibimden ayeilmiyor
Kan Tahlillerim emar temiz çıktı doktor stres uykusuzluktan dedi![]()
Canım sütümü içmiyor gündüz hep ek gıda ev işi yemek derken dinlenecek vakit çok az gündüz uyumuyor pekgece de battaniyesini yiyor uyanınca sürekli kontrol ediyorum
Bebeğin emiyorsa bitki çayları tuketin aktardan alın emin olun bebeğin rahatlayacak uyuyacak sende rahatlarsinKızlar çok mu abartıyorum bilmiyorum ama 7 aylık bebeğim beni çok yoruyor uykumu zaten alamıyorum gündüz hep ayaktayım dinlenme hiç yok
Sürekli yorgunum uykusuzluktan bazen başım dönüyor bu dönem sizler ne yaptınız bebek bu kadar zor mu![]()