Bu dönem çok mu zor:(:(:(

Naz571

xöğretmen
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2013
2.574
1.745
333
Kızlar çok mu abartıyorum bilmiyorum ama 7 aylık bebeğim beni çok yoruyor uykumu zaten alamıyorum gündüz hep ayaktayım dinlenme hiç yok:KK1:
Sürekli yorgunum uykusuzluktan bazen başım dönüyor bu dönem sizler ne yaptınız bebek bu kadar zor mu:(:(:(

Siz nasıl sabrettiniz bu günleriiniz nasıl geçti bir teselli

Allah kolaylık versin evet zor 14 aylık bebeğim var daha yeni düzene girdı uykumuz..

Allah kolaylık versin evet zor 14 aylık bebeğim var daha yeni düzene girdı uykumuz..
Gece hep uyanıyor gündüzde ayaktayım hep siz nasıl baş ettiniz bu durumla bi dw başım çok ağrıyor bazen de baş dönmeleri bunlar normal mi:(

Benim de bebeğim altı aylık ama siz niye hep ayaktasınız onu anlayamadım...oturduğun yerde bebeğinle bir saat egzersiz oyun halısı vs oyalasan,sonra o uyuduğunda sen de uyusan...gece kaç kez uyanıyor.benimki akşam 9 dan sabah 9 a kadar üç kez uyanır,beslenir uyur...gündüz de üç kez uyur...yemekti temizlikti yapacaksam,onu pusete koyar yanımda götürürüm...bu benim ikinci çocuğum,ona rağmen öğlen ben de bir saat uyuyabiliyorum

Benim de bebeğim altı aylık ama siz niye hep ayaktasınız onu anlayamadım...oturduğun yerde bebeğinle bir saat egzersiz oyun halısı vs oyalasan,sonra o uyuduğunda sen de uyusan...gece kaç kez uyanıyor.benimki akşam 9 dan sabah 9 a kadar üç kez uyanır,beslenir uyur...gündüz de üç kez uyur...yemekti temizlikti yapacaksam,onu pusete koyar yanımda götürürüm...bu benim ikinci çocuğum,ona rağmen öğlen ben de bir saat uyuyabiliyorum
Canım sütümü içmiyor gündüz hep ek gıda ev işi yemek derken dinlenecek vakit çok az gündüz uyumuyor pek:( gece de battaniyesini yiyor uyanınca sürekli kontrol ediyorum

Gece hep uyanıyor gündüzde ayaktayım hep siz nasıl baş ettiniz bu durumla bi dw başım çok ağrıyor bazen de baş dönmeleri bunlar normal mi:KK43:
Evet bebeğim gazı vardı 6 ay sürdü uyumazdı o dönemde kucağa alıştı yemeğimi bile zor yapardım ben eşimden destek aldım baş dönmeleri uykusuzluk yorgunluktan oluyor bende çok yaşadım o dönemde yaşadığın stres tabi sonrasında çıkıyor..Çok zor büyüyorlar..

Allah sabir versin hepimize benim cocugum da 13 aylık bu dönemler zor
başınız felan dönüyorsa en iyisi bir doktora görünün az uyuyorsaniz uykusuz kaliyorsaniz ondan kaynaklanıyor olabilir
ben günler biliyorum wc ye gidemiyorum oglum hep peşimde cünkp bir saniye dibimden ayeilmiyor

Kan Tahlillerim emar temiz çıktı doktor stres uykusuzluktan dedi:(
Allah sabir versin hepimize benim cocugum da 13 aylık bu dönemler zor
başınız felan dönüyorsa en iyisi bir doktora görünün az uyuyorsaniz uykusuz kaliyorsaniz ondan kaynaklanıyor olabilir
ben günler biliyorum wc ye gidemiyorum oglum hep peşimde cünkp bir saniye dibimden ayeilmiyor

Her bebek aynı değil,senin bebeğin zor bebekse tüm annelere tavsiyem şu...eğerki maddi durumun iyiyse kesinlikle hergün iki saatlik yardımcı tut...ya gelsin iki saat çocuğuna baksın sen uyu,ya da iki saat ev işini yapsın sen dinlen...mutlu anne mutlu çocuktur...yorgun üzgün annenin gerginliği bebeğe de geçer...nacizane tavsiyem birilerinden yardım al...bu süreçte de bebeğine uyku eğitici ver...ama şimdi verme çünkü yorgun ve stresliysen başaramazsın

Kan Tahlillerim emar temiz çıktı doktor stres uykusuzluktan dedi:KK43:

Benin demir eksikliğim var bend hemen yoruluyorum halsiz kalıyorum belki sizdede olabilir ve akdeniz anemisi diye bir hastalık varmış o da hamileliğimdd belli oldu kan eksikliği felan çoğu kadınlarda var ona da baksınlar bakmadıysalar tahlilde

Kızlar çok mu abartıyorum bilmiyorum ama 7 aylık bebeğim beni çok yoruyor uykumu zaten alamıyorum gündüz hep ayaktayım dinlenme hiç yok:KK1:
Sürekli yorgunum uykusuzluktan bazen başım dönüyor bu dönem sizler ne yaptınız bebek bu kadar zor mu:KK43::KK43::KK43:
Bebeğin emiyorsa bitki çayları tuketin aktardan alın emin olun bebeğin rahatlayacak uyuyacak sende rahatlarsin
Yakın bi tanidigimin 6 aylık oğlu var doğumundan beridir bitki çayları içiyor sürekli çocuk akşam yatıyor sabah kendileri uyandırıyor valla bak kaç kere şahit oldum hergün düzenli öğleden sonra banyosunuda yaptırıyor
Hayatında abur cubur kahve sigara demli çay yok buda çocuğu huzursuz ediyormuş
Hastalık hariç daha çocuğun aglamasini duymadım yemin ederim

Birde annenin stresi çocuğa geciyo sizinde sakin olmanız lazım ki çocuk rahatlasin

Back
X