- 28 Ağustos 2016
- 1.438
- 2.359
- 133
- Konu Sahibi bendekidurumlar
Benim bi arkadaş şehirler arası yasağın kalkmasını bekliyor. Haziranda nişan yapacakmış.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah gecinden versin de ahiret temalı aktiviteler düzenlemek istemiyosanız koca da kaçmıyo evlilik de kaçmıyo insanlar evladını göremiyo 2 aydırbu dönemde söz-nişan olur mu malum corona var ve biz bu sene evlenicektik sözü de erteledik ama ne zaman yapıcaz ne zaman evlenicez en azından söz olsaydı nikah yapar giderdik ama şuan aileler bile tanışmadıbir de farklı şehirlerdeyiz
evde sadece iki aile olsun yüzük takılsın gitsinler yani sadece anne babalar olsun diye düşündüm ama evli abisi var o da ayrı bir şehirde onu çağırmasak garip bir durum oluyorOlur desek yapacan mi reis
Reis anlıyorum kavuşmak istiyorsun ad konulsun heyecanı var ama riske girmeye gerenk yok az bi bekleyin normallessin bi ortam şuan emin ol çok tehlikelievde sadece iki aile olsun yüzük takılsın gitsinler yani sadece anne babalar olsun diye düşündüm ama evli abisi var o da ayrı bir şehirde onu çağırmasak garip bir durum oluyor
Aynen. İki ay oldu aynı şehirde olmamıza rağmen nişanlımla görüşmüyoruz. Hem de biz nisanlandik korona cikti, nişanlandigimdan bile birşey anlamadım. Bir bu bir de bu dönemde sanki hicbirsey yokmuscasina nispet yaparcasina, müstakbel kocişini sürekli iftara davet eden müstakbel eltime buradan sovgulerimi iletiyorum.Şu günlerde sevgiliyle bile bulusulmuyor.
Ne sözü ne nişanı, ne şehirler arası seyehati??
Siz halvet olacaksınız diye üç beş akraba entübe mi olsun? Bu ne bencillik
Ya o zamanda azdın kudurdun mu kocasızlıktan diyorlarHiç durumdan yararlanmayi bilmiyorsunuz.Ben direk paldir kuldur nikahlanir geçerdim nasilsa korona var hem oh. Dugun dugun diye israr edemezlerdi bizimkiler
Napicaksin nişani sözü hooff hofff...
evde sadece iki aile olsun yüzük takılsın gitsinler yani sadece anne babalar olsun diye düşündüm ama evli abisi var o da ayrı bir şehirde onu çağırmasak garip bir durum oluyor
Ya o zamanda azdın kudurdun mu kocasızlıktan diyorlar![]()