- Konu Sahibi hayat ve ben
-
Canim sen eksiklerini yavas yavas giderene kadar dügünü bir süre
ertelesen olmaz mi?
Benimde ceyizim icin hicbir hazirligim yok tek bir ignem bile yok mesela
ama gidecegim yere eksiksiz gitmek isterim cünkü dedigin gibi sonradan
laf ediyorlar. Gerci ben kimsenin lafini takmam ama ailemede laf etsinler istemem.
akıl verin lütfen bir ay sonra evleniyorum ve çeyiz olarak çok eksiğim var ve aileminde maddi durumu çok sıkışık olduğundan birşey yapamıyorlar.hani çeyizssiz de kız baba evinden çıkmaz bu babam içinde çok zor bu yüzden annem nişanlımın ailesi eksiklerini alsın diyor. ölede olursa onlar almış olacak ve sonradan laf edeceklerinden korkuyorum.bu eksiklerimi aldırtsam sorun olur mu sizce?zaten beraber oturacağız bi süreliğine nişanlım sadece şimdilik yatak odasını aldı birde düğün masrafı olacak ve bunun yanında da benim çeyiz için eksiklerim var sonrası için lafı olur mu. olmazssada olmuyor ne yapacağımı şaştım kaldım..
akıl verin lütfen bir ay sonra evleniyorum ve çeyiz olarak çok eksiğim var ve aileminde maddi durumu çok sıkışık olduğundan birşey yapamıyorlar.hani çeyizssiz de kız baba evinden çıkmaz bu babam içinde çok zor bu yüzden annem nişanlımın ailesi eksiklerini alsın diyor. ölede olursa onlar almış olacak ve sonradan laf edeceklerinden korkuyorum.bu eksiklerimi aldırtsam sorun olur mu sizce?zaten beraber oturacağız bi süreliğine nişanlım sadece şimdilik yatak odasını aldı birde düğün masrafı olacak ve bunun yanında da benim çeyiz için eksiklerim var sonrası için lafı olur mu. olmazssada olmuyor ne yapacağımı şaştım kaldım..
bende laflarına sözlerine maruz kalmak istemiyorum ama olması gerekenleride almam lazım çünkü ihtiyaç bunlar.beyaz eşyeyı geçtim ama bi kızın çeyizinde en azından bi tane olması gerekir düşüncesindeydim.malum durumlar yatak örtümü bile alamıyorum.zaten bir süreliğine beraber oturacağız birikim yapıp evimizi ayıracağız o zaman taksitle alır nişanlım geri kalan eşyaları ama en azından ufak tefek kızın çeyizinde olması gerekn eşyaları alamıyorum ve onlara aldıracam mecbur bunları laf ederler diye korkuyodum ama etseler bile kafaya takmayacağım sonuçta biliyorlar benim nasıl durumda olduğumu zaten ailemde söyledi durumumuzu onlarda onayladı.ve sonrasında söylerlerse onların ayıbı hangi baba istemezki kızının herşeyini yapabilsin karşılasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?