- 24 Nisan 2018
- 660
- 382
- 23
- 31
- Konu Sahibi resurrection93
Merhaba değerli hanımlar. Benim sizlere bir şey danışmaya ihtiyacım var. İnternetten sohbeti güzel, kültürü ve düşüncesi bana uygun bir çocukla tanıştım. Konuşması çok düzgün, bana yaklaşması çok düzgün ve kendini daima geliştirmeyi seven bir çocuk. Uzun süreli ve sıkıntılı bir ilişkiden çıktıktan yaklaşık 3 ay sonra biriyle konuşmaya ilk defa cesaret edebildim. Sanki 40 yıldır tanıyormuşçasına çocukla sürekli konuştuk ve konuşuyoruz da. Uygun bir zamanda yüzyüze de görüşeceğiz. Lakin benim bundan önceki ilişkimde çok canım yandığı için sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer misali kafamda bazı soru işaretleri var. Belki şimdiden bunları düşünmen çok saçma dersiniz, fol yok yumurta yok dersiniz ama çocukla iletişimimiz ciddi bir tarafa doğru ilerliyor. Yani ciddi bir şeyler istediği belli çocuğun. Bu yüzden önlemimi şimdiden almak istiyorum. Şöyle ki bu konuştuğum çocuk tek çocuk ve annesi ile babası boşanmış, annesiyle yaşıyor. Annemin benden başka kimsesi yok gibi bir şey diyor. Elbette öyledir bir şey demiyorum ama özellikle boşanmış/eşi ölmüş annelerin daha sonra çiftlerin ilişkine zarar verdiğini çok gördüm, çok okudum. Annesini yüzyüze tanımıyorum belki tanışacağım belki hiç tanışmayacağım ne olacağı belli olmaz. Belki çok iyi biri, belki bu sorunları yaşamam. Ama geçmiş tecrübelerimden dolayı ciddi anlamda korkuyorum. Bu 1. Husus. 2. Husus ise çocuk kendilerine ait olan özel bir şirkette çalışıyor ama sürekli yurtiçi ve yurtdışı seyahat ediyormuş. Sabit bir yerde durmaması da bir şeylere başlayacak olursak ayrıca bir sıkıntı olacak. Dediğim gibi ortada fol yok yumurta yok daha birkaç gün oldu tanışalı. Belki yüzyüze tanıştığımızda beni beğenmeyecek, ya da ben onu beğenmeyeceğim. Elektrik tutmayacak belki... bunların hepsi bir ihtimal. Ama çocuğun bana ciddi bir yaklaşımı da olduğundan dolayı onu kırmadan bu işi nasıl çözeceğimin yolunu bulmak istiyorum. Bundan önceki ilişkim bende adeta bir travma yarattığı için artık kafamda soru işaretleri oluşturacak birini istemiyordum. Bu da öyle denk geldi işte... Sorum siz olsanız ne yapardınız? Baştan kafanızda soru işaretlerinin olduğu biriyle görüşmez miydiniz yoksa bir görüşüp şans verir miydiniz? Şans verdiniz diyelim, kafada bu tarz soru işaretleriyle bir ilişkiye başlar mıydınız? Hani gideyim tanışayım umut vereyim olmazsa sallarım demek de benim karakterime uymuyor çünkü karşımdaki her şeyden önce sonuçta bir insan duygularını ve düşüncelerini asla incitmek istemem, kendisi de incitilmeyi hak etmeyen biri. Kafam karıştı yani bu noktada. Yardımcı olursanız sevinirim.