bu durumu nasıl çözeceğim ?

Çalıştığınız kurumun muhasebeye borcu varsa ve eğer patronunuz ödemiyorsa muhasebecinin niyeti patronunuzun kendisini aramasidir. Alacağını isteyecektir. Tahminim yoneticiniz onu oyaliyor ve telefonlarina çıkmıyor o da aynısını size yapıyor. Tabiri caizse filler tepisir cimenler ezilir misali

Ne istedigine baglı göndermedikleri şey bende muhasebeciyim ne istediniz

Ben kişisel bir evrak istiyorum ama işyeri için değil kendim için istiyorum

soruyorum genelde gün sonunda ya telefonunu açmıyor ya da tekrar unutmusum atarım falan dıyor.
Tamam sık Boğaz et işte. Bana artık o evrak çok acil bir şekilde lazım , mailim açık şu anda. Hemen halledip öyle kapatalım telefonu lütfen falan de. Yine olmadı git yanına , başında dikil. Tayin dönemi işleri hızlandırmak için ben bu taktiği uyguladım

Önce Aradım o evrak için ben şu an il dışındayım dönünce bakarız yarın döneceğim dedi yarın oldu Aradım bugun sizin ofise uğrayacağım dedi akşam oldu gelmedi pazartesi oldu mail atacağım dedi Salı telefonunu açmadı devamlı böyle

muhasebecı onu size ozellıkle vermıyor...
patronun borcu varmıs ya muhasebecıye, o sebeple oldugunu dusunuyorum...
yoksa bır muhasebecı ıcın bı evrak vermek en basıt sey ısı o zaten... ozellıkle işi yokusa suruyor.

o evrak ıcın muhasebecının ofıste olmasına bıle gerek yok ordakı stajyerıne ya da cıragına soyluyor telde , o cırakta onu yapıyor mailinıze yolluyorlar sız muhasebeden gelen evrakları muhasebecı yapıyor zannetmeyın ofıste calısan yapıyor bunu

adam da bu evrakla ugrasmıyor cunku patronunuzun ona borcu var. her muhasebecının yasadıgı bırseydır mükelleflerınden bıturlu parayı toplayamazlar bu sebeple bu zorlugu yasattıgı ıcın sozum ona sıze zorluk cıkarıyor

genel muhasebecıyım bu arada senelerce muhasebecılık yaptım bıze borcu olupda borcunu ozellıkle sallayanların ısı bızde azcık beklerdı.

bence en uygunu muhasebecının yanına gıdın acık acık bana su belge bu bu sebeple lazım benım ısımı yokusa suruyorsunuz burda calısmama sebep bu, olmazsa burda calısmamın da bır anlamı yok ,bosuna gergınlık tatsızlık olmasına gerek yok, bende sızın gıbı ısımı yapmaya calısıyorum kımınle sorununuz varsa onunla halledın lutfen burda zararlı cıkan nıye ben olayım dıyın bence.

patronunuz asla o muhasebecıyı arayıp da personelıme su evrakı verın demez
yapabılecegı hıc bırsey yok

muhasebecılerın ucretını de en sona bırakan ,sankı sokaga atıyormus parasını gıbı hakettıgı parayı verırken ıcı sızlayan patronlar yuzunden oluyor bu...

ahh ahh allah nasıl bılıyorsa oyle yapsın

bu arada lazım olan evrak nedır ? sıgorta ıle ılgılı bırsey ıse sgk ya da gıdebılırsınız mesela bılırsek belkı yardımcı olabılırız

Âmin canım bende SMMM stajı başlayacağım onun için Lazım evrak ofis gelmişim de var bunların hepsini biliyorum.

Ofisine de gittim , telefonla da Aradım , mailde attım ve bunları belki bin defa Yaptım ama sonuç Sıfır .

Patron zaten borcu olduğu için böyle yaptığımın farkında ama kendi aramaya yanaşmıyor arada kaynayan da ben oluyorum

Aklıma bir çözüm yolu da gelmiyor

E birlikten meslek mensubunun girip giriş yapması gerekiyor işyeri sözleşmesi
Patrona cikismak gerek... Muhasebeci haklı çünkü. Parasını alamadığı için iş yapmıyor . Patron tenezzül etmiyor halbuki bunların sorumlusu patron. Size karşı bir sorumluluk hissedip müdahale etmesi gerek en azından muhasebecisini aramaliydi. Patronla açıkça konuşun ben burda ne için duruyorum staj başlatmak için ! Deyin .

Patronla ne şekilde konuşmam gerekiyor ? Sürem de daralıyor bu işin hemen hallolması gerek

Patronla ne şekilde konuşmam gerekiyor ? Sürem de daralıyor bu işin hemen hallolması gerek
Aynen böyle demek gerek
surem yok sizin muhasebeciniz işimin görülmemesine zarara ugramama sebep oluyor siz buna göz yumuyorsunuz deyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…