muhasebecı onu size ozellıkle vermıyor...
patronun borcu varmıs ya muhasebecıye, o sebeple oldugunu dusunuyorum...
yoksa bır muhasebecı ıcın bı evrak vermek en basıt sey ısı o zaten... ozellıkle işi yokusa suruyor.
o evrak ıcın muhasebecının ofıste olmasına bıle gerek yok ordakı stajyerıne ya da cıragına soyluyor telde , o cırakta onu yapıyor mailinıze yolluyorlar sız muhasebeden gelen evrakları muhasebecı yapıyor zannetmeyın ofıste calısan yapıyor bunu
adam da bu evrakla ugrasmıyor cunku patronunuzun ona borcu var. her muhasebecının yasadıgı bırseydır mükelleflerınden bıturlu parayı toplayamazlar bu sebeple bu zorlugu yasattıgı ıcın sozum ona sıze zorluk cıkarıyor
genel muhasebecıyım bu arada senelerce muhasebecılık yaptım bıze borcu olupda borcunu ozellıkle sallayanların ısı bızde azcık beklerdı.
bence en uygunu muhasebecının yanına gıdın acık acık bana su belge bu bu sebeple lazım benım ısımı yokusa suruyorsunuz burda calısmama sebep bu, olmazsa burda calısmamın da bır anlamı yok ,bosuna gergınlık tatsızlık olmasına gerek yok, bende sızın gıbı ısımı yapmaya calısıyorum kımınle sorununuz varsa onunla halledın lutfen burda zararlı cıkan nıye ben olayım dıyın bence.
patronunuz asla o muhasebecıyı arayıp da personelıme su evrakı verın demez
yapabılecegı hıc bırsey yok
muhasebecılerın ucretını de en sona bırakan ,sankı sokaga atıyormus parasını gıbı hakettıgı parayı verırken ıcı sızlayan patronlar yuzunden oluyor bu...
ahh ahh allah nasıl bılıyorsa oyle yapsın