Buyukannem onun yaninda yasayip hergun boyle taleplerinin olmasi cok yorucuKim bu? Bana çok şirin geldi tabi yaşamadan bilemezsin
Kv heralde bahsettiğin kişi .
Bendede patlamalar basladi acikcasi buyukannem oldugu icin laf soyleyemiyorum.Kim bu?
Ben dayanamazdim acikcasi
Buyukannem oldunca haber vermem gerekiyor ayni evin icinde iki uc gun trip yiyorum.Is arkadasin mi? Bi daha gidecegin yeri soyleme bence.Bende bazen yalnizligi cok severim biri boyle israr etse gidesim gelmez.
Keske yapabilsem ama annem var hem gidince ayni eve gidiyoruz.Yalnız kalmak istediğinde haber verme, açma telefonunda.
Buyukannem.Kim oldugunu bileydik iyiydi.
Bir daha soylemiycem baska yere gidiyorum diycem zorla insana yalan söyleyecekteler.gideceğiniz yeri söylemeyin
Aslinda yazdim sandim. Uykusuzluktan yazmamisim. Bende tavrimi net sekilde belirttim. Hala anlamiyor anlatamiyorum.Kim olduğunu öğrenmeyi telepatik gücümüze bıraktınız heralde
Bence net bir şekilde belirtin,hic hoşlanmam, çok can sıkıcı
8-9 seneden beridir su siteye uyeyim hiçbir sekilde boyle bir sey yapmadim. Ne kadarda prim kasmayi seviyorsunuz iki begeni alacagim diye hanimefendi gozardi et butonu var orda basabilirsinizyorum sayısı kastırmak için mi kim olduğunu söylemeyip milleti merakta bırakıyorsunuz?
Konuya odaklanipta iki akil verseydiniz daha iyydi kim oldugunu bilmedende yorum yapabilirsiniz ? Akil verebilirsiniz.Açıklayıcı yazmayanları anlamaya çalışmak surda en büyük derdim .
Evet. Nasil basa cikacagimi bilmiyorum acikcasi.Babaanne/Anneanne mi o?
Bizde de bi değişik anneanne versiyonu var da bunun :)))
Oylede neden kim oldugu bu kadar herkesi meraklandirdi sadece derdime odaklanip iki yorum yazmak zor mu?Anneanne olabilir
Acaba kimdir kimdir?
Aynı evin icinde olmuyor o.Büyükanneniz desek değil
Çünkü anneniz 'çok yüz verdin' demiş
Hayatınıza yeni giren biri mi?
Öyle yada böyle sınırları çizmek sizin elinizde
Kim kim kimmmmmm
Komşu mu?
Hanimefendi laf sokma amacinizi anlayamadim neden insanlarin dertlerine boyle yorum yapiyorsunuz?Hıımm,tamam anladık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?