- 23 Ocak 2020
- 1.317
- 1.338
- 133
- Konu Sahibi Canangul133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi tık sahil elbisesi gibi yaMerhaba, eşimin uzaktan bir akrabasının düğünü var. Fakat benim çok giyecek seçeneğim yok, şu anda Alacak imkanimda Yok. sizce bu elbise giyilir mi, düğün salonda olacak, ben zaten kalkıp oynayacağım,
Hayır çok kötü. TRENDYOL milla abiye bakın 200-300 tl ye çok güzel bulabilirsinizMerhaba, eşimin uzaktan bir akrabasının düğünü var. Fakat benim çok giyecek seçeneğim yok, şu anda Alacak imkanimda Yok. sizce bu elbise giyilir mi, düğün salonda olacak, ben zaten kalkıp oynayacağım,
Çok mu kötü durur, salondaBi tık sahil elbisesi gibi ya
Yakın değiliz, olmazsa pantolon bluz, yada gömlek giyeyim, tşk ederimYani fazla çiçek böcek ki çiçek de ayçiçeği yani, çirkince birazcık. Kumaş pantolonunun varsa pantolon bluz da olur yakınınız değilse
Malesef cok cirkin. Salon sokak ev farketmez. İsterseniz butcenizi, vucut tipinizi vs yazin guzel tavsiyeler gelir. O ne oyle kocaman ay cicekleriÇok mu kötü durur, salonda
Kaç bedensiniz? Size trendyoldan abiye bakacağım. Mesela şu 135 tl kargo vs toplam 180 tl desek. 34,36 ve 38 bedenleri mevcut. Nasıl sizce?Merhaba, eşimin uzaktan bir akrabasının düğünü var. Fakat benim çok giyecek seçeneğim yok, şu anda Alacak imkanimda Yok. sizce bu elbise giyilir mi, düğün salonda olacak, ben zaten kalkıp oynamayacagim,
Bunu yeni mi alacaksınız? Konuyu gorunce trendyola baktim. Onun yerine bunu alabilirsiniz benceMerhaba, eşimin uzaktan bir akrabasının düğünü var. Fakat benim çok giyecek seçeneğim yok, şu anda Alacak imkanimda Yok. sizce bu elbise giyilir mi, düğün salonda olacak, ben zaten kalkıp oynamayacagim,
Uzak akraba diyor bu elbise olur muC Canangul133
34,36,38,40 bedeni var. Bu da kargoyla toplam 180 tl ye geliyor. Kaç bedensiniz? Ben size bulacağım güzel uygun bir abiye. Lütfen o elbiseyi giymeyin şık olun :)
Ayçiçeğini beğenmedin yani çekirdek çitlerken iyi amaYani fazla çiçek böcek ki çiçek de ayçiçeği yani, çirkince birazcık. Kumaş pantolonunun varsa pantolon bluz da olur yakınınız değilse
Olsun ya kendisi için giysin valla. Eşiyle foto çekilir düğün yerinde. Hatıra kalır. Bence siyah olan gayet uygun hem fiyatı da iyi toplam 170 tl falan. Kırmızının da fiyatı uygun ve farklı bence. En son bi tane kahverengi ekledim o da çok hoş 324 tl ye geliyor. Bence bunlardan hangisi uygunsa alabilir.Uzak akraba diyor bu elbise olur mu![]()
Belki abiye pahalı olduğunu düşünüyor diye ben trendyoldan 180 tl olanları göndermek istemiştim. Tabi ki yoksa yapacak bişey yok yok ama uygun fiyata düz siyah abiye bence cok daha güzel olur. Eklediği fotoğraftaki elbise gerçekten çok kötü benceKonu sahibi şu an alacak imkanım yok demiş demek ki gösterdiği elbise elinde mevcut. Bu noktada şunu al demek anlamsız sanki.
Evet fotoğraftaki elbise çok kötü onu giymemesi taraftarıyım ben deBelki abiye pahalı olduğunu düşünüyor diye ben trendyoldan 180 tl olanları göndermek istemiştim. Tabi ki yoksa yapacak. İşeyeceğim yok ama uygun fiyata düz siyah abiye bence cok daha güzel olur. Eklediği fotoğraftaki elbise gerçekten çok kötü bence![]()