- 28 Eylül 2014
- 306
- 116
- 48
- 34
- Konu Sahibi denizz2013
-
Yok hic bisey demedim ama anlam da veremedim yani normalde de sebze yemeği sevmez ama yapinca da bisey demez ses cikarmaz bi kaç gündür boyle ne yapsam diye düşünüyorum oysa ki önceden boyle değildi evlendik masal bittiCanı bişeye sıkılmıştır rahat bıtakmanız iyi olmus ama bugün sorun dinleyın eşinizi
Aynen ya öyle kotu oldum ki düşünün okuldan gelip ustumu bile değişmeden dinlenmeden kostur kostur yapmisim insan biraz emeğe saygi duyar dimiBabam da ayni boyleydi, yemegi bogazimiza dizerdi.
Yemiceksen yeme, ne diye kalp kiriyosun?
Sevmese de yerdi önceden ama buara sürekli bi eleştiri bi begenmemeler filan inan çok moralim bozuluyorYa canı sıkkındır ya o yemekleri sevmiyodur.
Adam öküz oldu bildiğin yaaa bugün yapmadim bisey bakalim napcakBenim elimden gelen bu begenmeyene mutfak ve malzeme orada der otururdum yerime.. Sinir olurum böyle şeylere...
Madem begenmedin sabahtan söyle bunu yap diye madem begenmedin gel karicim disari cikalim diye. illa kalp kiracaklar...
Konusmadim bisey demedim ama kirildim da inan konusasim gelmiyor şuan sabahta kahvalti hazirlmadim oğlumu anneme goturdum bende okulda birşeyler yedimMasalı devam ettirmek ikinizin elinde sen kızınca o susar okızınca sen. Karşılıklı dinleyınce birbirinizi kaldıgı yerden devam eder masalınız. Uzulme sakınce yumuşak sesler konuşmaya calıs birbirinizi anlayın ki işler daha kolay olsun
Sevmese de yerdi önceden ama buara sürekli bi eleştiri bi begenmemeler filan inan çok moralim bozuluyor
Ben bir aile olmaya calistigimi saniyordum ama haklisin herşeyi yapmamak lazimmisÖyle her akşam koştur koştur yemekler hazırlar dört dörtlük sofralar kurarsanız böyle olur bu adamlar.
Ben bugün yemek yapmadım. Şimdi de derse gideceğim 7,30 gibi gelirim. Kendi yapacak yemeği ya da dışardan söyleyecek. Bu kadar yüz vermeyin bu beylere.
Yapmayın... Sürekli eleştiriyor diyorsunuz bir de... Derdi yemek olsa halledilir ama can sıkmak amaci belli..Adam öküz oldu bildiğin yaaa bugün yapmadim bisey bakalim napcak
Nasil yapacagimBi erkeğe onun yanlış yaptığını/davrandığını göztermenin yolu kendi silahıyla vurmaktır.
Evet ya iki uç gündür bi havalar bi tripler oysa gayet iyiydik yaniYapmayın... Sürekli eleştiriyor diyorsunuz bir de... Derdi yemek olsa halledilir ama can sıkmak amaci belli..
Aile olmak kocaya çocuğa hizmet etmek değil ki cicim. Bırak biraz da o yapsın bunları.Ben bir aile olmaya calistigimi saniyordum ama haklisin herşeyi yapmamak lazimmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?