• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu erkekler neden boyle???

denizz2013

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2014
306
116
48
34
Hanimlar selam aslında tam olarak ne desem bilemedim ama çok tuhaf bir durum yasadim canim sikildi.
Dun okuldan geldim oğlum annemdeydi o gelmeden evi toplayıp yemek yapmam için sadece bir saatim vardi alelacele evi toparladim ve kolay olsun diye taze fasulye pilav ve sulu köfte yaptim burada oğlumu getirdi annem sonra da Esim geldi ve yemek hazir mi dedi evet dedim
Tencerelerde bakti keşke yapmasaydin !!!dedi
Neye ugradigimi sasirdim nasil yani dedim bu yemekleri yapacagina keşke yapmasaydin dedi ve yemedi gitti yatti
Sanki kavga için bahane ariyor gibime geldi dünden beri düşünüyorum yine neler oluyor bize diye:((

Belki canı bir şeye sıkkındır.. Ayıp etmiş siz o kadar uğraşmışsınız ama olayın büyümemesi açısından gidip yatması iyi olmuş.. Sakin bir anında sorun eşinize.

Canı bişeye sıkılmıştır rahat bıtakmanız iyi olmus ama bugün sorun dinleyın eşinizi
Yok hic bisey demedim ama anlam da veremedim yani normalde de sebze yemeği sevmez ama yapinca da bisey demez ses cikarmaz bi kaç gündür boyle ne yapsam diye düşünüyorum oysa ki önceden boyle değildi evlendik masal bitti

Masalı devam ettirmek ikinizin elinde sen kızınca o susar okızınca sen. Karşılıklı dinleyınce birbirinizi kaldıgı yerden devam eder masalınız. Uzulme sakınce yumuşak sesler konuşmaya calıs birbirinizi anlayın ki işler daha kolay olsun

Benim elimden gelen bu begenmeyene mutfak ve malzeme orada der otururdum yerime.. Sinir olurum böyle şeylere...

Madem begenmedin sabahtan söyle bunu yap diye madem begenmedin gel karicim disari cikalim diye. illa kalp kiracaklar...
Adam öküz oldu bildiğin yaaa bugün yapmadim bisey bakalim napcak

Masalı devam ettirmek ikinizin elinde sen kızınca o susar okızınca sen. Karşılıklı dinleyınce birbirinizi kaldıgı yerden devam eder masalınız. Uzulme sakınce yumuşak sesler konuşmaya calıs birbirinizi anlayın ki işler daha kolay olsun
Konusmadim bisey demedim ama kirildim da inan konusasim gelmiyor şuan sabahta kahvalti hazirlmadim oğlumu anneme goturdum bende okulda birşeyler yedim

Öyle her akşam koştur koştur yemekler hazırlar dört dörtlük sofralar kurarsanız böyle olur bu adamlar.
Ben bugün yemek yapmadım. Şimdi de derse gideceğim 7,30 gibi gelirim. Kendi yapacak yemeği ya da dışardan söyleyecek. Bu kadar yüz vermeyin bu beylere.
Ben bir aile olmaya calistigimi saniyordum ama haklisin herşeyi yapmamak lazimmis

Back
X