bu erkekler neden boyle???

Aa.. Bok ye deseydin. Adama bak ya..

bazen erkekler bir suç işlediklerinde yada eşlerinin kızacağını bildikleri şeyleri yaptıklarında suçluluk psikolojisi içinde böyle davranabiliyorlar. Bence gözlemleyin mutlaka sebebi çıkar ortaya iş yerinde bir problem olmuştur ailesi ile ilgili bir şeyler olmuştur. Davranışlarını gözlemleyin. kendinizi ezdirmeyin tamamen de alttan almayın dengeli bir şekilde davranın bence.

Denizzzzz kizzzzz sen bu adama her aksam ne yediriyosun da bu menuyu begenmedi kiiii!!!!!?????
Kuzum valla aylik menü yapym kendime hafta bir GN balik iki gün et bi gün tavuk uç gün sebze yemeği yanina pilav meze vb salata vs çorba olur mutlaka bu kadar

Bi saat önce geldi yemek yok mu dedi hayir dedim nasilsa begenmiyorsun gerek var mi yapmaya dedim bisey demedi peynir zeytin filan yedi

Yav bu yemekler uyduruk yemekler değil ki. Sulu köfte kolay bir yemek değil, fasulye de öyle şak koy fırına olsun denen bir yemek değil. Ben anlamadım valla acaba ne yemek bekliyordu. Daha ne yapabilirsiniz ki..

Yav bu yemekler uyduruk yemekler değil ki. Sulu köfte kolay bir yemek değil, fasulye de öyle şak koy fırına olsun denen bir yemek değil. Ben anlamadım valla acaba ne yemek bekliyordu. Daha ne yapabilirsiniz ki..
Canim ben kolay diye su acidan dedim köfteyi Fila. Önceden yapar dolaba koyarim buzluktan cikarip hemen pisiririm fasulyeyi de ayni şekilde pişmeye hazir koyarim buzluga cikarip hemen pisirirm yani o acidan kolay dedim :)

maşallah ne kadar hamaratsınız. sizin kolay olsun diye yaptığınız şu yemekleri bütün gün evde oturanlar anca yapıyor. eşiniz ayıp etmiş.

Çok sevimlisiniz yahu bence bir şeyleri canı sıkılıyor istemeden size yanaıtıyor sonra pişman oluyor ama sizi sevdigi belli

Canim ben kolay diye su acidan dedim köfteyi Fila. Önceden yapar dolaba koyarim buzluktan cikarip hemen pisiririm fasulyeyi de ayni şekilde pişmeye hazir koyarim buzluga cikarip hemen pisirirm yani o acidan kolay dedim :)
Hımm ben taze taze yapıyorsunuz sandım ama bu yine de değiştirmez ki gayet güzel yemekler yapmışsınız. Sadece pratikleşmiş bir şekilde yapmışsınız. Valla bu adamın yemekte ne istediğini çok merak ettim ben

maşallah ne kadar hamaratsınız. sizin kolay olsun diye yaptığınız şu yemekleri bütün gün evde oturanlar anca yapıyor. eşiniz ayıp etmiş.
Aslında hamarat sayilmam sadece programla olduğum için zamandan da kazanmak amacıyla herşeyi pişmeye hazir vaziyette atarim buzluga o zaman kolay oluyor

Ama her zaman ayni şekilde yapym ki bu iki senedir boyle düzeni kurdum kurali ve bu şekilde davranmamisti hic sevmese de yerdi ve ben hep biz yemezsek cocukda yemez ona ornek olmamiz lazim diye herşeyi pisirym düşünün oğlum olana kadar agzima ciğer koymayan ben sörf o annem yemek seciyo bende yemem denesin diye az da olsa yiyorum yaptgm da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…