• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu erkekler neden boyle???

Valla uç gündür bana pek sevimli gelmiyor kendisi:))
Ahahah beni güldürdünüz ya Allahta sizi güldürsün bi ömür inşallah :)) valla ben kıyamadım ya evli olmadıgım ıcın böyleyim belki ama ,açkalmıştır gibi geldi bana barısınca bi sarılıın sıkı sıkı

Ahahah beni güldürdünüz ya Allahta sizi güldürsün bi ömür inşallah :)) valla ben kıyamadım ya evli olmadıgım ıcın böyleyim belki ama ,açkalmıştır gibi geldi bana barısınca bi sarılıın sıkı sıkı
AC kaldi canm sabah kahvalti da hazirlamadim çünkü şimdide çekiniyo bisey istemeye :)))

AC kaldi canm sabah kahvalti da hazirlamadim çünkü şimdide çekiniyo bisey istemeye :)))
Evlenmeden önceki adam gitti yerine hakiki meşe geldi mübarek bazen diyorum kendi kendime yanlislikla bi odunla evlenmisim diye :)hatta geçenlerde haberlerde ağaçla evlenen bi adam cikmisti kendimi düşündüğümü düşününce çok glmuştum:))

Bugün benim eşime nekadar iyi baktığım sağlık kurumları tarafından ispatlandı :KK48:

Benim eşimde sizin eşiniz gibi aşşağı yukarı. Çok kavga ederiz . Ona sorsak ben ona iyi bakmıyorum.
Kalsiyum falan kalmamış vücudunda bi susmaz konuşurda konuşur. Bu arada eşim iş yerinde hiç yemek yemez eve geldiğinde yediği neyse o.
geçen sene bir doktora gittik test yaptı kalsiyumu maşallah almış başını gitmiş bütün değerler fıstık gibi
aradan zaman geçti yine dır dır dır. Bugünde kan vermeye gitmişler bir hasta için 15 arkadaş.
17 mi neymiş en iyi değer bununki 17 yi de geçmiş. Orda neden diye sormuş arkadaşları. Doktor da demekki çok iyi besleniyor demiş. Dedim artık doktorlu kanıtlı sana iyi baktığım. Bidaha sus otur yemeğini ye bıdı bıdı yapma bana:KK53:

kocanıza kızmıştım ama şimdide yazık ya aç insana hiç kıyamam.
sakinleştiysen yemeğe gel deseniz.
mutlaka başka birşeye sinirlenip sofraya küsmüştür.

kocanıza kızmıştım ama şimdide yazık ya aç insana hiç kıyamam.
sakinleştiysen yemeğe gel deseniz.
mutlaka başka birşeye sinirlenip sofraya küsmüştür.
Yok yok biraz dursun çok üzdü beni caminin skntisindan bende yemek yemedim dun acisini cikarayim ki bi daha yapmasn

nekadar kırıcı konuşmuş.. üç çeşit yemek ve beğenmiyor...insan bi şükreder..onu bulamayan insanlar var...
üstelik sulu köfte pilav gayet güzel yemeklerdir...neyine kusur bulmuş anlayamadım...

Bugün benim eşime nekadar iyi baktığım sağlık kurumları tarafından ispatlandı :KK48:

Benim eşimde sizin eşiniz gibi aşşağı yukarı. Çok kavga ederiz . Ona sorsak ben ona iyi bakmıyorum.
Kalsiyum falan kalmamış vücudunda bi susmaz konuşurda konuşur. Bu arada eşim iş yerinde hiç yemek yemez eve geldiğinde yediği neyse o.
geçen sene bir doktora gittik test yaptı kalsiyumu maşallah almış başını gitmiş bütün değerler fıstık gibi
aradan zaman geçti yine dır dır dır. Bugünde kan vermeye gitmişler bir hasta için 15 arkadaş.
17 mi neymiş en iyi değer bununki 17 yi de geçmiş. Orda neden diye sormuş arkadaşları. Doktor da demekki çok iyi besleniyor demiş. Dedim artık doktorlu kanıtlı sana iyi baktığım. Bidaha sus otur yemeğini ye bıdı bıdı yapma bana:KK53:
Bizimkide evlenince kilo aldi düzenli yediği için kabizlik sorunu vardi düzenli beslendiği için hic bisey kalmadi hala bidi bidi söylenir bazen diyorum o kadin ben erkek olsam cekmezdim diye:)

nekadar kırıcı konuşmuş.. üç çeşit yemek ve beğenmiyor...insan bi şükreder..onu bulamayan insanlar var...
üstelik sulu köfte pilav gayet güzel yemeklerdir...neyine kusur bulmuş anlayamadım...
Adam cins canm adam yoksa yemek normal:)ay sindirim bozuluyo o tavri aklima geldikce

Bizimkide evlenince kilo aldi düzenli yediği için kabizlik sorunu vardi düzenli beslendiği için hic bisey kalmadi hala bidi bidi söylenir bazen diyorum o kadin ben erkek olsam cekmezdim diye:)

Nankörlük canım benim başka bişey değil. Dışarda canın bişeye sıkıldıysa karına niye carlıyorsun gel insan gibi konuş dertleş dimi. Ama yok hemen o çatal dilleri çıkar meydana.

Bazen de yemek yaparım ıyyy der ben yemem. Niye. O gün işyerinde aynı yemek çıkmış. Eee sen işyerinde yemek yemiyosun ki. Evet yemedim. E ne alaka ozaman ya sanki aynı yemeği 2 öğün yiyor. Neymiş bezelye yemezmiş. Iş yerinde kötü yapılıyor muş. Yahu tabuldot la bir mi ev yemeği. Bana bir uyuzluk yapar yemeği görünce bende kendine dışardan söyle derim. Bir tabak yer yine 1 tabak ister . ama aynı yemeği 1 ay sonra yapayım yine aynı muhabbet olur deliricem ya bazen saçımı başımı yolasım geliyor.

Nankörlük canım benim başka bişey değil. Dışarda canın bişeye sıkıldıysa karına niye carlıyorsun gel insan gibi konuş dertleş dimi. Ama yok hemen o çatal dilleri çıkar meydana.

Bazen de yemek yaparım ıyyy der ben yemem. Niye. O gün işyerinde aynı yemek çıkmış. Eee sen işyerinde yemek yemiyosun ki. Evet yemedim. E ne alaka ozaman ya sanki aynı yemeği 2 öğün yiyor. Neymiş bezelye yemezmiş. Iş yerinde kötü yapılıyor muş. Yahu tabuldot la bir mi ev yemeği. Bana bir uyuzluk yapar yemeği görünce bende kendine dışardan söyle derim. Bir tabak yer yine 1 tabak ister . ama aynı yemeği 1 ay sonra yapayım yine aynı muhabbet olur deliricem ya bazen saçımı başımı yolasım geliyor.
Hem de ne nankörlük valla insani deli ediyor

1 saat içinde 3 çeşit yemek??? Alnınızdan öpüyorum arkadaşım :KK19:
Saol canim saat üçte okuldan geldim dörtte annemler oğlumu getirecekti alelacele evi topladim ve yemek yaptim 5dk dinlenmeden oğlum geldi esim gelene kadar onunla ilgilendi banyosu filan sonra Esim geldi sonuç bu!!!

Yeminle yemekleri canım çekti :)
Eşiniz ayıp etmiş 3 gün yemek vermeyin nasıl anlar o burun kıvırdığı yemeğin değerini.Bu arada maşallah yemek konusunda plan programınıza hayran kaldım darısı bana :)

Bi saat önce geldi yemek yok mu dedi hayir dedim nasilsa begenmiyorsun gerek var mi yapmaya dedim bisey demedi peynir zeytin filan yedi
canım benim aslında küçük gibi görünsede insanın büyük ölçüde canını sıkıyor versin eşinede istikamet ve ölçü inşallahhhh:KK20:. Allah sabır böyle şeyler eşimle birlikteyken bir gün acıktım dedi yemek saatinden sonra hazırda birşey yoktu kahvaltılık dışında canın ne istiyor yapayım diyorum sen say diyor bende aklıma gelenleri sayıyorum yok ya neyse tamam yemicem ben dedi sıkılmış bi şekilde sonra peki sen bilirsin dedim oyun oynuyor o esnada pc de yanında oturdum ilgilenmiyor da zaten sonra dayanamadım tekrar sordum ne istersin diye bana patladı yemiyorum ben diye sert çıktı aradan beş dk geçti ben çıkıyorum dedi gitti tabi sonradan anladım derdi başkaymış. Psikolojide yansıtma diye birşey var. Bunlarınki o misal kaç yıllık evliin eşin ve sen kaç yaşlarındasınız?

Begenmiyorsa kendi yapsin .
Sende bir sure yapma , yemek hazirmi dediginde yok de.
Neden derse zaten begenmiyorsun ondan yapmiyorum de.

Adam yatarken git tencerelerdeki yemekleri kafasına boca et! Bu ne hadsizlik yaa!! Kadın işten gelmiş,zaten yorulmuş.Bi de kocasına yemekler yapmış ama beyfendi beğenmiyor bak bak baaakk!!! Çok kızıyorum böyle adamlara yaa..

senin emeğini geçtim nimetin ne olduğunu bilmiyor canım nankör bi adammış insan nimete burun kıvırırmı onu bulamayan binlerce canlı varken hayatta çoğu kişi böyle sonrada benim niye huzurum param pulum yok diye yakınır. Sen eşinin emeğini hiçe say kalp kır nimeti beğenme kendi huzursuzluğunu bazen insanlar kendi elleriyle yapıyo haberleri yok boşver yemezse yemesin zıparsın yatsın otur sen ye çoçuğunla

Back
X