Bu erkeklerde "rus" merakı cidden var mı?

damlacik1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2014
172
19
68
İnternette haykiriyorlar surekli ne kadar sevdiklerini

Asil merak ettigim, esinizde veya sevgilinizde boyle bi merak var mi?

Sarışın merakları var net! Ama garipler Rusları hep bakımlı manken gibi zannediyorlar.
Ev tuttuk ev sahibi karşı dairemizde rus bayan ve Türk eşinden bahsetti. Kiralık yazılarını sökmek için eve gittik karşı komşu balkondaydi çamaşır asiyordu nisanlimin tepkisi "bu nasıl rus ya bildiğin Türk kezbani" oldu

erkeklerde malesef butun dogurabilenlere merak var... tek kadin olsa ne alaa, zavallilar...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benimkinde yok, rus da sevmez sarışın da. Ruslar çok yapay duruyormuş yapma bebek gibilermiş, hiç bir çekicilikleri yokmuş söylediğine göre. Ne kadar doğrudur bilemem. Kadın dediğin kara kaşlı kara gözlü beyaz tenli olur diyi kendileri.

Bence var eşim benimle bosandktan sonra rus alıcagını söylemişti 2 sene oldu gelen giden yok gene kürkçü dükkanına döndü

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bence kompleks yapmislar turk kizlarini karalayip yabancilari goklere cikarinca beklentileri yuksek,ulasilmaz erkek gibi gorunduklerini saniyorlar sanirim. 'amaan turk kizi neymis sizden dolu var ama ben sizi degil ruslari begeniyorum' diyip kendilerini yucelttiklerini zannediyorlar. Ilkokulda hoslandiklari kiza cirkin vs diyip kotu davranip ilgi cekmeye calisirlardi simdi de bunu cikardilar
Bir de cok kisiden duydum yabanci kizlar cinsellik konusunda cok rahat turkler oyle degil o yuzden onlari begeniyoruz diyenler baya var. Onlari 'kolay lokma' olarak goruyorlarmis yani. Ne kadar cirkin bir dusunce ya.

Hahahaha bu iyiydi işte..

Erkek aklı işte kendi kendine rüyalara girdi de rusu bırak türkü bulamadı kendilerini ruslara karsı cazip hissediyorlar esmer olunca onlara degişik gelirmiş karşıdan kaparlarmış

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kendi tiplerine bakmadan kadınları acımasızca kıyaslayan erkekler var malesef, tabi yabancı erkeklerle kendilerini kıyaslamaya cesaret edemiyorlar...

Komşunun tavuğu kaz görünür kızlar.
Ya da kendi milletinden bir kız canını yakmıştır. Ondan yabancı merakı baş göstermiştir.
Bir de Türk kızı tribi ile uğraşamam, alırım bir Rus ohh keyfime bakarımcılar var, onlara hiç girmeyeyim. İşin sonu ban'a gider çünkü

erkeklerin olabilir belki ,ama eşimin hiç böyle bir merakını görmedim ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…