Bu erkeklerde "rus" merakı cidden var mı?

rus kızlar kekodan anlamıyorlar
o yuzden ruslar tercıh edılıyor suratına bıle bakmayacagın tiplerin ve turızm yerınde yasayan kekoların tercıhlerıdır
çünkü ancak onları ne olduklarını bılmeyen hatunlar ister..

Tecrübeli olduklari icin rus kadinlari ve pek tabulari olmadigindan, onlara meraklari var, bide cilveliler hatunlar, islerini biliyorlar

Son düzenleme:
Erkekler cidden tuhaf bir tür..

ne kadar çok kişi var burda konu 10 numara mı olmuş ne
valla güzel sütun gibi bacaklar beyaz bebek gibi hatunlar biz bile dönüp bakıyorsak adamlar ne yapsın derim

Rus merakı yok bildiğim kadarıyla benimkinin Zaten Ruslar da hayatta benimkine bakmaz, sarışın renkli gözlü onların memlekette çok var
Rus kızları altın kolyeli, bağrı kıllı, esmer abilerimize bayılıyorlar

Sevgilimi sıkıştırmalarım sonucu (işte hangi renk boyatayım saçımı vs ) çeşitli renklerde kadınlar (ünlüler ) sarışın kızıl kumral vs resimleri gösterdim beyaz tenli sarışın bir hatun vardı onu seçti hıı bir resimleri yollamadan önce hangi renk daha seksi olur vs demiştim gitti sarışını seçti yaa
Erkeklerde genel düşünce galiba ya esmeri seçiyorlar ya da beyaz tenli sarışını neyse ki beyaz tenliyim saçı boyayarak çözüm buluruz bu rus olayına takılmalarının sebebinin cinsellikle alakalı olduğunu duymuştum belkide ondandır bu takıntı

Valla kendi mileltinde ne yoksa insana o cazip geliyor.

Alman bir erkek arkadasla konusuyordum, Guneyli kadinlar, Tur olsun, Italyan olsun, ispanyol olsun cok guzel ve bakimlilar, onlar varken Alman kadinlara bakmam demisti Bir de Alman erkek-Cinli kadin ciftleri iyice turedi, haydi Guneylileri anlarim ama Cinli hatunlarda murdarlik gercekten dizboyu. Neyse, Kuzey ve bati Avrupali erkekler Guneyli kadinlari cok egzotik buluyormus, baska bir Alman erkek de Turklerin yuz hatlarini, ozellikle kas+goz lerini cok begendigini soyledi, bir de elmacik kemiklerini. Benim elmacik kemiklerim hic cikik degil mesela, bana bile belirgin dediler, geriye kalan herkes yuvarlak yuzlu ondandirAlmanya'da sarisinlara kimse ilgi gostermiyor, Rus olsun, Alman olsun. Burda Ruslari kimse degisik bulmuyor acikcasi ne kadinlarini ne erkeklerini.

Alman kadinlarda zenci-Arap meraki almis basini gidiyor.

Her millet egzotik buldugunu guzel buluyor , komsunun tavugu komsuya kaz gorunuyor

Turk erkekleri ben yemesinler, nefes alsa disi bir canli, onlara yeter. Burasi ozgur bir ulke, madem meraklilar gidip Ruslarla olsunlar, onlari kim tutuyor?

Son düzenleme:

Evet aynen keko da olsa bağırlarına basıyorlar.
Parmak arası terliği, çakma adidas eşofmanı, eşek yalamış tarzı saçıyla bir çok aklı başında Türk kızının beğenmeyeceği kekomançileri onlar beğeniyor işte ne sebepse

erkek erkektir hesabı bakıyorlar işte :)nefes alsın yeter hesabı
eee, kekolarda kendılerını bır halt sanıyorlar oralarda işte, elın rusu onu begenmıs yaa

erkek erkektir hesabı bakıyorlar işte :)nefes alsın yeter hesabı
eee, kekolarda kendılerını bır halt sanıyorlar oralarda işte, elın rusu onu begenmıs yaa

Hehehe aynen. Azıcıkta parası varsa tamamdır.
Kekomançiymiş, kıroymuş hiç farketmiyor.
Modifiyeli şahinim şekil, aman diyim yolumdan çekil

Hehehe aynen. Azıcıkta parası varsa tamamdır.
Kekomançiymiş, kıroymuş hiç farketmiyor.
Modifiyeli şahinim şekil, aman diyim yolumdan çekil
saçlar joleli ve uzun dik dik... pantolonlar belden daha aşağıda özguven patlamasından dolayı yanı pantolon aşağı düşse utanmaz, o derece özguven fırlamıs bütün beden siyah kazak gıymıscesıne kıllı tenler kapkara bir de bır yerde garsonsan tamamdır iş

Farklı kültürden insanlar sevgili olunca birbirlerinin ezikliklerini falan anlamaları zor oluyor. Giyimdir kuşamdır kültürdür zor iş. Pek de güzel olmayan bir kız arkadaşımın çok hoş bir yabancı sevgilisi var, kızın türkiyede hiç sevgilisi olamamıştı yurtdışına gittiği an çok yakışıklısından bi tane buldu. Bu zavallım rus kızları da bizim kırolardan 2 ilgi şefkat gördü mü yelkenleri suya indiriyor. Sonra türk kızları çok havalı diyolar. Ulan siz eziksiniz be o kız 2 yıl tükiyede yaşasın dönüp bakmaz yüzüne.

Rus erkekleri hem kadinlara hem de hayat karsi ilgisiz, sabahtan aksama kadar icip televizyon izliyorlar, kadinlar veya cinsellik hci dertleri degil. Turk erkekleri ne kadar kadin meraklisiysa, Rus kadinlar da o kadar adam meraklisi ve haklilar da bence, Rus erkeklerine erkek demeye 1000 sahit ister. Macoluk, sahiplenme vs yok, ilgi gostermek yok, hal boyle olunca bizim sakalli biyikli hanzolar bu hatunlara cazip geliyor. Gencliginiz guzelliginize yazik be Rus kizlar Bir de Rusya'dan kurtulma meselesi var tabi, hayat sartlari da cok zor. Doktorlar bile ayda 50 $ kazaniyor, Moskova'da da hayat cok pahali, hayat sartlari cok kotu..........hal boyleyken Turkiye'de yasamak cennet oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…