Bu erkeklerde "rus" merakı cidden var mı?

O doğal kazak bacım Yaz kış deriyi koruyor
Bağırtarak Arsız Bela, Qarizma rap falan da dinliyorsa tamamdır.
Kulaklık henüz icat edilmedi onlara, bağırtarak dinlenmeli
T siyah renk atleti de unutmayalım

Alman Erkekleri sarisinlara veya ruslara ilgi göstermiyor ama bizim türk ekekleri masallah ilginin alasini gösteriyor hatunlara
Gencler genelde Alman yada Rusla beraber, insallah benim oglanlar bu trende uymaz :26: büyük simdilik esmerlerden hoslaniyor gibi ama hayirlisi artik

Son düzenleme:
O doğal kazak bacım Yaz kış deriyi koruyor
Bağırtarak Arsız Bela, Qarizma rap falan da dinliyorsa tamamdır.
Kulaklık henüz icat edilmedi onlara, bağırtarak dinlenmeli
T siyah renk atleti de unutmayalım
onların yüzünden yırtık kotun manası anlamsızlastı apaçi oldular

Tacize uğramamak adına kıllı çorap giymiştir belki , çok yakışılıklıyım hesabı..
Ağzını yalarım sör , midemi kaldırma

Ruslar güzel ve sıcak kanlılar ne yalan söyleyeyim erkekler beğeniyorlar.Eşimin merakı varsa da bilmiyorum ama yakalarsam kaçacak yer arasın kendineeee

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benim eşim de İrlandalı. 2 İngiliz arkadaşı sürekli bana bekar Türk arkadaşım olup olmadığını soruyor. İngilizler de kendi kadınlarını hiç beğenmiyorlar Güney Avrupalı kadınlar onlara çok egzotik ve feminen geliyormuş. İngiliz kadınları çok içiyormuş , küfrediyormuş...

Avrupalı erkeklerde de daha çok japon kadın merakı var sanırım...

Ruslarin cogu cidden guzel ama.Hani biz bile bakabiliyoruz bazen.Onun disinda ingilizmis almanmis cok iticiler bence.Cok cig beyaz ve renkli gozluler :26:

Ya mutlaka wardir hemen hemen hepsinde walla cidden guzel hatunlar ben bile diyorum allah bunlari nasi yaratiyo die burun estetik gibi gozler renkli saclar sari illaki her erkek bakar aldatir demiyorum ama illaki bi ilgisini ceker bence

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

onların yüzünden yırtık kotun manası anlamsızlastı apaçi oldular

Türkçe rapin adı çıktı, var mı dahası?
Türkçe rap diyince, arabesk rap geliyor akla
He bir de bu kekomançiler, kendi karısını, anasını kapı dışarı çıkarmaz.
Ama dışarıda dişi sinek görse affetmez, anında askıntı olur

Ingiliz kadinlarinda murdarlik dizboyu gercekten dogru soylemisler, her gun publarda icip sarhos olanlar, gegirenler.....igrencligin sinirlarini gercekten zorluyorlar. Alamn + Ingiliz kadinlari tipten degil davranistan kaybediyor bence, feminenlik 0, davranislar kab asaba, dominant ve cacaronlar ustelik.

Avrupalı erkeklerde de daha çok japon kadın merakı var sanırım...

Aynen, bir de genel anlamda bir Uzakdogulu meraki var, nedir cozemedim.

Sokakta yakisikli, uzun boylu dalyan gibi bir Hans i mini minnacik murdar bir Cinliyle gormek beni gercekten sasirtiyor.

KESİNLİKLE ERKEKLERİN RUS MERAKİ VAR. Benim sevgilim de cok guzel buluyor ama gercekten cok guzeller ya bazen nasil boyle guzel oluyorlar bilmiyorum.Genetik iste :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…