saçlar joleli ve uzun dik dik... pantolonlar belden daha aşağıda özguven patlamasından dolayıyanı pantolon aşağı düşse utanmaz, o derece özguven fırlamıs bütün beden siyah kazak gıymıscesıne kıllı tenler kapkara bir de bır yerde garsonsan tamamdır iş
Afiyet olsun..Canim cay demledim simdi geldim
Esim veya sevgim yok, olsada ruslari begenmesi imkansiz cunku sarisin seven biri benimle iliski kurmaz
Valla kendi mileltinde ne yoksa insana o cazip geliyor.
Alman bir erkek arkadasla konusuyordum, Guneyli kadinlar, Tur olsun, Italyan olsun, ispanyol olsun cok guzel ve bakimlilar, onlar varken Alman kadinlara bakmam demistiBir de Alman erkek-Cinli kadin ciftleri iyice turedi, haydi Guneylileri anlarim ama Cinli hatunlarda murdarlik gercekten dizboyu. Neyse, Kuzey ve bati Avrupali erkekler Guneyli kadinlari cok egzotik buluyormus, baska bir Alman erkek de Turklerin yuz hatlarini, ozellikle kas+goz lerini cok begendigini soyledi, bir de elmacik kemiklerini. Benim elmacik kemiklerim hic cikik degil mesela, bana bile belirgin dediler, geriye kalan herkes yuvarlak yuzlu ondandir Almanya'da sarisinlara kimse ilgi gostermiyor, Rus olsun, Alman olsun. Burda Ruslari kimse degisik bulmuyor acikcasi ne kadinlarini ne erkeklerini.
Alman kadinlarda zenci-Arap meraki almis basini gidiyor.
Her millet egzotik buldugunu guzel buluyor, komsunun tavugu komsuya kaz gorunuyor
Turk erkekleri ben yemesinler, nefes alsa disi bir canli, onlara yeter. Burasi ozgur bir ulke, madem meraklilar gidip Ruslarla olsunlar, onlari kim tutuyor?
O doğal kazak bacımYaz kış deriyi koruyor
Bağırtarak Arsız Bela, Qarizma rap falan da dinliyorsa tamamdır.
Kulaklık henüz icat edilmedi onlara, bağırtarak dinlenmeli
T siyah renk atleti de unutmayalım
saçlar joleli ve uzun dik dik... pantolonlar belden daha aşağıda özguven patlamasından dolayıyanı pantolon aşağı düşse utanmaz, o derece özguven fırlamıs bütün beden siyah kazak gıymıscesıne kıllı tenler kapkara bir de bır yerde garsonsan tamamdır iş
Tacize uğramamak adına kıllı çorap giymiştir belki , çok yakışılıklıyım hesabı..
Ağzını yalarım sör, midemi kaldırma
Alman bir erkek arkadasla konusuyordum, Guneyli kadinlar, Tur olsun, Italyan olsun, ispanyol olsun cok guzel ve bakimlilar, onlar varken Alman kadinlara bakmam demistiBir de Alman erkek-Cinli kadin ciftleri iyice turedi, haydi Guneylileri anlarim ama Cinli hatunlarda murdarlik gercekten dizboyu. Neyse, Kuzey ve bati Avrupali erkekler Guneyli kadinlari cok egzotik buluyormus, baska bir Alman erkek de Turklerin yuz hatlarini, ozellikle kas+goz lerini cok begendigini soyledi, bir de elmacik kemiklerini. Benim elmacik kemiklerim hic cikik degil mesela, bana bile belirgin dediler, geriye kalan herkes yuvarlak yuzlu ondandir Almanya'da sarisinlara kimse ilgi gostermiyor, Rus olsun, Alman olsun. Burda Ruslari kimse degisik bulmuyor acikcasi ne kadinlarini ne erkeklerini.
Her millet egzotik buldugunu guzel buluyor, komsunun tavugu komsuya kaz gorunuyor
Turk erkekleri ben yemesinler, nefes alsa disi bir canli, onlara yeter. Burasi ozgur bir ulke, madem meraklilar gidip Ruslarla olsunlar, onlari kim tutuyor?
onların yüzünden yırtık kotun manası anlamsızlastı apaçi oldular
Benim eşim de İrlandalı. 2 İngiliz arkadaşı sürekli bana bekar Türk arkadaşım olup olmadığını soruyor.İngilizler de kendi kadınlarını hiç beğenmiyorlar Güney Avrupalı kadınlar onlara çok egzotik ve feminen geliyormuş. İngiliz kadınları çok içiyormuş , küfrediyormuş...
yok değil, benım rus arkadaslarım varRus hatunların hepsi sarışın mı yahu?
ama bu tipler gercek hatta eve gelen makıneyı tamır eden tamırcı hesabı
çatallar her zaman ortadadırciddiyim
tarzlarına edeyımBelki de o fanteziyi yaratmak adına bu tarzı benimsemişlerdir olamaz mı
Avrupalı erkeklerde de daha çok japon kadın merakı var sanırım...
Bizim gelin de sarışın değil..yok değil, benım rus arkadaslarım var
rus olduklarından şüphe ettıgım zamanlar bıle oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?