• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu erkeklerde "rus" merakı cidden var mı?

Aynen, bir de genel anlamda bir Uzakdogulu meraki var, nedir cozemedim.

Sokakta yakisikli, uzun boylu dalyan gibi bir Hans i mini minnacik murdar bir Cinliyle gormek beni gercekten sasirtiyor.:53:

Burada bile görüyorum ben de, çocuğun yüzüne,fiziğine bakmaya kıyamazsın,çocuk başını bile kaldırıp bakmıyordu japon kızdan başkasına,hem yakışıklı hem kibar hem sadık:ssz::1:

Bizim gelin de sarışın değil..
ınsanlar nedense sarısın zannedıyor hepsını . benım tanıdıklarımdan 1-2 tanesı sarısın
diğerleri ya kumral ya esmer :D esmer rus olur mu deemeyın var yanı :27: ya da yanmıslardır gunesten
bılemeyecgım artık :D

Ben de Japon erkeklerine ılımlı bakmaya başladım.
Kekomançilerden sonra bayağı giderli geldi:27:

Ingiliz kadinlarinda murdarlik dizboyu gercekten:20::20: dogru soylemisler, her gun publarda icip sarhos olanlar, gegirenler.....igrencligin sinirlarini gercekten zorluyorlar. Alamn + Ingiliz kadinlari tipten degil davranistan kaybediyor bence, feminenlik 0, davranislar kab asaba, dominant ve cacaronlar ustelik.

Çok fenalar ya hem kadın hem erkek, orta yaş ve üstüler neyse de gençleri... Çok zevksiz giyinorlar, kusana kadar içiyorlar, obezite oranları çok yüksek... Şoka girdim pub çıkışı yaptıklarına, konserde...
Alman erkekleri çok sadık diyorlar doğru mudur? Öyle bir ünleri var, birçok farklı insandan duydum:27::27: Bizi bi aydınlat:51:

ınsanlar nedense sarısın zannedıyor hepsını . benım tanıdıklarımdan 1-2 tanesı sarısın
diğerleri ya kumral ya esmer :D esmer rus olur mu deemeyın var yanı :27: ya da yanmıslardır gunesten
bılemeyecgım artık :D

Var var..
Bizim kızın saçları koyu kahve yada siyaha yakın bir renk,gözler yeşil,ten beyaz..
İki çocuk doğurdu maşallah nasıl doğurdu anlamadık..
Allah Nazarlardan saklasın,hiç mi bozulmaz o vücut..
Ben bir doğursam ne olurum kim bilir..:1:

Çok fenalar ya hem kadın hem erkek, orta yaş ve üstüler neyse de gençleri... Çok zevksiz giyinorlar, kusana kadar içiyorlar, obezite oranları çok yüksek... Şoka girdim pub çıkışı yaptıklarına, konserde...
Alman erkekleri çok sadık diyorlar doğru mudur? Öyle bir ünleri var, birçok farklı insandan duydum:27::27: Bizi bi aydınlat:51:

Vallahi ozbeoz bir Hans in agzindan duydum: "Alman erkekleri de aldatiyor".

Ote yandan genelde efendi adamlar, yaninda sevgilisi varken/yokken baska kadinlara bakmaz, g.tu basi oynamaz, net insanlar evlenmek istemiyorsa basindan soyler, yari yolda birakmaz....guvenilir tipler bence, duzgun ve efendi adamlar.

Alamn kadinlari gercekten murdar, aldatma vakalari kadinlarda kesinlikle daha cok. Cok gamsizlari var, sevgilsiinin gozu onunde baskasiyla dans eder, flort eder; barlarda onasir, yatar kalkar.......beterler bence.

Son düzenleme:

Almanları ben de duydum...

Var var..
Bizim kızın saçları koyu kahve yada siyaha yakın bir renk,gözler yeşil,ten beyaz..
evet, zaten çoğu da rusyanın köylerınden gelıyor. o yuzden her çeşiti olabılır :D
evet yedıklerınden mıdır nedır :27:

Var var..

zaten yüzlerine bakan yok,fizikleri varken:1: benim gördüğüm çocuklu rus kadınlar da genç kız gibi, bunlar hep genetik:9:

Ote yandan genelde efendi adamlar, yaninda sevgilisi varken/yokken baska kadinlara bakmaz, g.tu basi oynamaz, net insanlar evlenmek istemiyorsa basindan soyler, yari yolda birakmaz....guvenilir tipler bence, duzgun ve efendi adamlar.

Alamn kadinlari gercekten murdar, aldatma vakalari kadinlarda kesinlikle daha cok. Cok gamsizlari var, sevgilsiinin gozu onunde baskasiyla dans eder, flort eder; barlarda onasir, yatar kalkar.......beterler bence.

Bacım bi Hans bul kendine :9: Sarışın sarışın bebeleriniz olur:1:

Var var..

Bide asla sezeryan tercih etmiyolar normal dogumcular doguruyolar eski hallerine donuyolar direk bizde diyetisyenlerde surunelim hamilelik sonradi kilolar icin cok sinir bozucuuu :(

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Daha bugun bi sitede okudum almanlar hayatlarinda 1 kere aldatiyolarmis anket yapmislar

Bide asla sezeryan tercih etmiyolar normal dogumcular doguruyolar eski hallerine donuyolar direk bizde diyetisyenlerde surunelim hamilelik sonradi kilolar icin cok sinir bozucuuu :(

Aynen arkadaş yaa..:50:

evet, zaten çoğu da rusyanın köylerınden gelıyor. o yuzden her çeşiti olabılır :D
evet yedıklerınden mıdır nedır :27:

hangi forumdu hatırlamıyorum da, biri bir konu açmıştı.
ev arkadaşım Rus ve çok berbat yemekler yapıyor diye.
Fotoğrafı da vardı, öyle iğrenç bir şey ömrümde görmedim.
Patates, maydonoz, bütün soğan falan aboovv :27: Çorbaydı galiba:27:
Savaş sonrası oluşan yokluktan kalma alışkanlık herhalde, ne bulurlarsa dolduruyorlar

evet. var...
Türk kızlarında, İtalyan erkek merakı ne kadar varsa,türk erkeklerinde de o kadar rus kızı merakı var.:)

İtalyan erkekleri için de oldukça romantik, kadına nasıl davranmasını bilir. Ama oldukça da düzenbaz, üç kağıtçı biraz da alkolik diye duydum:27:

Back
X