- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
Rus hatunların hepsi sarışın mı yahu?
Geçen bir haber sitesinin galerisinde yer alan rus güzellerini sarışın mavi gözlü falan beklerken geneli siyah saçlıydı esmer bile vardı ya

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rus hatunların hepsi sarışın mı yahu?
Aynen, bir de genel anlamda bir Uzakdogulu meraki var, nedir cozemedim.
Sokakta yakisikli, uzun boylu dalyan gibi bir Hans i mini minnacik murdar bir Cinliyle gormek beni gercekten sasirtiyor.![]()
ınsanlar nedense sarısın zannedıyor hepsını . benım tanıdıklarımdan 1-2 tanesı sarısınBizim gelin de sarışın değil..
Ingiliz kadinlarinda murdarlik dizboyu gercektendogru soylemisler, her gun publarda icip sarhos olanlar, gegirenler.....igrencligin sinirlarini gercekten zorluyorlar. Alamn + Ingiliz kadinlari tipten degil davranistan kaybediyor bence, feminenlik 0, davranislar kab asaba, dominant ve cacaronlar ustelik.
ınsanlar nedense sarısın zannedıyor hepsını . benım tanıdıklarımdan 1-2 tanesı sarısın
diğerleri ya kumral ya esmeresmer rus olur mu deemeyın var yanı
ya da yanmıslardır gunesten
bılemeyecgım artık![]()
Çok fenalar ya hem kadın hem erkek, orta yaş ve üstüler neyse de gençleri... Çok zevksiz giyinorlar, kusana kadar içiyorlar, obezite oranları çok yüksek... Şoka girdim pub çıkışı yaptıklarına, konserde...
Alman erkekleri çok sadık diyorlar doğru mudur? Öyle bir ünleri var, birçok farklı insandan duydumBizi bi aydınlat
![]()
Çok fenalar ya hem kadın hem erkek, orta yaş ve üstüler neyse de gençleri... Çok zevksiz giyinorlar, kusana kadar içiyorlar, obezite oranları çok yüksek... Şoka girdim pub çıkışı yaptıklarına, konserde...
Alman erkekleri çok sadık diyorlar doğru mudur? Öyle bir ünleri var, birçok farklı insandan duydumBizi bi aydınlat
![]()
evet, zaten çoğu da rusyanın köylerınden gelıyor. o yuzden her çeşiti olabılırVar var..
Bizim kızın saçları koyu kahve yada siyaha yakın bir renk,gözler yeşil,ten beyaz..
İki çocuk doğurdu maşallah nasıl doğurdu anlamadık..
Allah Nazarlardan saklasın,hiç mi bozulmaz o vücut..
Ben bir doğursam ne olurum kim bilir..![]()
Var var..
Bizim kızın saçları koyu kahve yada siyaha yakın bir renk,gözler yeşil,ten beyaz..
Vallahi ozbeoz bir Hans in agzindan duydum: "Alman erkekleri de aldatiyor".
Ote yandan genelde efendi adamlar, yaninda sevgilisi varken/yokken baska kadinlara bakmaz, g.tu basi oynamaz, net insanlar evlenmek istemiyorsa basindan soyler, yari yolda birakmaz....guvenilir tipler bence, duzgun ve efendi adamlar.
Alamn kadinlari gercekten murdar, aldatma vakalari kadinlarda kesinlikle daha cok. Cok gamsizlari var, sevgilsiinin gozu onunde baskasiyla dans eder, flort eder; barlarda onasir, yatar kalkar.......beterler bence.
Var var..
İnternette haykiriyorlar surekli ne kadar sevdiklerini
Asil merak ettigim, esinizde veya sevgilinizde boyle bi merak var mi?
Aynen, bir de genel anlamda bir Uzakdogulu meraki var, nedir cozemedim.
Sokakta yakisikli, uzun boylu dalyan gibi bir Hans i mini minnacik murdar bir Cinliyle gormek beni gercekten sasirtiyor.![]()
Vallahi ozbeoz bir Hans in agzindan duydum: "Alman erkekleri de aldatiyor".
Ote yandan genelde efendi adamlar, yaninda sevgilisi varken/yokken baska kadinlara bakmaz, g.tu basi oynamaz, net insanlar evlenmek istemiyorsa basindan soyler, yari yolda birakmaz....guvenilir tipler bence, duzgun ve efendi adamlar.
Alamn kadinlari gercekten murdar, aldatma vakalari kadinlarda kesinlikle daha cok. Cok gamsizlari var, sevgilsiinin gozu onunde baskasiyla dans eder, flort eder; barlarda onasir, yatar kalkar.......beterler bence.
KESİNLİKLE ERKEKLERİN RUS MERAKİ VAR. Benim sevgilim de cok guzel buluyor ama gercekten cok guzeller ya bazen nasil boyle guzel oluyorlar bilmiyorum.Genetik iste :)
Bide asla sezeryan tercih etmiyolar normal dogumcular doguruyolar eski hallerine donuyolar direk bizde diyetisyenlerde surunelim hamilelik sonradi kilolar icin cok sinir bozucuuu
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
evet, zaten çoğu da rusyanın köylerınden gelıyor. o yuzden her çeşiti olabılır
evet yedıklerınden mıdır nedır![]()
evet. var...
Türk kızlarında, İtalyan erkek merakı ne kadar varsa,türk erkeklerinde de o kadar rus kızı merakı var.:)