• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu erkeklerde "rus" merakı cidden var mı?

Artık eskisi gibi değil yabancı kadın merakı.
İstanbul'un herhangi bir semtinde dolaşan uzun boylu, fit vücutlu, sapsarı turistlere adamlar dönüp bakmıyor artık.
Özellikle dikkat ettim buna.
Bir de öyle çok güzel kadınımız var ki, güzele doyuldu resmen.
Her yerde çok güzel insanlara rastlanıyor zaten.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Sarışın mavi göz merakı var. Tabi o güzelim kızlar bizimkilere ne kadar bakar orası meçhul :D

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benide herkes ruslara benzetiyor rus gorunumlu turk diyorlar...illet oluyorum niye benzetiyorsun arkadas bizim milletimizin kizlari onlara bin basar :))

"Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene..."

o kadar kokoşlar ki güzel olmayanları da aynı ilgi görür.. topuksuz minisiz çıkmazlar dışarı.:d

Erkek arkadaşımda Rus merakı yok, kendisi bana açık açık ben kolay ulaşabilecek sadakatsiz insanlara dönüp bakmam demişti ve bu bana çok çirkin gelmişti açıkçası. Her Rus kolay ulaşılır veya sadakatsiz olur gibi kavramlar var bazılarında belki de onlara yönelme sebepleri bu halbuki her milletin sadakatlisi de sadakatsizi de vardır.Erkek milleti işte neyi niye yaparlar bilinmez...

ınsanlar nedense sarısın zannedıyor hepsını . benım tanıdıklarımdan 1-2 tanesı sarısın
diğerleri ya kumral ya esmer :D esmer rus olur mu deemeyın var yanı :27: ya da yanmıslardır gunesten
bılemeyecgım artık :D

sarısın olmauyan çok ama hepsinde sarı hastalığı var platin yapıolar yakışıoda tabi çakma olsada biz çakamayız pek :D bizimkiler gbi kara kaş saç sarı olmuo :9::9::9:

Erkek arkadaşımda Rus merakı yok, kendisi bana açık açık ben kolay ulaşabilecek sadakatsiz insanlara dönüp bakmam demişti ve bu bana çok çirkin gelmişti açıkçası. Her Rus kolay ulaşılır veya sadakatsiz olur gibi kavramlar var bazılarında belki de onlara yönelme sebepleri bu halbuki her milletin sadakatlisi de sadakatsizi de vardır.Erkek milleti işte neyi niye yaparlar bilinmez...

sen zati ruslardan güzelsin kuzummm:16::16::16::16:

Son düzenleme:
Antalya da yasiorum, apartmanda en az 4,5 kişi ruslarla evli. Yani aslinda buradaki bir çok türk erkeği ruslarla evli, neden diye sorduğunuzda bizlerden daha az kaprisli daha fazla bakimli vs vs bi çok şey söylüyorlar. Katiliyormuyum,hayir.....!

hangi forumdu hatırlamıyorum da, biri bir konu açmıştı.
ev arkadaşım Rus ve çok berbat yemekler yapıyor diye.
Fotoğrafı da vardı, öyle iğrenç bir şey ömrümde görmedim.
Patates, maydonoz, bütün soğan falan aboovv :27: Çorbaydı galiba:27:
Savaş sonrası oluşan yokluktan kalma alışkanlık herhalde, ne bulurlarsa dolduruyorlar
benım arkadasımda yemek icin benden tarıf alır :D gecen tavuk yemegı yapmıs, bana soracakmıs
bende çok sonradan dondum tele, tavugun içine bır de tavuk suyu atmıs :60: naptın dedım sen yaa:27: sabah kahvaltısında yemek yerdı hep :27:
bır de batıl ınancları fecı :D bir keresınde yemek yapıyorum baya kalabalıgız
yere bıber tohumu düştü, biri aldı yerden çemkirmeye çalıştı bana :D neymıs öyle bısı oldugunda evde kavga cıkarmıs :d evet, cıkacak demıstım bende :D çünkü o kızı hıc sevmezdım :D
aslında yemek yapmakta kabılıyet işi :D
sarısın olmauyan çok ama hepsinde sarı hastalığı var platin yapıolar yakışıoda tabi çakma olsada biz çakamayız pek :D bizimkiler gbi kara kaş saç sarı olmuo :9::9::9:
aynen. ama ben saçlarımı sarı yaptıgımda kaşlarımı da açarım
keko gıbı dolanmam :60:

benım arkadasımda yemek icin benden tarıf alır :D gecen tavuk yemegı yapmıs, bana soracakmıs
bende çok sonradan dondum tele, tavugun içine bır de tavuk suyu atmıs :60: naptın dedım sen yaa:27: sabah kahvaltısında yemek yerdı hep :27:
yere bıber tohumu düştü, biri aldı yerden çemkirmeye çalıştı bana :D neymıs öyle bısı oldugunda evde kavga cıkarmıs :d evet, cıkacak demıstım bende :D çünkü o kızı hıc sevmezdım :D

valla ya millet ortada yeminle görntü kirliliği ne bu sarıısınlar ezmesi milleti
kara kaşlı kara gözlü güzel kızlarımız yok ettiler herkes bir dip gelmiş kara kaş sarı ile truncu arası saç
:9::9::9::9::9:

hangi forumdu hatırlamıyorum da, biri bir konu açmıştı.
ev arkadaşım Rus ve çok berbat yemekler yapıyor diye.
Fotoğrafı da vardı, öyle iğrenç bir şey ömrümde görmedim.
Patates, maydonoz, bütün soğan falan aboovv :27: Çorbaydı galiba:27:
Savaş sonrası oluşan yokluktan kalma alışkanlık herhalde, ne bulurlarsa dolduruyorlar

Cok dogru anlatmissin ben azerbaycanliyim ruslari cok iyi biliyorum onlarin yemekleri zaten genelde corba sogan patates havuc domuz eti,sala diye bisey var o,salam sosis en cok sevip yedikleri bunlar)))

Konuyu açan kişi de geneli berbat yemek yapıyor demişti. Ben bilmem onun yalancısıyım.
Keko değil kız o, kız versiyonu kezboş olacak.:27:
Bazen ben de kahvaltı da kola eşliğinde yemek yerdim:27: İtiraf ediyim

Antalya da yasiorum, apartmanda en az 4,5 kişi ruslarla evli. Yani aslinda buradaki bir çok türk erkeği ruslarla evli, neden diye sorduğunuzda bizlerden daha az kaprisli daha fazla bakimli vs vs bi çok şey söylüyorlar. Katiliyormuyum,hayir.....!

Neden katılmıyorsunuz?

Konuyu açan kişi de geneli berbat yemek yapıyor demişti. Ben bilmem onun yalancısıyım.
Keko değil kız o, kız versiyonu kezboş olacak.:27:
Bazen ben de kahvaltı da kola eşliğinde yemek yerdim:27: İtiraf ediyim
yok ben o ismi kullanmıyorum :D keko dıyorum kızına da erkegıne de...yazık yaaa
o ısımde olanlara :9:

madem bu kadar cok rus yada yabanci hayranliklari var neden evleniolar ki gezsinler tozsunlar gocebe hayati yasasinlar.. bizde cocuktu ev kirlendiydi yemek derdiydi ugrasmayiz. hepsini toplayip bi yere benzini dokecen kibriti cakacan..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

aaa ben demedim kiz onu :D
Sen değil canım, başka bir forumda birisi Rus ev arkadaşı ile alakalı konu açmıştı. Onu diyorum ben...

yok ben o ismi kullanmıyorum :D keko dıyorum kızına da erkegıne de...yazık yaaa
o ısımde olanlara :9:
Hahaha alttan bir parmakta dibi çıkmazsa olmaz.
İnatla dip boyası da yapamayacaksın:27:

Back
X