• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu erkeklerde "rus" merakı cidden var mı?

Rus erkekleri hem kadinlara hem de hayat karsi ilgisiz, sabahtan aksama kadar icip televizyon izliyorlar, kadinlar veya cinsellik hci dertleri degil. Turk erkekleri ne kadar kadin meraklisiysa, Rus kadinlar da o kadar adam meraklisi ve haklilar da bence, Rus erkeklerine erkek demeye 1000 sahit ister. Macoluk, sahiplenme vs yok, ilgi gostermek yok, hal boyle olunca bizim sakalli biyikli hanzolar bu hatunlara cazip geliyor. Gencliginiz guzelliginize yazik be Rus kizlar :34: Bir de Rusya'dan kurtulma meselesi var tabi, hayat sartlari da cok zor. Doktorlar bile ayda 50 $ kazaniyor, Moskova'da da hayat cok pahali, hayat sartlari cok kotu..........hal boyleyken Turkiye'de yasamak cennet oluyor.

Biz bu adamları maçoluktan nasıl kurtarıcaz derken adamlar kendilerine maçoluğa hasret kadınlar buluyor ya. Hiç hoş değil. :27: Dediğin gibi en ağır tarafı rusyadan kurtulma meselesi de olsa yakın bir tanıdığım zengin bir rus kızla evlendi birlikte moskovada kızın babasının şirketinde çalışıyorlar. Antalya'da tatilde tanışma durumu diğer fakirler gibi. :27: Bir fark yok. O nedenle ilk dediğin tez daha doğru oluyor bu durumda :6:

Erkeklerde Rus meraki degil de baska birsey meraki var anladin sen :)

GT-S6500D cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Son düzenleme:
kızçeler eğer siz kompleks yapmayıp kendinizi saçma sapan şekillere sokmayıp doğal güzelliğinizi korursanız hiç bir sorun çıkmaz.. takmayın rus u brezilyalıyı vs : vız gelirrrr :9::9::9:

Biz bu adamları maçoluktan nasıl kurtarıcaz derken adamlar kendilerine maçoluğa hasret kadınlar buluyor ya. Hiç hoş değil. :27: Dediğin gibi en ağır tarafı rusyadan kurtulma meselesi de olsa yakın bir tanıdığım zengin bir rus kızla evlendi birlikte moskovada kızın babasının şirketinde çalışıyorlar. Antalya'da tatilde tanışma durumu diğer fakirler gibi. :27: Bir fark yok. O nedenle ilk dediğin tez daha doğru oluyor bu durumda :6:

Vay anasını,birçok Türk erkeğinin rüyasını yaşamış adam kız da çekicidir kesin? Öyle mi? :27:

bıktım vallahi ya esmer nüfus yokoldu turuncu dore saçlı sarışın esmerler nufusu patladı :1::1::1:

Niye öyle diyorsun ki kime sorsan çocukken sarışındır da ondan saçlarını sarıya boyamıştır :1: Boyasınlar tabii, bazı esmerlere bakıyorum saçları o kadar güzel boyanmış o kadar doğal olmuş ki orjinal sarışını boyasan bu renk çıkmaz ama işte sarı saç maddi imkan ister, işi bilene gideceksin ki kafan 10 renk olmasın...

Mevzu rahatlıksa evet Rus erkekleri rahattır fakat kabalık yönünden bakarsan Türk erkekleri Rusların yanında melek kalır o derece kaba sabalar :18:

Ama Ruslarda çok güzel oluyorlar ya! Slavların genelde hepsi güzel ama Ruslar biraz daha iri oluyor Ukraynalılar daha da ayrı bir güzeller illaki sarışınlık değil olay bence almanlarda sarışın ama kütük gibiler. Güzel güzel derim ben yani ama ben derim yiyorsa eşim desin. Tatil yörelerinde onları seyretmekten güneşlenemem bile.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hic kiskanmiyon mu kiz :D

O bana ustune basa basa soylemiyor.Laf arasinda sadece.Arkadasimin kocasi is icin ukraynaya gitmisti insanin gozu cirkin kadin ariyor demisti.Bunu sevgilime soyledim o da gittigi icin evet hakli gozler gercekten cirkin kadin ariyor dedi.Ama ne giymisler.etmisler orada bakilmiyor dedi :)

bi hanımın daha dediği gibi bi çok erkeğin sarışına zaafı var, aslında esmerin sarışına sarışının esmere zaafı olduğunu düşünüyorum. benim annem moskovalı ondan almışım sarışınlığı biraz. erkek arkadaşım hayrandır ne kadar beyazsın falan diye kendisi de epesmer ben de ona hayranım :9: esmer erkek üstüne tanımam :52:

Son düzenleme:
Biz rusyada yasadik 3 seneye yakin.
Bu da hayatta yapmaz dedigimiz adamlar bile yaniltti bizi.
Hem guzeller, hem davetkar. Karsi koymak cok zor yani.

benimkinin ne merakı var bilemiyorum. :60: keşfedemedim henüz. :D

ama benim meraklarım var şöyle değişik göz rengi olan veya beyaz tenli bebek yüzlü kadınlara bakarım, kadına bak ne güzel diye de gösteririm. :D

Back
X