• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu erkeklerde "rus" merakı cidden var mı?

Her ırkın güzelide vardır çirkinide vardır...Rusların boyları çok uzun fizikleri güzel türk kızlarının boyları 1.50 ile 1.60 arası kısalar yani...birde kilo alınca kötü görünüyorlar hepsi bu siz kilo almayın yeter topukluda giyerseniz bir farkınız yok en iyisi kara kaş kara göz esmer kızlardır en azından 30 yaşından sonra yaşlanmıyoruz :1::1::1:
30dan sonra yaşlanmasak nolur, çoğu 15-16 yaşında kızımız otuz gösteriyor zaten. :D

Birincinin ağzı burnu çirkin, ikincisi güzel ama çok makyajlı ve bebek yüzlü değil (konumuz bebek yüzlülerdi) üçüncüsü dudaktan ibaret güzel değil. :D demek ki neymiş göreceliymiş.

Valla ben üçünü de çok beğendim galiba benim güzellik standartlarım bayağı düşük:1:, ama bebek yüzlüler mi, onu bilemedim :44:

Kız taş bebek ya. Bir de duruşu falan kaliteli yani öyle saçma salak kızlar gibi değil. Giyimi kuşamı çok düzgün, çok kaliteli. Oğlan da içanadolu erkeği lise mezunu bile değil antalyaya küçük yaşta çalışmaya gidip rusça öğreniyor. Bir de çirkin bir de çirkin. Hani bakıyorum sohbet ediyorum acaba bu adamın nesi çekici diye hiç bana hoş gelmiyor. Belki iyi sevişiyodur :27:

Amaaan ver votkayı uyusun o zaman :27:

Yok yavrum bunlar zamanla alışıyor vodkaya birşeycik olmuyor :2:

Genel kullanım derken? O zaman herkes değil herkez, şarj değil şarz... Lütfen yapmayın ama ben sanki size eski Türklerden kalma kullanımını söylemişim gibi. Nasıl ki şarzın doğrusu şarjsa mundarın doğrusu da murdar. Bunu yalnızca bilmeyen insanlar yanlış kullanır. Ve tüm kitaplarda da öyle geçer ben de bu güne kadar hep öyle kullandım. Yani kaldı ki madem öyle o zaman neden şu cümleyi kurup, kelimeyi doğru yazan bir insanı düzeltme ihtiyacı hissettiniz?

'Sen Almanya'larda kala kala Türkçeyi unuttun galiba, ikidir murdar yazıyorsun. MUNDAR o, mundar.' Bakın bu sizin cümleniz. Yani doğru yazan birini, sırf kelimeyi yanlış bilenler farklı yazıyor diye böyle bir dille uyarma ihtiyacı mı hissettiniz gerçekten? Bence kelimeyi yanlış biliyormuşsunuz - ki bunda ayıplanacak bir taraf yok- , şimdi de tükürdüğünüzü yalamamak için böyle söylüyorsunuz. Ama her iki şekilde de o şekilde o üyeye çıkışmanız yakışıksız hele ki bilip bilmeden, haksız yere. :34:

Ya kardeşim bu sözcük dilimize mundar olarak geçmiş. Dilimize böyle yerleşmiş. Sana daha önceden Bilal'e anlatır gibi uzun cevaplar çok yazmıştım, artık yok öyle. Şarj Türkçeye şarz olarak mı geçmiş?? Karşılaştırılan şeye bak. Hadi iyi geceler kardeş, uzun post kasma okumayacam.

Birincinin ağzı burnu çirkin, ikincisi güzel ama çok makyajlı ve bebek yüzlü değil (konumuz bebek yüzlülerdi) üçüncüsü dudaktan ibaret güzel değil. :D demek ki neymiş göreceliymiş.

Guzeldi bunlar jooker oyle deme.
Yane senin gosterdigin fotolardan daha guzel o kesin.
O kadarda goreceli degil.

evet tatlım ama onada işi bilen küllü gibi zor tonları ayarlayabilen pigmentasyonun babası kuaför lazım ..yok olmuyo yapamıyo diğerleri :1::1::1::1:
çocuktan sarışındım bende dermişim :D
ama kuzum ben ilk bebekken turuncuymuşum hakkaten sonra kumrallaşmışım :9::9::9::9:

Senin şu anki saç rengin kumral irize yani içinde dorelik olan bir kumral çocukken tahmin ediyorum renginin ne olduğunu :1::1::1:

Ya kardeşim bu sözcük dilimize mundar olarak geçmiş. Dilimize böyle yerleşmiş. Sana daha önceden Bilal'e anlatır gibi uzun cevaplar çok yazmıştım, artık yok öyle. Şarj Türkçeye şarz olarak mı geçmiş?? Karşılaştırılan şeye bak. Hadi iyi geceler kardeş, uzun post kasma okumayacam.
Insan bazen hatasını kabullenmeli. :D diretince komik oluyor. :D

Bakın ben size ne diyorum dilimize MUNDAR diye geçmemiş. Tüm sözlüklerde, atasözleri ve deyimler sözlüklerinde, edebi anlamda değerli eski, yeni kitaplarda MURDAR diye geçiyor nasıl ki şarj şarz değil de şarj olarak geçiyorsa, gidin bakın herhangi bir saygın sözlüğe lütfen. Yani hatanızı kabul etmeyi dahi kendinize yediremeyecek kadar düşük mü özgüveniniz? Ben haklıyım bunu siz de biliyorsunuz, şimdi de kendinize yediremediğiniz için saldırıya geçtiniz. Bu direkt olarak suçlu psikolojisinin ürünü. Türkçeye MURDAR OLARAK geçmiş, bunu tartıştığımıza bile inanamıyorum , açın bakın sözlüklere. Şimdi hemen de iyi geceler diyorsunuz haksız olduğunuzu kabul etmemek için :9:

Son düzenleme:
Bakın ben size ne diyorum dilimize MUNDAR diye geçmemiş. Tüm sözlüklerde, atasözleri ve deyimler sözlüklerinde, edebi anlamda değerli eski, yeni kitaplarda MURDAR diye geçiyor nasıl ki şarj şarz değil de şarj olarak geçiyorsa, gidin bakın herhangi bir saygın sözlüğe lütfen. Yani hatanızı kabul etmeyi dahi kendinize yediremeyecek kadar düşük mü özgüveniniz? Ben haklıyım bunu siz de biliyorsunuz, şimdi de kendinize yediremediğiniz için saldırıya geçtiniz. Bu direkt olarak suçlu psikolojisinin ürünü. Türkçeye MURDAR OLARAK geçmiş, bunu tartıştığımıza bile inanamıyorum , açın bakın sözlüklere. Şimdi hemen de iyi geceler diyorsunuz haksız olduğunuzu kabul etmemek için :9:
Çok sert atarlanmış ya ne yapsın zor olur dönmek. :60::60:

Insan bazen hatasını kabullenmeli. :D diretince komik oluyor. :D

Ya sorma jooker resmen 2 çarpı 2 4 etmez diyor bir de şimdi siteden çıktı, güya ben saçmalıyormuşum. Bir de ben normalde asla ve asla düzeltmezdim , yanlış bilmesinde de ayıp bir taraf yok, hepimiz bir şeyleri yanlış biliyoruz hayatta. Ama MissCherry'ye öyle yakışıksız bir biçimde çıkışmış ki onu savunmasam olmazdı. İşte insanın hatasını kabul edebilmesi için biraz özgüveni olacak ve biraz da olgun davranabilecek, direkt bana saydırmaya başladı.:1: Yok bilale anlatır gibi, kasma , çıkıyorum, okumucam ki zaten...:27:

Ya sorma jooker resmen 2 çarpı 2 4 etmez diyor bir de şimdi siteden çıktı, güya ben saçmalıyormuşum. Bir de ben normalde asla ve asla düzeltmezdim , yanlış bilmesinde de ayıp bir taraf yok, hepimiz bir şeyleri yanlış biliyoruz hayatta. Ama MissCherry'ye öyle yakışıksız bir biçimde çıkışmış ki onu savunmasam olmazdı. İşte insanın hatasını kabul edebilmesi için biraz özgüveni olacak ve biraz da olgun davranabilecek, direkt bana saydırmaya başladı.:1: Yok bilale anlatır gibi, kasma , çıkıyorum, okumucam ki zaten...:27:
:D ben de misscherry böyle bi hata yapmış olamaz dedim az çok biliyorum onu çünkü ama araştırmadım doğrusu hangisi. Bilmiyordum. :27:
Yazma okumucam Bilal. :19:

:D ben de misscherry böyle bi hata yapmış olamaz dedim az çok biliyorum onu çünkü ama araştırmadım doğrusu hangisi. Bilmiyordum. :27:
Yazma okumucam Bilal. :19:

:60::60: sen böyle deyince aklıma bir üye geldi sitenin yarısını engellemişti, ama bütün yazılanlara cevap veriyordu o nasıl oluyorsa, sonra de ben sizi engelledim ki, ben size yazarım siz bana yazamazsınız diyordu :60:
Bu arada konu dışına çıktık, konu sahibi niye böyle bir konu açmış anlamadım.:44:

Son düzenleme:
Back
X