• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu erkeklerde "rus" merakı cidden var mı?

Benim esiminde yabancı ve sarışın mavi gözlü takıntısı var benden önce hayatindakilerin %90 u sarışın ve mavi gözlü ve esininde öyle olacağına çok eminmis sonra benim gibi kara kaslı kara gözlü aldı işte çok beğenir ama onların çok pis oldugunuda herzaman kabul etmiştir çalıştığı yerlerde çok görmüş coguylada tanışmış şimdi bana diyor hatun kadının yüz bebek kollarını bi kaldırdı koltuk altı benim saçım kadar maşallah diyor :D:D
Ve 30 35 inden sonra çok kötü buruşuyor yabancılar :D

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Sen Almanya'larda kala kala Türkçeyi unuttun galiba, ikidir murdar yazıyorsun. MUNDAR o, mundar.

Yahu Norwegian sende de bir güzellik takıntısı var, artık buna kanaat getirdim. Bir konuda da güzel elbise giymiş bir kız hakkında böyle konuşmuştun. Yahu kardeşim sen de giy topuklu mudur mini midir neyse, amma dert ettin.
Giymek istese giyerdi bence. :D istiyorsa da giyiyordur. :D

Sen Almanya'larda kala kala Türkçeyi unuttun galiba, ikidir murdar yazıyorsun. MUNDAR o, mundar.

Yahu Norwegian sende de bir güzellik takıntısı var, artık buna kanaat getirdim. Bir konuda da güzel elbise giymiş bir kız hakkında böyle konuşmuştun. Yahu kardeşim sen de giy topuklu mudur mini midir neyse, amma dert ettin.

Almanya'da kalmış ama Türkçesi belli ki sizinkinden daha iyi doğrusu mundar değil 'MURDAR' tıpkı MissCherryBlossom'ın yazdığı gibi. Bu sizin yaptığınız şarj yazan birine o bir kere şarz demek gibi olmuş.:9:

Son düzenleme:
Tarihden de belli olunduğu üzere (padişahlardan), Baltacı Mehmet Paşanın Katerina olayı (prut savaşı) Türk erkeklerde Rus merakı kesinlikle var :52: Ama gerçi o padişahların anneleri de genelde yabancı uyruklu ama tartışılır:27:

Almanya'da kalmış ama Türkçesi belli ki sizinkinden daha iyi doğrusu mundar değil 'MURDAR' tıpkı MissCherryBlossom'ın yazdığı gibi. Bu sizin yaptığınız şarj yazan birine o bir kere şarz demek gibi olmuş.:9:

aa çok şaşırdım, ben de mundar biliyordum, valla sayenizde oğrenmıs oldum teşekkürler, tdk resmi sitesinden baktım murdarmış :D

Eklentiler

• $image.webp
    $image.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 67
  • $image.webp
    $image.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 73
Genel kullanımı mundar. :34:

Genel kullanım derken? O zaman herkes değil herkez, şarj değil şarz... Lütfen yapmayın ama ben sanki size eski Türklerden kalma kullanımını söylemişim gibi. Nasıl ki şarzın doğrusu şarjsa mundarın doğrusu da murdar. Bunu yalnızca bilmeyen insanlar yanlış kullanır. Ve tüm kitaplarda da öyle geçer ben de bu güne kadar hep öyle kullandım. Yani kaldı ki madem öyle o zaman neden şu cümleyi kurup, kelimeyi doğru yazan bir insanı düzeltme ihtiyacı hissettiniz?

'Sen Almanya'larda kala kala Türkçeyi unuttun galiba, ikidir murdar yazıyorsun. MUNDAR o, mundar.' Bakın bu sizin cümleniz. Yani doğru yazan birini, sırf kelimeyi yanlış bilenler farklı yazıyor diye böyle bir dille uyarma ihtiyacı mı hissettiniz gerçekten? Bence kelimeyi yanlış biliyormuşsunuz - ki bunda ayıplanacak bir taraf yok- , şimdi de tükürdüğünüzü yalamamak için böyle söylüyorsunuz. Ama her iki şekilde de o şekilde o üyeye çıkışmanız yakışıksız hele ki bilip bilmeden, haksız yere. :34:

Son düzenleme:
Her ırkın güzelide vardır çirkinide vardır...Rusların boyları çok uzun fizikleri güzel türk kızlarının boyları 1.50 ile 1.60 arası kısalar yani...birde kilo alınca kötü görünüyorlar hepsi bu siz kilo almayın yeter topukluda giyerseniz bir farkınız yok en iyisi kara kaş kara göz esmer kızlardır en azından 30 yaşından sonra yaşlanmıyoruz :1::1::1:

Bence hepsinin yüzü birbirine benziyor fizikleri gerçekten güzel ama hızlı yaşadıkları icin erken yaşlaniyorlar. Türk erkeklerinin sürekli bi rus kızlarıyla türk kızlarını kıyaslama durumu var bu bizleri aşağılama durumuna kadar gidiyor. Valla ben her böylelerine rast gelince söylüyorum o kadar hayransanız gidin evlenin biriyle zor değil yani ama dönüp dolaşıp yine türk kızlarıyla evleniyor çoğu bu kadar da kendi ülkelerindeki kızları aşağılamak kıyaslamak çok yanlış kendi tiplerine bakmadan

Back
X