• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu erkeklerde "rus" merakı cidden var mı?

Niye öyle diyorsun ki kime sorsan çocukken sarışındır da ondan saçlarını sarıya boyamıştır :1: Boyasınlar tabii, bazı esmerlere bakıyorum saçları o kadar güzel boyanmış o kadar doğal olmuş ki orjinal sarışını boyasan bu renk çıkmaz ama işte sarı saç maddi imkan ister, işi bilene gideceksin ki kafan 10 renk olmasın...

evet tatlım ama onada işi bilen küllü gibi zor tonları ayarlayabilen pigmentasyonun babası kuaför lazım ..yok olmuyo yapamıyo diğerleri :1::1::1::1:
çocuktan sarışındım bende dermişim :D
ama kuzum ben ilk bebekken turuncuymuşum hakkaten sonra kumrallaşmışım :9::9::9::9:

Vay anasını,birçok Türk erkeğinin rüyasını yaşamış adam kız da çekicidir kesin? Öyle mi? :27:

Kız taş bebek ya. Bir de duruşu falan kaliteli yani öyle saçma salak kızlar gibi değil. Giyimi kuşamı çok düzgün, çok kaliteli. Oğlan da içanadolu erkeği lise mezunu bile değil antalyaya küçük yaşta çalışmaya gidip rusça öğreniyor. Bir de çirkin bir de çirkin. Hani bakıyorum sohbet ediyorum acaba bu adamın nesi çekici diye hiç bana hoş gelmiyor. Belki iyi sevişiyodur :27:

Mevzu rahatlıksa evet Rus erkekleri rahattır fakat kabalık yönünden bakarsan Türk erkekleri Rusların yanında melek kalır o derece kaba sabalar :18:

Amaaan ver votkayı uyusun o zaman :27:

Beni her goren rusa ve bilimum sarisiniyla unlu ulkelerin insanlarina benzetir ama henuz bir ekmegini yiyemedim nedense :D

Bizim turk erkekleri icin turk olmasin mozambikli olsa bile olur. Cunku hepimiz kezbaniz ruslarin hepsi cok guzel ve kulturlu ayrica da anlayisli. Ayni kizi al Turk diye tanit yemedigi hakaret kalmaz ama bu kiz Fransiz dersen ovgulerden agizlari durmaz erkekciklerimizin.

Benim bulundugum bolgede erkekler genelde yabanci bayanlarla evleniyor.
Eger ailece goruseceksek esime soruyorum esi bizdenmi garip ama aliskanlik oldu.
Ayni kulture sahip insanlar evlenmeli diye dusunuyordum.
Gecen yine oyle ailece bir gorusmemiz oldu adam turk esi rus.
Kadin bayagi sohbet etti benimle, hatta esi bile sasirdi sen bu kadar turkce biliyormuydun diye.
Kadini gorunce onyargilarimida kirmis oldum.
Bilmiyorum baska bir sey var bu kadinlarda beni bile buyulediler.

Benim erkek arkadaşım de rusları hiç beğenmiyor aksilik gibi. Ama bir sarışın hayranlığı vardı bıktırdı.

evet tatlım ama onada işi bilen küllü gibi zor tonları ayarlayabilen pigmentasyonun babası kuaför lazım ..yok olmuyo yapamıyo diğerleri :1::1::1::1:
çocuktan sarışındım bende dermişim :D
ama kuzum ben ilk bebekken turuncuymuşum hakkaten sonra kumrallaşmışım :9::9::9::9:

ben de bebekken mavi gözlüymüşüm hahahaah. :25::2:

Türkiye de erkeklerin Ruslara bakışı çok itici gerçekten.. Ben yarı Rusum ve Türklerin, Rusları yanlış tanıması çok üzüyor beni :45:

Aaa kötü bir şey demedim ki ama. Bebek yüzlü olmayan bir güzelsin. :26: Bebek yüzlü mü sanıyordun kendini. :60: ay öldüm. :D seksisin de. :23: Hahah sapık gibi konuştum.

yok bebek yüzlü değilim ki ben şakadan ağladım şımarıklıktan zati:D
ama ben fotolardakine benzemiyorum :1::1::1: bu kadar sivilceli bebe mi olur zaten

bebek yüz nasıl oluyr bir örnek versene bana

Son düzenleme:
yok bebek yüzlü değilim ki ben şakadan ağladım şımarıklıktan zati:D
ama ben fotolardakine benzemiyorum :1::1::1: bu kadar sivilceli bebe mi olur zaten

bebek yüz nasıl oluyr bir örnek versene bana
Bebek yüzlü derken miranda kerr mesela. :60:

seksi bi ifaden var senin. O yüzden bebek yüzlü bulduklarım seksi gelmiyor miranda gibi. Al sev yani. Başka bir şey değil. :23:

Bebek yüzlü derken miranda kerr mesela. :60:

seksi bi ifaden var senin. O yüzden bebek yüzlü bulduklarım seksi gelmiyor miranda gibi. Al sev yani. Başka bir şey değil. :23:

anladım canım sadece seni tanımaya çalıştığımdan böle ilginç sorular soruyorum :1: :16::16::16::16: bencede miranda o tarz zati yüzde geniş biraz

anladım canım sadece seni tanımaya çalıştığımdan böle ilginç sorular soruyorum :1: :16::16::16::16: bencede miranda o tarz zati yüzde geniş biraz
$-kapak-kizi-olmak-cok-guzel--victoria-s-secret-candice-swanepoel-1341886.webp $cok_guzel_kiz_Rachel_Hurd_Wood.webp $11-768x1024.webp

Şunlar mesela. O kadar gezdim bunları bulabildim güzel ve bebek yüzlü. :27:

Vallahi ozbeoz bir Hans in agzindan duydum: "Alman erkekleri de aldatiyor".

Ote yandan genelde efendi adamlar, yaninda sevgilisi varken/yokken baska kadinlara bakmaz, g.tu basi oynamaz, net insanlar evlenmek istemiyorsa basindan soyler, yari yolda birakmaz....guvenilir tipler bence, duzgun ve efendi adamlar.

Alamn kadinlari gercekten murdar, aldatma vakalari kadinlarda kesinlikle daha cok. Cok gamsizlari var, sevgilsiinin gozu onunde baskasiyla dans eder, flort eder; barlarda onasir, yatar kalkar.......beterler bence.

Sen Almanya'larda kala kala Türkçeyi unuttun galiba, ikidir murdar yazıyorsun. MUNDAR o, mundar.

o kadar kokoşlar ki güzel olmayanları da aynı ilgi görür.. topuksuz minisiz çıkmazlar dışarı.:d

Yahu Norwegian sende de bir güzellik takıntısı var, artık buna kanaat getirdim. Bir konuda da güzel elbise giymiş bir kız hakkında böyle konuşmuştun. Yahu kardeşim sen de giy topuklu mudur mini midir neyse, amma dert ettin.

Son düzenleme:
Back
X