• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu erkeklerde "rus" merakı cidden var mı?

saçlar joleli ve uzun dik dik... pantolonlar belden daha aşağıda özguven patlamasından dolayı :D yanı pantolon aşağı düşse utanmaz, o derece özguven fırlamıs :D bütün beden siyah kazak gıymıscesıne kıllı :D tenler kapkara :D :27: bir de bır yerde garsonsan tamamdır iş :D

O doğal kazak bacım:27: Yaz kış deriyi koruyor:27:
Bağırtarak Arsız Bela, Qarizma rap falan da dinliyorsa tamamdır.
Kulaklık henüz icat edilmedi onlara, bağırtarak dinlenmeli:ssz:
T siyah renk atleti de unutmayalım:27:

Valla kendi mileltinde ne yoksa insana o cazip geliyor.

Alman bir erkek arkadasla konusuyordum, Guneyli kadinlar, Tur olsun, Italyan olsun, ispanyol olsun cok guzel ve bakimlilar, onlar varken Alman kadinlara bakmam demisti:53::53: Bir de Alman erkek-Cinli kadin ciftleri iyice turedi, haydi Guneylileri anlarim ama Cinli hatunlarda murdarlik gercekten dizboyu. Neyse, Kuzey ve bati Avrupali erkekler Guneyli kadinlari cok egzotik buluyormus, baska bir Alman erkek de Turklerin yuz hatlarini, ozellikle kas+goz lerini cok begendigini soyledi, bir de elmacik kemiklerini. Benim elmacik kemiklerim hic cikik degil mesela, bana bile belirgin dediler, geriye kalan herkes yuvarlak yuzlu ondandir:34:Almanya'da sarisinlara kimse ilgi gostermiyor, Rus olsun, Alman olsun. Burda Ruslari kimse degisik bulmuyor acikcasi ne kadinlarini ne erkeklerini.

Alman kadinlarda zenci-Arap meraki almis basini gidiyor.

Her millet egzotik buldugunu guzel buluyor :53: , komsunun tavugu komsuya kaz gorunuyor:34:

Turk erkekleri ben yemesinler, nefes alsa disi bir canli, onlara yeter. Burasi ozgur bir ulke, madem meraklilar gidip Ruslarla olsunlar, onlari kim tutuyor?

Alman Erkekleri sarisinlara veya ruslara ilgi göstermiyor ama bizim türk ekekleri masallah ilginin alasini gösteriyor hatunlara :1:
Gencler genelde Alman yada Rusla beraber, insallah benim oglanlar bu trende uymaz :26: büyük simdilik esmerlerden hoslaniyor gibi ama :9: hayirlisi artik :ssz:

Son düzenleme:
O doğal kazak bacım:27: Yaz kış deriyi koruyor:27:
Bağırtarak Arsız Bela, Qarizma rap falan da dinliyorsa tamamdır.
Kulaklık henüz icat edilmedi onlara, bağırtarak dinlenmeli:ssz:
T siyah renk atleti de unutmayalım:27:
:27::9: onların yüzünden yırtık kotun manası anlamsızlastı :D apaçi oldular

saçlar joleli ve uzun dik dik... pantolonlar belden daha aşağıda özguven patlamasından dolayı :D yanı pantolon aşağı düşse utanmaz, o derece özguven fırlamıs :D bütün beden siyah kazak gıymıscesıne kıllı :D tenler kapkara :D :27: bir de bır yerde garsonsan tamamdır iş :D

Tacize uğramamak adına kıllı çorap giymiştir belki , çok yakışılıklıyım hesabı..:51::51:
Ağzını yalarım sör :27::27:, midemi kaldırma :27::27:

Tacize uğramamak adına kıllı çorap giymiştir belki , çok yakışılıklıyım hesabı..:51::51:
Ağzını yalarım sör :27::27:, midemi kaldırma :27::27:
:9: :1:ama bu tipler gercek :D hatta eve gelen makıneyı tamır eden tamırcı hesabı
çatallar her zaman ortadadır :D ciddiyim :D

Ruslar güzel ve sıcak kanlılar ne yalan söyleyeyim erkekler beğeniyorlar.Eşimin merakı varsa da bilmiyorum ama yakalarsam kaçacak yer arasın kendineeee

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Alman bir erkek arkadasla konusuyordum, Guneyli kadinlar, Tur olsun, Italyan olsun, ispanyol olsun cok guzel ve bakimlilar, onlar varken Alman kadinlara bakmam demisti:53::53: Bir de Alman erkek-Cinli kadin ciftleri iyice turedi, haydi Guneylileri anlarim ama Cinli hatunlarda murdarlik gercekten dizboyu. Neyse, Kuzey ve bati Avrupali erkekler Guneyli kadinlari cok egzotik buluyormus, baska bir Alman erkek de Turklerin yuz hatlarini, ozellikle kas+goz lerini cok begendigini soyledi, bir de elmacik kemiklerini. Benim elmacik kemiklerim hic cikik degil mesela, bana bile belirgin dediler, geriye kalan herkes yuvarlak yuzlu ondandir:34:Almanya'da sarisinlara kimse ilgi gostermiyor, Rus olsun, Alman olsun. Burda Ruslari kimse degisik bulmuyor acikcasi ne kadinlarini ne erkeklerini.

Her millet egzotik buldugunu guzel buluyor :53: , komsunun tavugu komsuya kaz gorunuyor:34:

Turk erkekleri ben yemesinler, nefes alsa disi bir canli, onlara yeter. Burasi ozgur bir ulke, madem meraklilar gidip Ruslarla olsunlar, onlari kim tutuyor?

Benim eşim de İrlandalı. 2 İngiliz arkadaşı sürekli bana bekar Türk arkadaşım olup olmadığını soruyor.:1: İngilizler de kendi kadınlarını hiç beğenmiyorlar Güney Avrupalı kadınlar onlara çok egzotik ve feminen geliyormuş. İngiliz kadınları çok içiyormuş , küfrediyormuş...

Avrupalı erkeklerde de daha çok japon kadın merakı var sanırım...

Ruslarin cogu cidden guzel ama.Hani biz bile bakabiliyoruz bazen.Onun disinda ingilizmis almanmis cok iticiler bence.Cok cig beyaz ve renkli gozluler :26:

Ya mutlaka wardir hemen hemen hepsinde walla cidden guzel hatunlar ben bile diyorum allah bunlari nasi yaratiyo die burun estetik gibi gozler renkli saclar sari illaki her erkek bakar aldatir demiyorum ama illaki bi ilgisini ceker bence

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

:27::9: onların yüzünden yırtık kotun manası anlamsızlastı :D apaçi oldular

Türkçe rapin adı çıktı, var mı dahası?
Türkçe rap diyince, arabesk rap geliyor akla:27:
He bir de bu kekomançiler, kendi karısını, anasını kapı dışarı çıkarmaz.
Ama dışarıda dişi sinek görse affetmez, anında askıntı olur:27:

Benim eşim de İrlandalı. 2 İngiliz arkadaşı sürekli bana bekar Türk arkadaşım olup olmadığını soruyor.:1: İngilizler de kendi kadınlarını hiç beğenmiyorlar Güney Avrupalı kadınlar onlara çok egzotik ve feminen geliyormuş. İngiliz kadınları çok içiyormuş , küfrediyormuş...

Ingiliz kadinlarinda murdarlik dizboyu gercekten:20::20: dogru soylemisler, her gun publarda icip sarhos olanlar, gegirenler.....igrencligin sinirlarini gercekten zorluyorlar. Alamn + Ingiliz kadinlari tipten degil davranistan kaybediyor bence, feminenlik 0, davranislar kab asaba, dominant ve cacaronlar ustelik.

Avrupalı erkeklerde de daha çok japon kadın merakı var sanırım...

Aynen, bir de genel anlamda bir Uzakdogulu meraki var, nedir cozemedim.

Sokakta yakisikli, uzun boylu dalyan gibi bir Hans i mini minnacik murdar bir Cinliyle gormek beni gercekten sasirtiyor.:53:

KESİNLİKLE ERKEKLERİN RUS MERAKİ VAR. Benim sevgilim de cok guzel buluyor ama gercekten cok guzeller ya bazen nasil boyle guzel oluyorlar bilmiyorum.Genetik iste :)

Son düzenleme:
Back
X