- 2 Eylül 2007
- 17.020
- 12.641
- 823
bana mı dediniz?
Hayır kelimeyi cümle içinde kullandığın için alkış gönderecektim arada kaynamış

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bana mı dediniz?
Hayır bu kelime Türkçeye mundar olarak geçmiştir, araştırmıştım çünkü. Ben ısrarla mundar olarak kullanıyorum bu yüzden.
Aksini ima etmedikki biz zaten :)
Hayır kelimeyi cümle içinde kullandığın için alkış gönderecektim arada kaynamış![]()
Üzgünüm ama bu tartışmaya açık bir konu değil bana kaynağın linkini verir misiniz ya da ismi de yeterli olur, üzgünüm ama dediğinize inanmıyorum ve iddiamda ısrarcıyım. Bahsettiğim sözlükleri oluşturan derleyen insanlar dil bilimi eğitimi almış bu konuda uzman kişiler. Yani öyle her önüne gelene etimoloji sözlüğü hazırlatmazlar takdir edersiniz ki. Siz kimden/nerden öğrendiniz? Ve madem araştırdınız niye en başta söylemediniz de yaygın kullanımı bu gibi bir argümanla karşıma geldiniz?
Ya kardeşim ne işareti? Kesme işaretinden bahsediyorsan Türkçeye, İngilizceye vs derken kullanılmaz zaten.
Tamam kaynak isimlerini vereceğim yarın. Türk halkının çoğu bunu bu şekilde kullanıyor, kabul etseniz de etmeseniz de böyle. O yüzden genel dedim.
Ya kardeşim bu sözcük dilimize mundar olarak geçmiş. Dilimize böyle yerleşmiş. Sana daha önceden Bilal'e anlatır gibi uzun cevaplar çok yazmıştım, artık yok öyle. Şarj Türkçeye şarz olarak mı geçmiş?? Karşılaştırılan şeye bak. Hadi iyi geceler kardeş, uzun post kasma okumayacam.
İnternette haykiriyorlar surekli ne kadar sevdiklerini
Asil merak ettigim, esinizde veya sevgilinizde boyle bi merak var mi?
Madem bu kadar imlan düzgün , birde işaretleri ayırmayi ogren tatlım![]()
Hahahhaahah biz de onu diyorduk.Yalnız oradaki "birde" değil "bir de" olmalı bibiskremversem![]()
Bencede daha fazla yazmayın, yazdıkca dibe batiyorsunuz, senin gibiler ıngilizceyide okunuşu gibi yaziyordur "vat iz yor neym"![]()
Hahahha çok dertliyim ya Mune beni banlasın diye dolanıyorum ortalarda. Banlasa da derse dönsem de mezun olabilsem.Konu nereye gitti yav? Jooker bize ironik bir konu açsana şöyle de keyfimiz yerimize gelsin.![]()
Mune lütfen 3 hafta.Geyiğe ve bir kelime bir işlem konusuna devam edecek misiniz? Yok haberiniz olsun konularda geyik yapanları, konu dışına çıkanları listeliyorum da linkleriyle beraber, yarın birgün geyikten küt diye banlandıklarında ama bir kere yazmıştıııım gibi itirazlara linkler cevap olacak çünkü.
Evet, geyikten banlanmak isteyenler yazın, listeye girmeye hak kazanın...