özgecim evi çok hoş ve tertemiz ya allah huzur içinde oturmayı nasip etylesin.tabi evin içindeki en güzel şeyde meleğinn canım allah uzun ömürler versin size ve evladınıza...
güle güle mutlulukla oturun,çok güzela.s.
kızınızada maşallah çok tatlı çokkk
canım herşeyin çok güzel..ince düşünceni evinin her yanına yansıtmıssın..sade ama şık bir yaşam alanı olumunekankayizsmile Allah yuvandan huzur eksik etmesin Şeniz
çok güzel ve temiz bir ev..Güle güle oturun...
güle güle oturun tertemiz bir ev..
Güle güle oturun
allah evinizden huzuru hiç eksit etmesin......eviniz küçük sanırım eşyalar iç içe girmiş çünkü,keske koltukları köşe alsaydınız daha şık dururdu gibi geldi.birde perdenizdeki farbalar çok bogmuş.odalar zaten küçük benim hoşuma gitmedi..
Evinde sağlıkla mutlulukla güle güle otur kaptan =))
İreme de maşallahhh
Tam ısırmalık =)
güle güle oturun
allah evinizden huzuru hiç eksit etmesin......eviniz küçük sanırım eşyalar iç içe girmiş çünkü,keske koltukları köşe alsaydınız daha şık dururdu gibi geldi.birde perdenizdeki farbalar çok bogmuş.odalar zaten küçük benim hoşuma gitmedi..
tamam düşünce özgürlüğü var tamam istediğini söyleyebilirsin ama az insaf be canım akannehir kötü bakan kötü görür diyorum başkada bişi demiyorum.küçük ama sıcak bir yuva özgeyide bildiğimden çok da mutlu bir yuva sositososito
Harika döşemişsin canım prensesinle ve eşinle mutlu yaşaopuyorumnanaktan
çok şeker bir ev olmuş ayrıca tertemizde ...
müdürde pek şeker maşallah:))
herşey güzel ve uyumlu tertemiz mis gibi eviniz var güle güle sağlık huzur ve mutlulukla oturun.bu arada prenses çok tatlı allah bağışlasın.
herşey çok hoş ve uyumlu görünüyor ,herşeyden önce tertemiz bir ev ,allah huzur mutluluk versin..
temiz,düzenli bir ev ...ayrıca kızınıza da nice güzel yıllar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?