• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu evliliğe devam etmelimiyim

Bu sorun çözülmeden çocuk yapmak delilik olur. Cinsel hayatları normal olan insanlar bile hamilelik, bebek derken birbirlerini ihmal ediyor (bakınız bendeniz). Zaten olmayan cinsel hayatına çocuğu sokup, sonra nasıl düzeltmeyi planlıyorsun acaba?

Bitiremiyorum o gücü kendimde bulamıyorum sürekli söylüyorum kendime bu adam seni istemiyor diye ama bi tarafım da acaba düzelir mi diyor :KK43:
Düzelmez düzelseydi siz vajinusmusu yendiğinizde düzelirdi.
Ayrıca eşiniz size düzeleceğine dair umut bile vermiyor anlattıklarınıza bakılırsa.
Hayatı kendinize zindan etmeyin.
Tekrar düşünün derim.

Bu sorun çözülmeden çocuk yapmak delilik olur. Cinsel hayatları normal olan insanlar bile hamilelik, bebek derken birbirlerini ihmal ediyor (bakınız bendeniz). Zaten olmayan cinsel hayatına çocuğu sokup, sonra nasıl düzeltmeyi planlıyorsun acaba?
Ne yapacağımı gerçekten bilmiyorum zaten çocukta olmaz çocukta istemiyor

Onun için sorun olmadığını söylemesi çok tuhaf... Bundan ala sorun mu olur ya? Evliliğin temelidir bence bu.
Sizi en baştan sevdiğine emin misiniz? Evliliğiniz evlilik gibi değil, bu kadar sıkıntı varken bebek yapmak büyük hata olur bence. Kötü evliliğin bebek ile düzeleceğini zannetmeyin. Bu hatayı çok yapıyorlar.
Sevdiğine inanıp evlendim ama beklediğim sevgi bu değildi çok çabuk vazgeçebilen biri hiç emek sarfetmiyor

Uzgunum ama aklinda kalbinde baskasi olabir. Sizinle birlikte olmayarak ona sagdik! kaldigini dusunup evliligi bitirmenizi bekliyor.

Baska turlu her ne olursa olsun hazirandan beri 1 defa olmasi mumkun degil.

Kendinizde o gucu bulup istenmediniz yerde hayatinizi surdurmeyin

Belki işinde ya da sosyal hayatında yolunda gitmeyen bazı durumlar vardır. Bu gibi durumlarda erkeklerde soğukluk olabiliyor ne yazık ki...

Şuan gerçekten ne yapacağımı bilmediğim bi zamadayım.İki yıllık evliyim evliliğimin ilk bir yılında vajinismus sıkıntısı yaşadım eşim bu konuda çok anlayışlıydı ama bi zaman sonra boşanmak istediğini bu şekilde bi evlilik istemediğini söyledi bende son şans istedim bu konuda uzman bi doktora gittim ve cok şükür kurtuldum vajinismustan bu arada tedavi olduğum dönemde eşimden başka bir şehirdeydim işimden dolayı ilk tedavi olduğumda eşim cinsel olarak birlikte olmayı istemiyordu aklında boşanmak vardı bi kaç ay sonra yavaş yavaş düzelmeye başladı istemeye başladı beni sevdiğini söylemeyen adam sevdiğini söylüyordu özlediğini söylüyordu beni merak ediyordu ilgileniyordu tayinim eşimin yanına çıktı haziran ortalarında geldim o zamandan beri eşimle bir kere beraber olduk istemiyor yine soğuk uzak davraniyor yatakta hiç sarılma diye birşey yok o bi tarafa dönüyor ben bi tarafa dönüyorum evin içinde aynı kanepede bile oturmuyoruz hep uzak soğuk yaklaşsam öpmeye kalksam dur ne yapıyorsun diye kızar hiç hoşlanmaz böyle şeylerden evlendigimizden beri böyle ama ben artık ne yapacağımı bilemiyorum azonce tartistik çocuk istiyorum artık bu durumu düzelt diyorum düzelmez istersen böyle istemiyorsan boşanabilirsin diyor çok iyi biri bi saygısızlığı kötü bi davranışı hiç yok olmadı bugüne kadar, ilgisizligini soğukluğunu çektim kabul ettim ama bu şekilde evlilik olur mu hiç beraber olmadan bunu hangi kadın kabul eder
Aynı hastalık bende var dı aynı sorunları bende yaşadım sabırlı ol

Baskasi olduğu dusuncesi geldi benim de aklıma.bir de o kadar uzak kalmissiniz.b boşanmayı kesin istediğini belirt bakalım tepkisi ne olacak.cocuk da yok ortada baskasi varsa reddetmeyebilir

Her ilişkinin kendi dinamiği vardır.. hepimiz ilişkilerimizde bişeylere katlanıyor, alttan alıyor,anlayış gösteriyoruz.. ama biliyoruz ki özünde birbirimizi seviyoruz.. sevgi varsa değer diyoruz..sizin ilişki anlattığınız kadarıyla tek taraflı bir çaba ile sürüyor ve karşı taraf ne rahat restler çekebiliyor öyle..sevginizden çok emin olsa gerek.. böyle davranmaya devam ederse sizinde sabrınız kalmayacak ve bigün patlayacaksınız.. kaçınılmaz son.. bana kalırsa öfkelerinizi daha fazla içinizde büyütmeden, sevginizi iyice sömürmeden çekin restinizi.. gidin bi mahkemeye açın davayı.. gelsin kağıt eline.. görsün ciddiyetinizi.. bakın ozaman nasıl değişecek herşey..böyle duvar gibi duran adam muma dönecek.. insanlar hep bişeylerin değerini kaybedince anlarlar malesef..

Şuan gerçekten ne yapacağımı bilmediğim bi zamadayım.İki yıllık evliyim evliliğimin ilk bir yılında vajinismus sıkıntısı yaşadım eşim bu konuda çok anlayışlıydı ama bi zaman sonra boşanmak istediğini bu şekilde bi evlilik istemediğini söyledi bende son şans istedim bu konuda uzman bi doktora gittim ve cok şükür kurtuldum vajinismustan bu arada tedavi olduğum dönemde eşimden başka bir şehirdeydim işimden dolayı ilk tedavi olduğumda eşim cinsel olarak birlikte olmayı istemiyordu aklında boşanmak vardı bi kaç ay sonra yavaş yavaş düzelmeye başladı istemeye başladı beni sevdiğini söylemeyen adam sevdiğini söylüyordu özlediğini söylüyordu beni merak ediyordu ilgileniyordu tayinim eşimin yanına çıktı haziran ortalarında geldim o zamandan beri eşimle bir kere beraber olduk istemiyor yine soğuk uzak davraniyor yatakta hiç sarılma diye birşey yok o bi tarafa dönüyor ben bi tarafa dönüyorum evin içinde aynı kanepede bile oturmuyoruz hep uzak soğuk yaklaşsam öpmeye kalksam dur ne yapıyorsun diye kızar hiç hoşlanmaz böyle şeylerden evlendigimizden beri böyle ama ben artık ne yapacağımı bilemiyorum azonce tartistik çocuk istiyorum artık bu durumu düzelt diyorum düzelmez istersen böyle istemiyorsan boşanabilirsin diyor çok iyi biri bi saygısızlığı kötü bi davranışı hiç yok olmadı bugüne kadar, ilgisizligini soğukluğunu çektim kabul ettim ama bu şekilde evlilik olur mu hiç beraber olmadan bunu hangi kadın kabul eder
Aranızda sağlıklı bir ilişki bile yok niye çocuk istiyorsunuz :110: Benim de aklıma başka birinin olabileceği ihtimali geldi.

Back
X