- 11 Mart 2016
- 11.339
- 48.952
- 598
Eşiniz size mesajı vermiş aslında "hayır"diyerek.Tek söylediği isteğinin olmadığı ve bunu gayet normal birseymis gibi söylüyor düzelir mi bu durum diyorum hayır diyor
Ve bence sizin bitirmenizi bekliyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşiniz size mesajı vermiş aslında "hayır"diyerek.Tek söylediği isteğinin olmadığı ve bunu gayet normal birseymis gibi söylüyor düzelir mi bu durum diyorum hayır diyor
Bitiremiyorum o gücü kendimde bulamıyorum sürekli söylüyorum kendime bu adam seni istemiyor diye ama bi tarafım da acaba düzelir mi diyorEşiniz size mesajı vermiş aslında "hayır"diyerek.
Ve bence sizin bitirmenizi bekliyor.
Düzelmez düzelseydi siz vajinusmusu yendiğinizde düzelirdi.Bitiremiyorum o gücü kendimde bulamıyorum sürekli söylüyorum kendime bu adam seni istemiyor diye ama bi tarafım da acaba düzelir mi diyor![]()
Ne yapacağımı gerçekten bilmiyorum zaten çocukta olmaz çocukta istemiyorBu sorun çözülmeden çocuk yapmak delilik olur. Cinsel hayatları normal olan insanlar bile hamilelik, bebek derken birbirlerini ihmal ediyor (bakınız bendeniz). Zaten olmayan cinsel hayatına çocuğu sokup, sonra nasıl düzeltmeyi planlıyorsun acaba?
Sevdiğine inanıp evlendim ama beklediğim sevgi bu değildi çok çabuk vazgeçebilen biri hiç emek sarfetmiyorOnun için sorun olmadığını söylemesi çok tuhaf... Bundan ala sorun mu olur ya? Evliliğin temelidir bence bu.
Sizi en baştan sevdiğine emin misiniz? Evliliğiniz evlilik gibi değil, bu kadar sıkıntı varken bebek yapmak büyük hata olur bence. Kötü evliliğin bebek ile düzeleceğini zannetmeyin. Bu hatayı çok yapıyorlar.
Aklıma hersey geliyor artık ama bundan 7 ay önce cinsel anlamda çok istekliydi sonradan ne oldu bilmiyorumCinsel eğilimi farklı olabilir mi acaba
Eşiniz kaç yaşında ?Aklıma hersey geliyor artık ama bundan 7 ay önce cinsel anlamda çok istekliydi sonradan ne oldu bilmiyorum
37Eşiniz kaç yaşında ?
Aynı hastalık bende var dı aynı sorunları bende yaşadım sabırlı olŞuan gerçekten ne yapacağımı bilmediğim bi zamadayım.İki yıllık evliyim evliliğimin ilk bir yılında vajinismus sıkıntısı yaşadım eşim bu konuda çok anlayışlıydı ama bi zaman sonra boşanmak istediğini bu şekilde bi evlilik istemediğini söyledi bende son şans istedim bu konuda uzman bi doktora gittim ve cok şükür kurtuldum vajinismustan bu arada tedavi olduğum dönemde eşimden başka bir şehirdeydim işimden dolayı ilk tedavi olduğumda eşim cinsel olarak birlikte olmayı istemiyordu aklında boşanmak vardı bi kaç ay sonra yavaş yavaş düzelmeye başladı istemeye başladı beni sevdiğini söylemeyen adam sevdiğini söylüyordu özlediğini söylüyordu beni merak ediyordu ilgileniyordu tayinim eşimin yanına çıktı haziran ortalarında geldim o zamandan beri eşimle bir kere beraber olduk istemiyor yine soğuk uzak davraniyor yatakta hiç sarılma diye birşey yok o bi tarafa dönüyor ben bi tarafa dönüyorum evin içinde aynı kanepede bile oturmuyoruz hep uzak soğuk yaklaşsam öpmeye kalksam dur ne yapıyorsun diye kızar hiç hoşlanmaz böyle şeylerden evlendigimizden beri böyle ama ben artık ne yapacağımı bilemiyorum azonce tartistik çocuk istiyorum artık bu durumu düzelt diyorum düzelmez istersen böyle istemiyorsan boşanabilirsin diyor çok iyi biri bi saygısızlığı kötü bi davranışı hiç yok olmadı bugüne kadar, ilgisizligini soğukluğunu çektim kabul ettim ama bu şekilde evlilik olur mu hiç beraber olmadan bunu hangi kadın kabul eder
Kardeş ne çocuğu?Çocuk olduktan sonra da böyle davranırsa diye korkuyorum
Aranızda sağlıklı bir ilişki bile yok niye çocuk istiyorsunuzŞuan gerçekten ne yapacağımı bilmediğim bi zamadayım.İki yıllık evliyim evliliğimin ilk bir yılında vajinismus sıkıntısı yaşadım eşim bu konuda çok anlayışlıydı ama bi zaman sonra boşanmak istediğini bu şekilde bi evlilik istemediğini söyledi bende son şans istedim bu konuda uzman bi doktora gittim ve cok şükür kurtuldum vajinismustan bu arada tedavi olduğum dönemde eşimden başka bir şehirdeydim işimden dolayı ilk tedavi olduğumda eşim cinsel olarak birlikte olmayı istemiyordu aklında boşanmak vardı bi kaç ay sonra yavaş yavaş düzelmeye başladı istemeye başladı beni sevdiğini söylemeyen adam sevdiğini söylüyordu özlediğini söylüyordu beni merak ediyordu ilgileniyordu tayinim eşimin yanına çıktı haziran ortalarında geldim o zamandan beri eşimle bir kere beraber olduk istemiyor yine soğuk uzak davraniyor yatakta hiç sarılma diye birşey yok o bi tarafa dönüyor ben bi tarafa dönüyorum evin içinde aynı kanepede bile oturmuyoruz hep uzak soğuk yaklaşsam öpmeye kalksam dur ne yapıyorsun diye kızar hiç hoşlanmaz böyle şeylerden evlendigimizden beri böyle ama ben artık ne yapacağımı bilemiyorum azonce tartistik çocuk istiyorum artık bu durumu düzelt diyorum düzelmez istersen böyle istemiyorsan boşanabilirsin diyor çok iyi biri bi saygısızlığı kötü bi davranışı hiç yok olmadı bugüne kadar, ilgisizligini soğukluğunu çektim kabul ettim ama bu şekilde evlilik olur mu hiç beraber olmadan bunu hangi kadın kabul eder