Hakkınızda hayırlısı canım aklıma başka öneri gelmiyorEvet 6 aylik evlilik ve o evden ikinci cikisimve son oldu sanirim . niye guzel kalamadik diye diye kafayi yedim . olmadik iste .,..
Butun konusmalari okudum...hala bir sans ver diyenleri anlayamiyorum.bu adam 6 aylik evlilikte esine siddet uygulamis, esinin üstüne kapi kilitlemis, onun maasina el koyup onu parasiz birakmis...bunlari 6 ayda yapmis adam yaa...2 sene sonra ne olacak bu evlilikte?kadin cocuk dogurur evliligi kurtulsun die.adam siddete devam eder hakaretler olur ztn ailelerle ipler koptu...kadinin gidecek yeri yok ailesi arkasinda durmaz die dusunecek adam ve bu siddetin dozu artacak...bi cevrenize bakin...gercekten bu evliligin duzelecegine inanip mi boyle konusuyorsunuz yoksa bir hemcinsinizin dierlerinin gosteremedigi cesareti gostermesi kendisi icin bisey yapmasimi sizi rahatsiz ediyor?
Piti sana gelince arkadasim birak bu adami...ask dedigin eninde sonunda bitio sevgi saygi ve aliskanlikla yuruo evlilikler...sizde bu gidisle sevgide kalmayacak.saygi zaten bitmis.hayatini sadece aliskanlikla yaninda mutsuz olacagin bi adamla mi gecirmek istiosun?bi 5 yil sonrasini dusun...dostlarinla artik gorusmuyorsun esin ailesinden cikip eve geldigi zamanlarda siddet goruosun belki cocugun olmus onuda kaynanan doldurup doldurup yolluo sana...o zmn ayrilmak istesen daha mi kolay olacak?? Hadi dielim bunlar olmadi her sey bi sekilde duzeldi...kaynanin attigi o msji unutabilecek misin?esin abinle yasadiklarini unutabilecek mi?sen o tokatin acisini unutabilecek misin?sen o banyonun kapisinin neden kirildigini unutabilecek misin?
cok zor bir karar ama duygusal davranma bence...o mutlulugu sana cikolatada verir :) git kendine bi kahve yap bide cikolata al ve uzme kendini...esin uzmuo emin ol...o annesinin ona soyledigi "bosver oglum pitiyi ben sana daha guzelini bulurum" lafinin olasiliklarini hesapliyor...arkadaslariyla kafa dagitio...
Hakkinizda hayirlisi olsun...
Kapat gozlerini 5 yil sonrasini 2 olasilik uzerinden hayal et..Kizlar bugun istanbula dondum esyalarimi toplamak icin abimde kaliyorum .bugun halasi geldi yanima beni cagirdi esimde geldikadin yapmayin etmeyin birbirinizi seviyorsunuz dedi . ama artik bende onun sevgisineinanmiyorum. Hala ayni artisliklerde ayni tavirlar . isi birak cocuk yap otur bak . oyle dio bana . bildigin kole hayati .ne biriyle gorusturcek ne birirnin gelmesine izin vercek. Benim duzelcek biseyim yok diyor hala guvenebilcegim bi damla umut verse bugun barisirim amaa yok ..... Bu adam degismiycek
Son cumlelerin beni mahvetti. Biz de ilk bi sene yedik birbirimizi. Sonra ben umursamadim cogu seyi de iyiyiz. Benim yerimde baskasi olsa coktan ayrilirdi. Uzme tatli canini. En kotu karar karasizliktan iyidir bu aradaYazdiklarimi okuyorumda hirsla sinirle nekadar beddua etmisim :'( rabbim affetsin . ayrilirken ben o evden alyansimi bile aldi . hangi adamin aklina gelirki karsi evi terk ederken alyansida almak .tabiki satmak icin aldi . cok zoruma gitti . inanamiyorum yaptiklarina yasadiklarima . ama size bisey itiraf ediyimmi. Onca seyler yasatti bana ettigim laflar icin bana kizmayin ondan . sadece hala icimden kopek gibi sevdigim icin kizin :'( . sinirle ettigim her lafin ardindan icim parcalaniyor. Oyle seyler yasadim okadar gozyasi doktumki suan oldugu gibi . . sesini duymak yuzune dokunmak istiyorum aptal gibi :'( cok ozliycem allahim yardimet ya
Hiç kimse bu yaşlardan sonra değişmez .. Ancak törpülenir ..Kizlar bugun istanbula dondum esyalarimi toplamak icin abimde kaliyorum .bugun halasi geldi yanima beni cagirdi esimde geldikadin yapmayin etmeyin birbirinizi seviyorsunuz dedi . ama artik bende onun sevgisineinanmiyorum. Hala ayni artisliklerde ayni tavirlar . isi birak cocuk yap otur bak . oyle dio bana . bildigin kole hayati .ne biriyle gorusturcek ne birirnin gelmesine izin vercek. Benim duzelcek biseyim yok diyor hala guvenebilcegim bi damla umut verse bugun barisirim amaa yok ..... Bu adam degismiycek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?