bu evlilik bitti .

=ipiti_, post: 38304235, member: 447683"]Ya yazmiyim dedimde arkadasim kendimi zor tuttum bosanma bence yani bi sans daha ver ona degil evlilignize dua et bu evlilik icin duayla duzeltirsin belki olamazmi sanki[/QUOTE]
Keske olsa ben hem kararli gibi gozukuyoeum herkese ama icim gidiyor. Oda duzelelim diye sadece 1 kere aradi . oda inadindan öluyor bende artik gozunde naparsam yappiyim benden vazgecemez modundan ciksin diye susuyorum . keske bi caba gorsem . ailem izin verse ben tekrar denerdim belki ama bu ilk denemem olmazdi kac kere kavga ettik duzelemiyoruz . o annesi oldugu surece ben artik oyle bi insanla devam etmem. Bana aileme hakaret etti o kadin ! Ben o kadini cocugumun babanesi yapamam . kayinpederim bile benden yana karisive ogluyla konusmuyor . herkes benden yana . oda anasinin esiri olmus ... . cok pismanolcak. ..[/QUOTE]
Canim bnm evet zor bi durum anliyorum seni ya keske birazdaha zaman verip dua etmen belki iy olur diye dusundum duayla neler degisiyo cnm.ama tabiki sen en iysini bilirsin insallah hakkinda hyrlisi olur

annesi sakinleştirmiyor mu bu cocugu? gelinim bana bişey yapmadı demiyor mu? demiyosa yapacak bişey yok sizi ayıran sey belli. e kocanda anne düşkünü bu böyle devam eder.

Ya insan evlendikten sonra ailesi karısıdır artık. İnsanın hayattaki önceliği eşi olmalı bu adam bunu öğreneneden evlenmiş belliki... İnsan kendi ailesini kurmak için evlenir demekki seni daha benimseyememiş tümüyle senin olmamış bunun açıklaması bu. Zamana ihtiyacı var ilişkiniz daha oturmamış ama yine de yaptığı çok yanlış. Severek mi evlenmiştiniz?

hakkınızda hayırlısı olsun diyorum ama
canım senin kafan hala karısık
sakin kafayla bi düşün istersen
yoksa böyle hata yaparsın yanlış kararlar verirsin
buda senin için eşin ve yuvan içi iyi bi karar olmaz
sakince düşün kimseyi araya katmadan
kayınvalideymiş oymuş buymuş şuymuş katma
sen ve eşin...
bir daha düşün canım..

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...mlar-gonuller-bir-olsun.778582/#post-38303386
kızlar bi sayfa açtım.hep beraber hergün rabbimizin 99 ismini sırayla zikredelim istiyorum.zikir sayısını ve faziletini paylaşıyorum o gün zikir edilecek o mübarek ismin.katılmak isterseniz lütfen tıklayın.yarın hangi zikir kişi başı kaç tane çekilecek sayfada yazıyor.istiyoruz ama ne veriyoruz düşündüm ve böyle bişey başlattım.rabbim utandırmasın.katılanlara şimdiden tşkler ve Allah zikirlerimizi kabul etsin.
cnm snde katıl konuyla ne ilgisi var deme bnde eşimden boşandım 5 senelk evlliliğim btti 4 yaşnda bi kzm var

dua ya sarıl rabbinden yardım iste katıl bize ben kendimi böyle topladm

Butun konusmalari okudum...hala bir sans ver diyenleri anlayamiyorum.bu adam 6 aylik evlilikte esine siddet uygulamis, esinin üstüne kapi kilitlemis, onun maasina el koyup onu parasiz birakmis...bunlari 6 ayda yapmis adam yaa...2 sene sonra ne olacak bu evlilikte?kadin cocuk dogurur evliligi kurtulsun die.adam siddete devam eder hakaretler olur ztn ailelerle ipler koptu...kadinin gidecek yeri yok ailesi arkasinda durmaz die dusunecek adam ve bu siddetin dozu artacak...bi cevrenize bakin...gercekten bu evliligin duzelecegine inanip mi boyle konusuyorsunuz yoksa bir hemcinsinizin dierlerinin gosteremedigi cesareti gostermesi kendisi icin bisey yapmasimi sizi rahatsiz ediyor?
Piti sana gelince arkadasim birak bu adami...ask dedigin eninde sonunda bitio sevgi saygi ve aliskanlikla yuruo evlilikler...sizde bu gidisle sevgide kalmayacak.saygi zaten bitmis.hayatini sadece aliskanlikla yaninda mutsuz olacagin bi adamla mi gecirmek istiosun?bi 5 yil sonrasini dusun...dostlarinla artik gorusmuyorsun esin ailesinden cikip eve geldigi zamanlarda siddet goruosun belki cocugun olmus onuda kaynanan doldurup doldurup yolluo sana...o zmn ayrilmak istesen daha mi kolay olacak?? Hadi dielim bunlar olmadi her sey bi sekilde duzeldi...kaynanin attigi o msji unutabilecek misin?esin abinle yasadiklarini unutabilecek mi?sen o tokatin acisini unutabilecek misin?sen o banyonun kapisinin neden kirildigini unutabilecek misin?
cok zor bir karar ama duygusal davranma bence...o mutlulugu sana cikolatada verir :) git kendine bi kahve yap bide cikolata al ve uzme kendini...esin uzmuo emin ol...o annesinin ona soyledigi "bosver oglum pitiyi ben sana daha guzelini bulurum" lafinin olasiliklarini hesapliyor...arkadaslariyla kafa dagitio...
Hakkinizda hayirlisi olsun...

yine diyorum
evlilik danismani ..psikologa vs gidin beraber
tek tarafli degil bu olaylar..ikinizinde hatalari var

yoksa bu evlilik sanki pisipisine biticek gibime geliyor

kursun kardesim gercekten hislerime tercuman oldun. pitipiti seven erkek ile alakasiz bir esin var seven sevdigine ne bir tokat vurur nede baskalarina incitmesine izin verir. lutfen sen kendine saygin olsun buda kendini sevmekle mumkun. ailen sahip cikiyor buna okadar ihtiyaci olan evlatlar varki bunun degerini bil artik onune bak sana saygi duymayan bir erkekden es olmasini bekleme bu saatten sonra. lutfen silkelen ailenin kiymetini bil

Kizlar bugun istanbula dondum esyalarimi toplamak icin abimde kaliyorum .bugun halasi geldi yanima beni cagirdi esimde geldi kadin yapmayin etmeyin birbirinizi seviyorsunuz dedi . ama artik bende onun sevgisineinanmiyorum. Hala ayni artisliklerde ayni tavirlar . isi birak cocuk yap otur bak . oyle dio bana . bildigin kole hayati .ne biriyle gorusturcek ne birirnin gelmesine izin vercek. Benim duzelcek biseyim yok diyor hala guvenebilcegim bi damla umut verse bugun barisirim amaa yok ..... Bu adam degismiycek

Kapat gozlerini 5 yil sonrasini 2 olasilik uzerinden hayal et..

Canim dünden beri aklim sende, butun yazilarini okudum..
Bende 6 aylik evliyim, AYNISININ TIPKISINI BENDE YASIYORDUM bu sorunlarinin.
Taa ki esimin ailesine yakin davranana kadar. Yakin dediysem, Mesafeli yakinlik.. Göstermelik de denebilir.
En kotusu de ailelerinize gitmeniz olmus. Siz unutuyorsunuzda olan bitenleri, aileler icine dert ediyor unutamiyor. Gercekten mutlu da olsan, onlar seni mutsuz saniyor.
Ailelere yansidi mi olay ciddiye biniyor. Geri dönüs zorlaniyor.

Benim tavsiyem, hemen hemen ayni seyleri yasadigimizdan, aileni ikna et esine dön.
Ailendende SON DEFA izin al. Bu süre icin de ANNESINI agzina alma. Birak gitsin ne hali varsa görsün.
Sende annene git yemegini ye guzelce giyin kusan paranida ona verme, arkadaslarinla git eglencene ondan sonra o evdeyken sen eve gel. Catlat onu, o seni merak etsin. Gün gelir de sana tavir alirsa nerdeydin gibi, vs. "Ee sen zaten annenlerde yemek yiyorsun, evde yoksun. Ben yedim biraz skldm gezdim geldim" dersin. Gecistirirsin. Ama dedigim gibi o esnada kesinlikle annesi hakkinda IYIDE olsa konusma. Esimden biliyorum. Aramasa ariyor. Inat degilmi?!

Offfffffffffffff daha cok seyler yazardimda, Neyse..

Son cumlelerin beni mahvetti. Biz de ilk bi sene yedik birbirimizi. Sonra ben umursamadim cogu seyi de iyiyiz. Benim yerimde baskasi olsa coktan ayrilirdi. Uzme tatli canini. En kotu karar karasizliktan iyidir bu arada

Hiç kimse bu yaşlardan sonra değişmez .. Ancak törpülenir ..
Ama törpülenmek için de önce hatasını görmeli ve anlamalı ..
Bu iş bu kadar dallanıp budaklanmadan ailelere yansımadan bir evlilik danışmanına gidilseymiş iyiymiş .
Ama açık konuşayım bu adama güvenip aileni karşına alma .. Sonra üzülen sen olacaksın görünen o şuan .
Baksana hala burnundan kıl aldırmıyor ..
Şuan biraz düzelmeniz zor görünüyor . Allah sabırlar versin yardımcın olsun kardeşim .
Hakkında hayırlısını diliyorum . İşte bir anlık sinir nelere sebep oluyor .

arkadaslar merhaba . o gunlerde girremedim hic . herkes araya girdi buna anneside dahil bizi baristirmak icin kapimizda yattilar nerdeyse . gerci herkes okadar cabalarken esim hala ayni tavirlardaydi nerdeyse . yapmayin etmeyin yuvanizi yikmayin diye diye geri döndurduler beni...

ama gorülen o ki bizim bir gelecegimiz yok .Boş yere zorluyoruz ışte . Bi kaç ay daha gider sonra yine geleceğimiz nokta belli .... Ne yazıkki .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…