Ayrılmak için gittim , çok kişi girdi araya yeni evlisiniz olur böyle şeyler oturur hersey dediler .Buna bide içimdeki kahrolasi sevgide eklenince geri dõndum . Dönmeseymisim keşke . Herşey nafile .Boşancam dedin ama geri döndün. Artık hiç korkmaz kaybetmekten. Bari bundan sonra, ayrılmayacaksan, blöf için evi terketme.
Gittim balonlar süsler aldım . Bugün için elbise aldım .... Tam balonlari sisirdim eşim o mükemmel planı için beni aradı !!!!!!! Hazırlan annemlere gidiyoruz . Şaka gibi yaaaa. Kaldım böyle telefonda. Bide evlerimiz çok yakin olmasına rağmen orda kalicakmisiz. Ne diyim Napiyim . Cinnet gecircem . . Bu yıl onlarla geçmez insalahhhhh birlikte giriyoruz yeni yıla allahım şaka gibi ya . İlk yilbasimiz anasiyla giriyoruz . Ayyyyyyy
Dondugumden beri iyiydik . Ta ki aile işin içine girene kadar . Ondan bende yılbaşını birlikte geçiririz aramız ısınır dedim ama ailesiyle geçirdik . İgrenc geçti . Yüzüm 5 karış oturdum . Şu saate kavga ettik gitti salonda yatıyor annesinin evinde kalıyoruz Suan . Sabah olmiycak bana !!!! Bizden hiç bişey olmiycak !
Bitmiyor . oyle kotuyum ki sanki hic tanimadigim bi adam var icerde ben suan hungur hungur aglarken o icerde sıladan bile bile hata yaptim sarkisini dinliyor . merhametsiz kopek . dilerim en sevdiginden cikar gozyaslarim . ozaman boyle kayitsiz kalabiliyor mu bakalim
bitti diyip hala devam eden evliligimiz hala ayni ana baci sorunlari. evlilik hayat ne zor .
Allahım bana hayırlı olanı bi an önce nasip etsin . Biticekse bitsin artık inada banada yazık olmuyor boyleBitti bitecek derken cocuk olacak sonra ebedi bitiremeyeceksin.
İnsan gibi konusamiyoruz sürekli bagriyor , ve ben sürekli bagirma nlur diyorum başka bişey yok . Hiç biseyi anlamıyor . Gözünde hep ben kotuyum annesinden kopartmak isteyenm. Ama öyle değil . Neler yaşıyoruz annesi yüzünden beni mahvediyor . Annemde annem aman annen ama bende senin karinim diyerek ağladığımi bilirim . Boşa kürek cdkiyorumKaygılarınızı tüm samimiyetinizle anlatın ona. Eğer birilerinin onu doldurduğunu düşünüyorsanız da seni bu şişirdi dimi bu şişirdi dimi söylemlerle katiyen yaklaşmayın .
Ne kadar dolduruşa gelirse gelsin , sizin davranışlarınızdan da mı bir şey çıkartamıyor. Gerektiğinde tabiki ama yerli yersiz değil ailesine karşı sizi savunamıyorsa zaten bitsin bu evlilik.Yürümesin.Ne anlamı var ki?
Ama yine de iki düşünüp bir konuşun.
Kendini neden zorluyorsun canım? Eminim kolay bir karar değildir ancak artık sonu görünüyor bu yolun. Daha fazla kendini yıpratma bence.
Başka yolu yok evet :'( ailem mutsuz babam geceleri agliyormus kızım orda acı çekiyor biliyorum diyerek uyumuyormus . İçim gidiyor . Ben Napcam ya :'(Allah yardımcın olsun canım,çok zordur eminim için yanıyordur.Bir yandan kabul edememek durumu,bir yandan onsuzluğu düşünmenin verdiği korkular...Ama acı çekerek bitecek başka yolu yok,sonrası sabır ve alışmak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?