bu evlilik bitti .

Dondugumden beri iyiydik . Ta ki aile işin içine girene kadar . Ondan bende yılbaşını birlikte geçiririz aramız ısınır dedim ama ailesiyle geçirdik . İgrenc geçti . Yüzüm 5 karış oturdum . Şu saate kavga ettik gitti salonda yatıyor annesinin evinde kalıyoruz Suan . Sabah olmiycak bana !!!! Bizden hiç bişey olmiycak !

Boşancam dedin ama geri döndün. Artık hiç korkmaz kaybetmekten. Bari bundan sonra, ayrılmayacaksan, blöf için evi terketme.
Ayrılmak için gittim , çok kişi girdi araya yeni evlisiniz olur böyle şeyler oturur hersey dediler .Buna bide içimdeki kahrolasi sevgide eklenince geri dõndum . Dönmeseymisim keşke . Herşey nafile .

Ya bu ne saygisiz hoyrat bir tavirdir anlamak imkansiz.
nasil ki bir insan bu esiniz dahi olsa sizinle konusup gorusup bir fikrinizi almaksizin bu sekilde emrivaki yapabiliyor. Siz nesiniz pardon oraya gidiyoruz buraya gidiyoruz dedigi gibi kapipta goturuyor. Inanilmaz rahatsiz edici gercekten. Esimle bende ilk yilimizda ailesi yuzunden neler yasadik neler. Okudukca hatta bazi durumlarda bizi gordum cok iyi anliyorum o yuzden sizi. Fakat esim tum sacmaliklarina ramen birgun olsun bana sormadan ne anasina gitme plani yapabilir ne de onu bize cagirabilir. Bu baska bisey yani ailesine olan duskunlugunden ziyade insani cileden cikaran bir ego sacma sapan bir ozguven bir saygisizlik bir dusuncesizlik bir bir bir degil bin kavga sebebi....

4.5 yillik evliyim. Bu sahneyi belki milyon kez yasadim. Surat yaparak oturan ben ve kavgayla biten gece. Ne zaman rahat ettim biliyomusun. Sorunumun ailesiyle degil de onunla olduguna kocami inandirabildigim gun.
Misal, yilbasi gecesini ailenle geciriyor olmak degilki benim sorunum. Seninle basbasa geciremiyor olmak. Yada bunun kararini ozgurce alamiyor olmak. Aksi bir dusunceyi aklimdan gecirirken bile acaba nereye cekersinde yine tartisma cikar korkusuyla kendimi susturmak.Bu geceyi gecirecegimiz yer kendi ailemin evi de olsaydi mutsuz olurdum...
Bu konudaki samimiyetine inandigi gun gercekten bakis penceresi degisecek ve surekli anasiyla ilgili kumpas kurma pesinde olmadigini,tum yasamini o kadini alt etmeye adamadigin gercegine inanacaktir birgun. Umarim cok gec olmaz... sana yazik. Sabrina emegine kederine.. bende cok uzuldum inan. Cok iyi anliyorum o hiclik duygusunu. Ama isin ozu bu degil yeni goruyorum. 4 yil oldu guzelim cokta eski degiliz. Ama inan ancak oturuyor bazi seyler.
Ailesinin yaninda surat asma bundan sonra mesela her ne olursa olsun. Cok cok sartsa eve gelince anlat derdini. Zorla bile olsa benim icin bile olsa aileme saygi duyuyor diye dusunup daha cok deger versin sana. birak o utansin yaptiklarindan. Inan erkeklerin gururu cok oksanir boyle sacma detaylarla.
Umarim toparlayabilirsiniz kendinizi.
Hadi birgun ask bitti gitti eyvallah da, hic degmeyecek aile icin ayrilmak cok ama cok yazik...

Sakin cocuk yapma böyle adama resmen köle olmuşsun afferim sana otur deyip oturtuyor kalk diyo kalkiyorsun ne deyim!!!@ ne aglama ne bişey mutsuz olduğun evlilik bitince göbek atılır benc

böyle konuşmayın çocuğunuz varmı bilmiyorum ama eğer varsa en sevdiği çocuğu olur bir babanın. Allah göstermesin. Beddua iyi değil düşmana bile yapılmaz. Derdiniz nedir bilmiyorum ama biraz sakinleşin...

bitti diyip hala devam eden evliligimiz hala ayni ana baci sorunlari. evlilik hayat ne zor .

Sanırım dediğiniz gibi biten biseyi zorlamak bu . Bosanmadik . Sebebi ne bilmiyorum. Ne boşanma kızım elalem ne der diyen bi ailem var ne çocuğum . Ama hala sürüyor . . . Ailem bosaniyim diye dört gözle bekliyor çünkü mutsuz olduğumu biliyorlar . Bi cesaret bitirsem artık ....

Annesi öyle güzel iki yüzlü oynuyor ki eşim iyice uzaklaştı benden . Artık sevdiğini bile düşünmüyorum . Anneme gezmeye geldim dedim biraz ayrı kalıp düşünelim . Cuma günü Donucem . Konuşalım iki medeni insan gibi dedim bu evliliği. Bakalım ne sonuc cikicak. Devam edersem ailem ve tüm beni tanıyanlar uzulcek . Allahım bana doğru karar almayı nasip etsin .

Kaygılarınızı tüm samimiyetinizle anlatın ona. Eğer birilerinin onu doldurduğunu düşünüyorsanız da seni bu şişirdi dimi bu şişirdi dimi söylemlerle katiyen yaklaşmayın .
Ne kadar dolduruşa gelirse gelsin , sizin davranışlarınızdan da mı bir şey çıkartamıyor. Gerektiğinde tabiki ama yerli yersiz değil ailesine karşı sizi savunamıyorsa zaten bitsin bu evlilik.Yürümesin.Ne anlamı var ki?
Ama yine de iki düşünüp bir konuşun.

İnsan gibi konusamiyoruz sürekli bagriyor , ve ben sürekli bagirma nlur diyorum başka bişey yok . Hiç biseyi anlamıyor . Gözünde hep ben kotuyum annesinden kopartmak isteyenm. Ama öyle değil . Neler yaşıyoruz annesi yüzünden beni mahvediyor . Annemde annem aman annen ama bende senin karinim diyerek ağladığımi bilirim . Boşa kürek cdkiyorum

Geriye dönüp ilk mesajından son mesajına kadar yazdıklarını oku lütfen. Bir kısır döngünün içerisindesin ve mutsuz olduğun halde bu evliliği sürdürüyorsun. Bu adam düzelmez. Kendine bunu yapma lütfen.

Kendini neden zorluyorsun canım? Eminim kolay bir karar değildir ancak artık sonu görünüyor bu yolun. Daha fazla kendini yıpratma bence.

Kendini neden zorluyorsun canım? Eminim kolay bir karar değildir ancak artık sonu görünüyor bu yolun. Daha fazla kendini yıpratma bence.
belki düzelir diye diye zaman geçiyor ama yok . Bugün olmasa yarın olcak sonu belli çünkü evet ne zormus yuva kur yık...

Allah yardımcın olsun canım,çok zordur eminim için yanıyordur.Bir yandan kabul edememek durumu,bir yandan onsuzluğu düşünmenin verdiği korkular...Ama acı çekerek bitecek başka yolu yok,sonrası sabır ve alışmak...

Başka yolu yok evet :'( ailem mutsuz babam geceleri agliyormus kızım orda acı çekiyor biliyorum diyerek uyumuyormus . İçim gidiyor . Ben Napcam ya :'(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…