- 23 Eylül 2014
- 3.882
- 4.026
- 178
arkadaslar merhaba . o gunlerde girremedim hic . herkes araya girdi buna anneside dahil bizi baristirmak icin kapimizda yattilar nerdeyse . gerci herkes okadar cabalarken esim hala ayni tavirlardaydi nerdeyse . yapmayin etmeyin yuvanizi yikmayin diye diye geri döndurduler beni...
Şimdi nasılsınız canım ..
Umarım eşinde ılımlı olmayı öğrenmiştir .
2-3 hafta gayet iyiydik ... Ta kiiiiii işin içine aile girene kadar . Dün annesi mevlute çağırdı beni . Bende regli olmuştum agridan sancidan hazırlanıp gidemedim bile . Tabiki akşam bir guzel kavga ettik. Ne nankorlugum kaldı , ne sen hiç bişey haketmiyosun lafları isitmedigim kaldı . Yine bahşiş cigris ...Şimdi nasılsınız canım ..
Umarım eşinde ılımlı olmayı öğrenmiştir .
neden bagriyor... Yani senin annesiyle olan iliskinize niye karisiyor biraksin ya birbirimizi mi bogarsiniz naparsaniz yapin... annesi mi yetiştiriyor her şeyi eşine2-3 hafta gayet iyiydik ... Ta kiiiiii işin içine aile girene kadar . Dün annesi mevlute çağırdı beni . Bende regli olmuştum agridan sancidan hazırlanıp gidemedim bile . Tabiki akşam bir guzel kavga ettik. Ne nankorlugum kaldı , ne sen hiç bişey haketmiyosun lafları isitmedigim kaldı . Yine bahşiş cigris ...
Evet boşuna geri dönmusum . Değmez . Ama ışte . Bu evliliğin son sansiydi bu . Birdaha bitiş noktasına gelince zaten kimse baristirmaz ki ikimizde artik istemiyoruz bu son dedik .Boşuna geri döndün, yıprandığınla kaldın.
Şimdi o çok zorlandığın süreci bi daha dön başa sıfırdan yaşayacaksın, yazık değil mi?
Sizin evliliğiniz bitmez gibi görünüyor ama olurda yine çeker gidersen bu defa dönme bari.
Çok özleyeceksen, çok hasret çekeceksen de bi daha gitme.
Karışmak ne kelime kötüydüm agrimvardı gidemedim diyorum inanmıyor ne laflar ne laflar bagris cigris . Bittin bende artık neyaparsan yap diyor . Benim ailemden uzak dur sen hiç bişey haketmiyosun neler diyor . Dinlemedi bile beni . Anası ve bacisiı için canını vericek . Benide mahvediyor ışte onlar uğruna . Sanki naptiysam . Gitmedim ya beni rezil ettin bilmem ne neler diyor . Ay bıktım ya :'( niye döndüm niyeeeee aklıma .....neden bagriyor... Yani senin annesiyle olan iliskinize niye karisiyor biraksin ya birbirimizi mi bogarsiniz naparsaniz yapin... annesi mi yetiştiriyor her şeyi eşine
2-3 hafta gayet iyiydik ... Ta kiiiiii işin içine aile girene kadar . Dün annesi mevlute çağırdı beni . Bende regli olmuştum agridan sancidan hazırlanıp gidemedim bile . Tabiki akşam bir guzel kavga ettik. Ne nankorlugum kaldı , ne sen hiç bişey haketmiyosun lafları isitmedigim kaldı . Yine bahşiş cigris ...
Karışmak ne kelime kötüydüm agrimvardı gidemedim diyorum inanmıyor ne laflar ne laflar bagris cigris . Bittin bende artık neyaparsan yap diyor . Benim ailemden uzak dur sen hiç bişey haketmiyosun neler diyor . Dinlemedi bile beni . Anası ve bacisiı için canını vericek . Benide mahvediyor ışte onlar uğruna . Sanki naptiysam . Gitmedim ya beni rezil ettin bilmem ne neler diyor . Ay bıktım ya :'( niye döndüm niyeeeee aklıma .....
Gün içinde kırk kere telde görüştükleri için .... Herşeyden haberdarlar . Artık yatıp klktigimizida söylüyor musun diyorum ! ... Gün içinde çaya cagrir yemeğe cagrir eşimi . Anası kardeşi . Artık midem bulandı evlilikten aile lafından hepsinden !!!Annesi ablasi siz ve esiniz oturun bir gun konussun annesi ve ablasi... Bizim ucumuz arasindaki muhabbete ve tartismaya sen karismayacaksn varsa derdimiz biz hallederiz sen kendi isine bak deseler dinler mi? Ya da onlar der mi boyle bir seym..
Yani ona ne oluyor anlamadim.. Esini arayip gelmedi mi diyorlar
A olur mu kardeşim rahatsız olduğum için gitmediğim halde yapmadığı kalmadı eşim olcak insanin . Ne ana bacı sevgisiymis peh beee.......Sence kv mi gazlıyo yoksa eşin mi kendiliğinden mi kafaya bu kadar takıp büyütüyor herşeyi
Çok saçma sen kv nin çağırdığı herşeye gitmek zorunda değilsin ki .
Gün içinde kırk kere telde görüştükleri için .... Herşeyden haberdarlar . Artık yatıp klktigimizida söylüyor musun diyorum ! ... Gün içinde çaya cagrir yemeğe cagrir eşimi . Anası kardeşi . Artık midem bulandı evlilikten aile lafından hepsinden !!!
Sorun surekli onun ailesinden kaynaklaniyordu tabi o adidede hatalar cok . en son bi kac gun once biseyler yasandi cok basit seyler ama annesine tavir yaptim sandi aradigi icin. Ama halbuki ben o adiye yapmistim tavrimi . babama terbiyesizlik yapmis niye yaptin ayip degilmi dedim ya gordun mu nasilmis dedi halbuki ben onun ailesine bisey yapmadim asla . annesine sarilirim annecim derim ama hersey haram zkkim olsun . annesinden kopartmaya calisiyorum diye dusunuyor sanirim . apartman ayaga kalkti az once . yapmadigi demedigi kalmadi . vurmaya kalkti kollarini kanattim. Daha bu evliikten bisey olmaz bize !
A olur mu kardeşim rahatsız olduğum için gitmediğim halde yapmadığı kalmadı eşim olcak insanin . Ne ana bacı sevgisiymis peh beee.......
Nisanliyken bukadar fark etmedim . Hele kız kardeşini hiç fark etmedim . Hiç aradığını falan görmezdim . Evlendik balayindabaşladılar . Her gün aksatmasiz her gün annesi ve kardeşiyle konuşuyor görüşüyor . Günde 3-4kere evli olan kız kardeşiyle ne konuşur bi adam ya !tamam kardeşi anası illaki konuscak goruscek ama bu çok fazla . . Onlar bukadar hayatının içinde olunca benim bi değerim kalmiyor ışte . Ha varım ha yokum. Anası kardeşi yeter ona !!!! Onlarda az elini ayağını çekmiyor ki çocuk evine alissin . Aman bıktım yaEvlendikten sonra erkeklerde bir aile fanatizmi oluyor da seninkinin ki çok fazla .
Nisanliyken bukadar fark etmedim . Hele kız kardeşini hiç fark etmedim . Hiç aradığını falan görmezdim . Evlendik balayindabaşladılar . Her gün aksatmasiz her gün annesi ve kardeşiyle konuşuyor görüşüyor . Günde 3-4kere evli olan kız kardeşiyle ne konuşur bi adam ya !tamam kardeşi anası illaki konuscak goruscek ama bu çok fazla . . Onlar bukadar hayatının içinde olunca benim bi değerim kalmiyor ışte . Ha varım ha yokum. Anası kardeşi yeter ona !!!! Onlarda az elini ayağını çekmiyor ki çocuk evine alissin . Aman bıktım ya
A olur mu kardeşim rahatsız olduğum için gitmediğim halde yapmadığı kalmadı eşim olcak insanin . Ne ana bacı sevgisiymis peh beee.......
Gittim balonlar süsler aldım . Bugün için elbise aldım .... Tam balonlari sisirdim eşim o mükemmel planı için beni aradı !!!!!!! Hazırlan annemlere gidiyoruz . Şaka gibi yaaaa. Kaldım böyle telefonda. Bide evlerimiz çok yakin olmasına rağmen orda kalicakmisiz. Ne diyim Napiyim . Cinnet gecircem . . Bu yıl onlarla geçmez insalahhhhh birlikte giriyoruz yeni yıla allahım şaka gibi ya . İlk yilbasimiz anasiyla giriyoruz . Ayyyyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?