Bu evlilik bu defa bitti...

Canım buna benzer sıkıntılar yaşıyorum ben de. Senin için dua ediyorum. İnşallah hatasını boşanma aşamasına gelmeden görüp düzeltir her şeyi. Sen sağlığına dikkat et lütfen.

Kızlar gece saat 01 de bir aktif olmaya başladı, ailemin telefonunda silecektim ama emin olmak istedim bu girişler hep mi diye ve biraz daha bakayım dedim...
Gece saat 01 den tam saat 04.06 ya kadar aralıksız 5 dakikada bir girdi veya hiç çıkmadı....
Ona kardeşimin son görülmesi kapalı olan telefonundan anlık girip bakıp çıkıyorum.... yani beni çevrim içi görmesi çok çok zor...
Açıp kardeşimin sayfasına saatlerce bakacak ta değil.. o yüzden beni işkillendirme kısmı kalktı işin içinden...
Sinirden tir tir titremeye üşümeye başladım...
Benimle evde sohbet etmeyen,niye hiç konuşmuyorsun dediğimde tartışan insan sabaha kadar başkalarıyla ne konuşur...
Bana nişanlı iken sevgili iken bile böyle zaman ayırmazdı... sabah ta 07.20 de yine girmiş ben 4 ten sonra hiç bakmadım Allah bilir hiç çıkmamıştır...
İçim yanıyor ya... ben bunu hak etmedim...
İşin kötü yanı ne yaptığını kimle ne konuştuğunu hiçbir zaman da öğrenemeyeceğim..
Avukatsız anlaşmalı boşanacağız ,dilekçemi protokolümü hazırladım,adliyeye gidip eksik kısımlarını danışacağım ve hafta içi imzalaması İçin yollayacağım....
Hiçbir talebim isteğim yok...
Yazmamak küfürler hakaretler savurmamak için zor tutuyorum kendimi...
Ben ne yapayım Allah aşkına bişey deyin

Kendinizi üzdüğünüz yeter artık bence.Boşanma protokolünün hazır olduğunu,hem imzalaması hem de eşyalarını boşaltmasını söyleyin.Geldiğinde içinizde kalmaması için söylemek isterseniz söylersiniz.Boşanmayı bekleyemedin mi? diye.Söylemek istemezsenizde boşverip kafanıza takmayın.

Ne olur birileri bişey desin geçecek değil mi bu günler, hep böyle hissetmeyeceğim değil mi....

Tabi ki geçecek....
Sabır kuzum sabır.....
Hatta öyle geçecek ki dönüp arkana baktığında sadece ufak bir tebessüm kalacak yüzünde.
Ve iyi ki bu evliliğe çocuk yapmamışım, iyi ki bu adamla devam etmemişim diyeceksin.

Üzüntüden stresten 4 kilo vermişim 1 ayda...
Ben boşanıyorum diye üzülürken bir de böyle bir konu İçin üzülüyorum.. şu göz yaşlarımın şu içimin acımsısının hesabını verebilir mi..
Ben ona hiçbir yanlış yapmamış 1 aydır hiçbir erkekle sohbeti geç bir selamım olmamışken bunları hak ediyor muyum... bu acı nasıl geçecek...
Ben ona hiçbir şey demek istemiyorum aslında çok şey var da değmez..

Gerçekten geçecek mi...
Artık takmamaya başlayacak mıyım...
Şuan zaten boşanacak olmamdan üzülmenin dışında içimde öyle bir şüphe var ki bir de...
Ben ona hiç böyle bir şey yaşatmadım ya... benim tarafımdan biri olabilir mi düşüncesi onun aklında hiçbir şekilde yoktur mesela...
Ben bunu hak etmedim...
Umarım bunun pişmanlığını Yaşar umarım köpekler gibi pişman olur....

Karşı karşıya gelmek konuşmak istemiyorsunuz anlıyorum sizi.Ama,takip etmeyide bırakamıyorsunuz.Bu sizin kendi kendinizi üzmekten başka birşeye yaramıyorki.Neden daha hala takip edip duruyorsunuz?

İnan öyle bir zaman gelecek ki O köpek gibi pişmanlığını bile görmek istemeyeceksin.
Bana uzak Allah'ına yakın olsun diyeceksin.
Ve zannetme ki bunları çok uzun vade de söyleyeceksin, hayır çok yakında emin ol.
Bu gece boyu birileriyle yazışmalar/çizişmeler seni şimdi kızdırıyor, GEÇECEK

Karşı karşıya gelmek konuşmak istemiyorsunuz anlıyorum sizi.Ama,takip etmeyide bırakamıyorsunuz.Bu sizin kendi kendinizi üzmekten başka birşeye yaramıyorki.Neden daha hala takip edip duruyorsunuz?
Evet başka hiçbir işe yaramıyor ama onun bana boşamadan önce böyle bir şey yapacağına inanmak istemiyorum ya....
Beni çok sevdiğini söyleyen,benden ayrılırsa ömür boyu beni unutamayacağını söyleyen insan mı bu diyorum... nasıl da kanmışım,kandırmış diyorum....
İnsanlara güvenim kalmadı hiç... öyle şeyler yaşıyorum ki bir daha bir insana nasıl güvenirim diyorum...

Gözlerimden istemsiz yaşlar süzüldü... umarım umarım... en büyük umudum bu şuan...
Bundan sonraki hayatında benim şuan yaşadığıklarımı ona yaşatan Kişiler çıksın başka hiçbir şey demiyorum...

Hanımlar yok mu başka bişeyler diyecek kimse konuşmaya çok ihtiyacım var...
Eşinizle ortak bir arkadaşınız yok mu ki onunla irtibata geçip sizin protokol hazırladığınızı boşanma kararınızı anlatsa da tepkisini öğrenseniz hem biriyle ilişkisi varsada söyler o kişiye ve içiniz soğur belki

Öyle ortak arkadaşımız yok..
Onun bir tane arkadaşı var ve samimiler ondan yollayacağım protokolü..
O da kendisini satacak anlatacak biri değil...
Canım çok yanıyor şuan ya... çocuk yüzünden ayrılmak bahaneymiş demekki.. ben boşanma yüzünden üzülürken bir de böyle birşeyle baş etmeye çalışıyorum..
Nasıl atlatacağım ben bu günleri..

Evlenebilecek kadar yetişkin, boşanmaya karar verecek kadar yetişkin birisiniz ama neden öğretmenine şikayet eder gibi “babanlar gelsin hakem olsun” şeklinde davranıyorsunu ki?!

Evliliğinize üçüncü şahısları dahil edip sonrada, “ailesi herşeyimize karışıyor” diye mızmızlanacaksınız ilerde..birde hangi kp oğluna “sen haksızsın” der ki, onlardan medet umdunuz?

Boşanmayı gözünüz yemiyor..yese arayı bulsunlar diye ailesini çağırma gereği duymazdınız.. ayrılmayın tabii ama bunun yolu başkalarını evlilikte söz sahibi olmalarına izin vermekle olmaz..ömürboyu bunun lafını edecekler kp.ler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…