- 11 Mayıs 2017
- 3.451
- 1.922
- 83
- Konu Sahibi garipbirhayat
-
Canım bir değişiklik var mı?
Kızla olamamış demek ki :)) iletişime geçmesi yakın o zamanHiçbir değişiklik yok. Whatsapa bu aralar o kadar dakikada bir girmiyor,saatte bir felan giriyor..
Onun dışında başka hiçbir şey yok, 10 gün sonra davamı açacağım..
Hayır...@1var1yok ne yaptınız eşiniz hala hiç arayıp sormadı mı?
Ne olur birileri bişey desin geçecek değil mi bu günler, hep böyle hissetmeyeceğim değil mi....
Üzüntüden stresten 4 kilo vermişim 1 ayda...Kendinizi üzdüğünüz yeter artık bence.Boşanma protokolünün hazır olduğunu,hem imzalaması hem de eşyalarını boşaltmasını söyleyin.Geldiğinde içinizde kalmaması için söylemek isterseniz söylersiniz.Boşanmayı bekleyemedin mi? diye.Söylemek istemezsenizde boşverip kafanıza takmayın.
Tabi ki geçecek....
Sabır kuzum sabır.....
Hatta öyle geçecek ki dönüp arkana baktığında sadece ufak bir tebessüm kalacak yüzünde.
Ve iyi ki bu evliliğe çocuk yapmamışım, iyi ki bu adamla devam etmemişim diyeceksin.
Gerçekten geçecek mi...
Artık takmamaya başlayacak mıyım...
Şuan zaten boşanacak olmamdan üzülmenin dışında içimde öyle bir şüphe var ki bir de...
Ben ona hiç böyle bir şey yaşatmadım ya... benim tarafımdan biri olabilir mi düşüncesi onun aklında hiçbir şekilde yoktur mesela...
Ben bunu hak etmedim...
Umarım bunun pişmanlığını Yaşar umarım köpekler gibi pişman olur....
Evet başka hiçbir işe yaramıyor ama onun bana boşamadan önce böyle bir şey yapacağına inanmak istemiyorum ya....Karşı karşıya gelmek konuşmak istemiyorsunuz anlıyorum sizi.Ama,takip etmeyide bırakamıyorsunuz.Bu sizin kendi kendinizi üzmekten başka birşeye yaramıyorki.Neden daha hala takip edip duruyorsunuz?
Gözlerimden istemsiz yaşlar süzüldü... umarım umarım... en büyük umudum bu şuan...İnan öyle bir zaman gelecek ki O köpek gibi pişmanlığını bile görmek istemeyeceksin.
Bana uzak Allah'ına yakın olsun diyeceksin.
Ve zannetme ki bunları çok uzun vade de söyleyeceksin, hayır çok yakında emin ol.
Bu gece boyu birileriyle yazışmalar/çizişmeler seni şimdi kızdırıyor, GEÇECEK
Eşinizle ortak bir arkadaşınız yok mu ki onunla irtibata geçip sizin protokol hazırladığınızı boşanma kararınızı anlatsa da tepkisini öğrenseniz hem biriyle ilişkisi varsada söyler o kişiye ve içiniz soğur belkiHanımlar yok mu başka bişeyler diyecek kimse konuşmaya çok ihtiyacım var...
Öyle ortak arkadaşımız yok..Eşinizle ortak bir arkadaşınız yok mu ki onunla irtibata geçip sizin protokol hazırladığınızı boşanma kararınızı anlatsa da tepkisini öğrenseniz hem biriyle ilişkisi varsada söyler o kişiye ve içiniz soğur belki
Davayi açtın mıHanımlar yok mu başka bişeyler diyecek kimse konuşmaya çok ihtiyacım var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?