Bu evlilik bu defa bitti...

Neden bu süre bence barışmak istediginizden sabahlara kadar takip etmenin nedeni de bu

Sabahlara kadar takip değil de 1.30 a kadar aktif olduğunu görünce ister istemez ne bu diyorum...
Evdeyken erkenden uykusu gelirdi,benimle öyle bir sohbeti muhabbeti yoktu...
Ne yapıyor bu diye merak ediyorum illaki..
1 ay içinde toparlanıp daha güçlü olacağımı düşündüğüm İçin süre vermiştim kendime

Senin bu yaşadığın beklentilerinin karşılığını görememen onu takip etmene sevk ediyor. yani eskiden olduğu gibi onun peşinden gelip yalvarmasını bekledin belki içten içe başta öyle olacağı için umursamadın ama zaman geçtikçe noluyo deyip bu sende merak uyandırdı. bence eşin senin boşluğunu kafa dağıtarak atmaya çalışıyor. senin negatif enerjin ona pozitif olarak yansıyor relax ol zamana bırak sen kendini yedikce bu ona üç veriyor. inan bana umursamayıp boşverdiğinde o negatife dönecektir. beklentiler bittiği anda karşı tarafa yansıyacaktır bu sadece enerji çekimidir ama sakın çevrimiçi olduğunu sorgulama bunu yapma sana söylediği her ters söz seni daha çıkmaza sokar. hiçbir zaman duygularının yoğunluğunda harekete geçme her ne yapacaksan durulduğunda karar ver.

Bilerek sizi gıcık etmek için yapacagını hiç sanmıyorum maalesef. Hem illa ki ciddi bir ilişki yaptı diye bir durumda gerekmez ki yazışmak için büyük ihtimal boşluk doldurmaya çalışıyor birde yazıştığı kişi canım cicim diye pohpohluyorsa oh ne ala onunda hoşuna gidiyordur..
bakın bizde eşimle evleri ayırdık daha 1 hafta olacak ve ınanın çocuk için yazışma dışında hiç giripte çevrimiçi mi diye bakmışlığım yoktur sizde bakmayı bırakın kendi ruh sağlığınız için lütfen.

Çok haklısınız ya...
Dediğiniz gibi artık takmamaya çalışacağım... yarın Yine aileme gideceğim ,telefonlarından bunun numarasını sileceğim whatsapta hiçbir şekilde ailemi görmesin diye...
Takip te etmeyeceğim böylelikle..
Dün çok sıkıldı canım,gece o saatte yazmamak İçin zor tuttum kendimi...
Ne yaparsa yapsın, Allah görüyor ben yanlış hiçbir şey yapmadım,vicdanım rahat.. bu önemli bir şey .. ama onun vicdanı onu hiçbir zaman rahat bırakmayacak öyle bir şeyi varsa..

Bakmak bana çok zarar veriyor evet... dediğiniz gibi ailemin telefonlarından silip bakmayı bırakacağım...

Bakmak bana çok zarar veriyor evet... dediğiniz gibi ailemin telefonlarından silip bakmayı bırakacağım...
15 gunde birini nasil bulur diye dusunmek sizi yorar isterseniz suan konusmak icin birini bulursunuz bu internet ortaminda. Siz duygusal olarak bakiyorsunuz olaya. O oyle degildir su asamada. Ama ilerleyen surecte ne olur bilinmez. Erkeklerin hepsi ayni deriz ya hic de oyle degil bence. Bir kismini terkedince kiymet anlar kapinda kopek olur, bir kismi da yoklugunu iyi degelendirip alismaya baslar ve sen arkasindan baka kalirsin. Seninki sanki o yola kaymaya baslamis da olabilir. Firsat bu firsat diyor olabilir. Bunu en iyi sen bilirsin. Su da var dayanamadigindan kafasini mesgul edip seni aramamk icin direniyor da olabilir. Ama bosanmayacaksan bence yalniz birakmaya gelmez diye dusunuyorum. Bosanacaksan da birak ne hali varsa görsün

Bir de hala okudugunu soylemistiniz. Acaba normal kız arkadasi var miydi arasi iyi olan? Suan onunla da dertlesiyor sohbet edip rahatliyor olabilir. Siz buna cok yogunlastiginiz icin ben de tum ihtimalleri dusundum. Yasadiginiz seyleri donem donem hepimiz yasamisizdir. Ne hissettiginizi anliyorum ve uzuldum adiniza. Insallah netlesir istediginiz gibi olur her sey

Kızlarla vs hiç sohbet muhabbet ettiğini görmedim okulundan 2 senedir..
Öyle olduğunu sanmıyorum..
Ama kafa dağıtmaksa bile benim kafam da çok dolu mesela bu Düşünceler boğuyor beni.. ama ben şu aşamada bir erkekle tek kelime sohbet edemem..
Bu bana yakışmaz.. değil şimdi boşandıktan sonra bile yıllar sonra biri olur Yanımda belki..
O yüzden onu da kendim gibi sandım ben..

Boşanmayı düşünmüyorsan demişsin ya, bu olayın patlak verdiği gün ailesini çağırmasaydım,veya aramızda hiç öyle bir diyalog geçmeseydi eninde sonunda bu konuda patlak verecekti yine kavga.. ha bu defa arabada sürat yapmazdı,ama apartmana rezil ederdi.. bu olacaktı yani.. o yüzden pişman değilim ailesini vs çağırdığım İçin..
boşanmayı da ben değil o istedi..
Ben başka seçenekler sundum hiçbirini kabul etmedi.. bu sürece girdik..
Benden ona tek adım yok,gider açarım davamı 2 hafta sonra..

Hatta siz bílé kendi hattinizdan silin numarasini whatsappinizini kullanmaya devam Edin cunku inanin onlar nasil hayatlarina bu Kadar Kolay Devam edebiliyorsa bizlerde bunu yapmaliyiz tabi bu sureci hemen kolay atlatamam diyorsaniz bir süre verin kendinize toparlanmak adına sonrası zaten zamanla rayına oturacaktır. Çocuk olmadığı için hayatınıza bakmanız da daha kolay olacaktır İnanın bizim arada çocuk olduğu için iletişimdeyiz ve hergün işyerinde görüyorum birde bu açıdan düşünün

Çoğumuz böyleyiz aynı şekilde ben de kendimle çocuğumla ilgilenerek bu süreci geçirmeyi tercih ediyorum. İstesek bizde bulamaz mıyız konuşacak birini ama yapmıyoruz işte. Ben de halen çizgimi bozmadığım için kendimle gurur duyuyorum sizde öylesiniz

Yok canım bu hat onun üzerine ben bu hattı en fazla 2 hafta daha kullanırım o da arkadaşını felan arayacağım protokol İçin,ona numaram gitmesin diye...
Yoksa şimdi değiştiririm..
Sonrasında kendime sıfır hat alır,önüme bakarım...

Hımm öyle mi bu daha iyi olur o zaman.

Aynen ... vicdan azabı çekeceğim,kafamı yastığa koyduğumda ona yanlış yaptım ben diye içimi kemiren hiçbir şey yok...
Onunla iken nasılsam yine aynıyım . Bu benim karakterim. Çok şükür iyi ki böyleyim...

Bence birini bulması konusunda evham yapıyorsunuz. Sizle ilgili dertlidir, arkadaşıyla ya da bir akrabasıyla falan dertleşiyordur ondan çevrimiçidir. Hiç sanmıyorum birini bulduğunu ki bulabileceğini de sanmıyorum bir haftada.

Valla bugün 17 gün oldu işte.. bu olaylar olduktan 5-6 gün sonra devamlı çevrim içi olma durumu başladı...
Arkadaş çevresi geniş olan biri değil, normalde 11-12 de çoktan uykusu gelmiş ve yatmış olurdu,birlikte 1 lere kadar sohbet ettiğimiz hiç olmadı mesela...
Ama kendisi 1.30 lara kadar aktif...
Ben bunları kabullenemiyorum işte..
Ama dediğim gibi kendi whatsapım yok zaten,ailemden bakıyordum ara ara yarın onların telefonundan da numarasını sileceğim ,bir daha bakmayacağım orda mı diye... kendime zarar veriyorum ..

Ooo 17 gun oldumu canım ya ne cabuk geciyor zaman
Son gelismeler nelerdir ailesi seni hic aradilarmi ben merak ediyorum senin durumunu canim

Ooo 17 gun oldumu canım ya ne cabuk geciyor zaman
Son gelismeler nelerdir ailesi seni hic aradilarmi ben merak ediyorum senin durumunu canim

Yok yook ailesinden vs tek kelime yok...
Ne annemi babamı vs arıyorlar,ne beni...
O anne babasına diyordur aramayın diye kesin, ama kendileri bilir... oğullarının o günkü öfkesini onlar da gördü..
Benim durumum işte yazdığım gibi. Dün gece zor tuttum kendimi yazmamak İçin ben de gecenin yarısı buraya yazdım... iyi ki yazmamışım.. kendimi düşürmemişim....
Onu önemsediğimi sanıp bir taraflarını havalara kaldırmamışım...
Dediğim gibi bakmayı da bırakacağım,ne yapıyorsa yapsın.... kendi vicdanıyla baş başa kalsın..

Ben ailesinede çok kızdım.İnsan oğlunun bu derece olan öfkesini normalleştirir mi?Hiç sen niye böyle davranıyorsun demez mi?Oğullarının evliliği bitme noktasına gelmiş,halen arayı bulmaya çalışmak yerine,oğullarına hakverme peşindeler.Kadın çocuk için şimdi uygun zaman olmadığını,gerekçeleri ile açıklıyor,bunlar çocuk yok diye öfkeli diyor.Sayın konu sahibi,kaynana ve kayınbabayı beki ortak bir noktada buluşturabilirler diye çağırmışsınız ama,onlar tüy dikip gitmişler.Yazık gerçekten.Ben daha önce açtığınız konularda,evliliğinizin düzelebileceğini düşünerek size,eşinizle karşılıklı kavga etmeden konuşamıyorsanız,yazarak iletişim kurmanızı tavsiye edip durmuştum.Ama,eşiniz hiç bir türlü iletişime açık değil sanırım.Kafasında kurduğu düşünce sabitleşmiş.

Babası o gün bu öfkesi için ne dedi biliyor musunuz... “kızım sana vuramıyor ya sinirlenince o da sağa sola vurup bağırıp çağırıyor” dedi...
Lafa bakar mısınız... sana vuramıyor diye böyle dedi....
Ben bu lafı duyunca şok oldum...
Anne babası böyle olan birinden ne beklenir ki, böyle bir aileden ne beklenir ki..
Eşim de dediğiniz gibi o gün sunduğum hiçbir çözüme yaklaşmadı...
Onun İçin çocuk yoksa yoktu...
Bu uğurda boşanmaya girdik işte...
Hayırlısı bakalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…