Bu evlilik bu defa bitti...

Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun inşallah.Siz akıllı,mantıklı bir kadınsınız.Ama,karşıklıklı uyum yakalanamayıncada zor, evliliği yürütmesi.Bir adım o,bir adım siz gelecek, ortak noktada buluşulacak.Ancak o zaman çözülür sorunlar.Ama,böyle dediğim dedik olursa olmaz tabiki.

Benim vicdanım çok rahat. Ben terapist de dedim ,okulun bitsin öyle dedim, kendi kendini törpüle ılımlı yaklaş tartışma anında ben çocuk zaten düşünürüm dedim.. hiçbirine yaklaşmadı.. bu yolu o seçti. Valla yapacak bir şeyim yok. Ben o gün uğraştım bu noktaya gelinmesin diye, ama sonuç ortada... benden artık en ufak bir şey yok. Ona hiçbir zorluk çıkarmadan, hiçbir şey talep etmeden boşanacağım... ben kimsenin yakasına yapışacak,ayak bağı olacak biri değilim...

Bende ailesine şaşırdım böyle bir konudan ayrilacak olmanıza sessiz kalmalari, günlerdir ayrı olmanıza birşey denemeleri garip geldi. Bizim aileler böyle bir olayda direk devreye girerdi en azından..Ben eşinizin niyeyse biriyle yazıştığını düşünmüyorum ama bu kadar iletisime kapalı bir insanla bir ömür beraber olmak çok zor olurdu sizin için. Takip etmeyin artık, boşa bozmayın sinirlerinizi..

Aynen..
İlerde dilerim çok pişman olur ya,benim böyle hakkıma girdi beni böyle yarı yolda bıraktı ya dilerim ki ilerde beni mumla aradığı bir hayatı olur....
Ben ona güvenmiştim ya.. elimi adam gibi tutmasını bilenin elini ömür boyu bırakmazdım ben...
Kendime o kadar çok zarar verdim ki.. dün gece sabaha kadar uyumadım.. yarım saatlik uykuyla işe gittim,boş boş baktım odanın içinde..
O kadar zarar verdim ki kendime dakika başı onu takip etmekle.. o devamlı çevrim içi oldukça Benin kalbime bir şeyler saplandı...
Ben onu hiç böyle şüphede bırakmadım ya,hep şeffaftım ben.. dilerim bu yaşadığım zor günlerin pişmanlığını büyük Yaşar...

Adamın hayatında bırı oldugunu dusunuyordu konu sahıbu en son, eger bu dogruysa aılede cocuklarını dınleyıp aracı olmak istemezler. Bunlar bana hıc yabancı seyler degıl aslında

Adamın hayatında bırı oldugunu dusunuyordu konu sahıbu en son, eger bu dogruysa aılede cocuklarını dınleyıp aracı olmak istemezler. Bunlar bana hıc yabancı seyler degıl aslında

Geçen sene Ramazan ayında da 1 ay bir ayrılık yaşadık biz,ben ailemin evinde durdum,o ailesinin..
Tam 1 ay boyunca hiçbir ses çıkmadı yine ailesinden aynı şekilde ,sonrasında ise annesi aradı.. dediği şey “x in haberi yok aradığımdan” hiç inanmadım buna, annesi ondan gizli iş yapabilir mi...

Annesigili çağırdığım gün burdan gidecekleri zaman babası “neyse sonra bi ara tekrar görüşürüz” dedi . Eşim yok yok artık görüşecek bir şey dedi...
Ta o zamandan düşüncesi buydu...
Ve ben o güne kadar hayatında biri olduğuna dair bir şey sezmemiştim...

Ailesi terbiyesiz haaaa..
Aklima benimkiler geldi boyleleri etrafa karşı iyi gozukur
Mesela herkes derki ay ne iyi kaynanan ne iyi kayinbaban var vs sanada kotuluk etmezler laf sokmazlar evine yurduna karismazlar sende iyi zannedersin.. sonra birsey olur aynen bu sekilde ayrilik kavga boşanma
Guvendigin daglara karlar yağar bi bakarsin hicbiri yoklar ama sorsan sen bizim.kizimizsin kizimiz gibisin
Simdi gerci oglandan da kaynakli.olabilir ailesine dediyse aramayin diye bazi anne babalar garip gelecek belki ama cocuklarindan cekinir korkar simdi o insanlari da suclamak.istemiyorum ama insan hakkaniyetli olmali boyle durumlarda birlestirici yapıcı olmalı bu ne ya kac senedir evlisiniz bir de sizin yaslar ufak onlar anne baba kaynana kaynata insanlar ne kadar degismis çocuklarını gelinlerini bi araya getirip gerekeni yapacaklari yere seyirci kaliyorlar ben o yuzden hep soylerim 1 insanin yuvasi yikilinca olan kari kocaya olur
Diger kalanlar egolarini tatmin ederler bu süreçte
Kisileri gazlarlar
Kotu konusurlar biseyler derler
Sen boşanırsın bi bakmissin o kisiler kendi annen babanda olsa yaninda yoklar manevi destek degiller
Yanlis anlama senin annen baban icin söylemiyorum ama boyle birsey gercekten var..
Ozellikle yapici olmayan yıkıcı ailelerde
Sen davayi acmis miydin?

Aynen katılıyorum size.

Dün bir konu vardı burada evli bir kadın doktorundan etkileniyor, sürekli stalk yapıyor, adamın bütün fotoğraflarına bakıyor, hatta doktor bir işaret verse alenen giderim diyordu. Şimdi bu aldatmaktır, bunu tartışmak dahi abes. Allah kocasına yardım etsin, gerçekleri göstersin.
Herneyse.... konuda hunharca dalga geçildi, vay doktorun yakışıklılığı vay banada öylesi denk gelesin, efendim gözleri maviymiş falan filan derken yorumcular çılgınca eğlendi.. Ortada alenen aldatılan bir adam var ama millet dalga peşinde...
Şimdi aynı forumdaki aynı topicde aynı aldatma temalı bu konuya bakıyorumda o konuda hıncahınç dalga geçilirken bu konuda sanki adam yatakta birisiyle basılmış gibi infaz ediliyor!
Yahu gözünüzlemi gördünüzde bu derece kesin ve emin bir şekilde suçluyorsunuz??
Ben kesin başkası var yada yok diyemem. Hiçkimse diyemez, buna konu sahibide dahil. Gözünüzle görmediğiniz bir şeyden bu kadar emin olmayın.
Eğer öyle bir durum yoksa adamın hakkına sağlam girdiniz bunu bilin.

Ne alaka hiç kimse kesin var kesin aldatıyor vs demedi bana ... ihtimaller dahilinde yazıldı hep yazılanlar..
Normalin dışında girmeye başladı çünkü vhatsapa haliyle ilgimi çekti ve buraya yazdım...
Saolsun arkadaşlar da önerilerde bulundu.. kimsenin kimsenin hakkına girdiği yok.. kimse kesinlikle var demedi zaten..

Yok canım 12-13 günüm kaldı açacağım. Bu arada haklısın...
Seyretsinler ne yapalım..

Bugüne kadar nasıl durur ki insan? Hele bi de senin eşin @1var1yok kıskanç. İşe gidip geliyosun aklı mutlaka kalırdı. Bana da internetten birini bulmuş gibi geldi umarım öyledir aksi daha kötü olurdu. Bu olay aslında sana büyük bi nimet mutlaka üzüleceksin ama daha bosanmadan bunu yaptığı için soğuyacaksın da. Kendini yiyip durma lütfen benim de hatalarım vardı diye seninkileri bunun yanında hiç.

Geçen sene annemlerde kaldım 1 ay boyunca Ramazan da hatırlıyorsun değil mi .. o zaman da 1 ay boyunca en ufak ses çıkmamıştı canım.. ona göre o yerden göğe kadar haklı,ben çok kötüyüm..
Bilmiyorum ne yaptığını İnan.. hiçbir zaman da öğrenemeyeceğim kötüsü..Hep aklıma gelir yaptı mı bana öyle bir şey diye ama hiçbir zaman bilemeyeceğim..
Sevgisi vs her şeyi yalanmış..
Umarım Allah bundan sonra karşıma adam gibi adam olan birini çıkarır bir şey diyemiyorum..
Gidip açarım davamı boşanırız, beni kaybetmekten korkan biri yok karşımda ,öyle biri olmasa da olur...
Akşam annemlere gideceğim onların rehberinden sileceğim numarasını vhatsapları gizli olduğu İçin o ailemi göremeyecek,ben de bakmayacağım...
Öyle karar aldım..
Çünkü kendime zarar veriyorum...
Ne yaparsa yapsın ,şu aşamada bana yanlış yapan insanla iki dünya da da yan yana getirmesin Allah beni ...

Şu aşamada ne yapsan ya da yapmasan onun umrunda olmaz aklı baska yerlerde odağında değilsin. Davayı açacağını öğrendiği zaman tutuşup iletişime geçecek.. o zamanlar çalışmıyodun evdedir diye aklı kalmıyodu belki ama bu durumda aklının kalmaması başka biriyle heyecanlandığı ihtimalini büyütüyo..

Sen kesinlikle biri var diyorsun Yani öyle mi

Sen kesinlikle biri var diyorsun Yani öyle mi
Sana anlatmıştım ya bi olay, ondan dolayı emin gibiyim. Liseli ergen değil olsa derim ki dikkat çekmek için yapıyor. Çalıştığın halde aklının kalmaması ona delalet. Eğer davayı açacağın zaman yüzyüze gelme imkanın olursa ona açıkça sormanı tavsiye ederim. Gözlerinin içine mimiklerine iyice dikkat et. Verdiği cevaptaki samimiyetten anlarsın az biraz senelerdir birliktesin çünkü.. ha ben olsam çoktan dayanamayıp arayıp nabız yoklamıştım..

Hmm böyle birden biriyle heyecanlanıyor felan deyince içim yandı . Anladım.
Vicdanıyla baş başa kaldın diyeceğim hiçbir şey yok..
Ben onunla iken nasılsam öyle gidip geliyorum her yere..
Ayrıca çalıştığım yerde sadece bayanlar var ve o da bunu biliyor,bununla alakası olur mu bilmiyorum. Eve de yakın 1 otobüs mesafesinde..
Ben sormamak İçin zor tuttum kendimi ama kendimi alçaltamazdım,onu umursadığımı göstermeyi gururuma yediremedim..
Allah ım yardımcım olsun çok zor zamanlardan geçiyorum...

Allah göstermesin inşallah böyle bir şey olmaz ama tutki çocuğun olmadı ya da olamayacak o zmn tavrı ne olurdu? Sadece çocuk için bu kadar baskıya ne gerek varki.

Allah göstermesin inşallah böyle bir şey olmaz ama tutki çocuğun olmadı ya da olamayacak o zmn tavrı ne olurdu? Sadece çocuk için bu kadar baskıya ne gerek varki.
Çocuk olmazsa ömür boyu hiç konusunu açmazmış,ama benim keyfi çocuk istemeyişlerime gelemezmiş..
Ona göre keyfi ama benim kendime göre çok geçerli sebeplerim var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…