- 16 Ekim 2018
- 1.837
- 3.462
- 133
- Konu Sahibi garipbirhayat
-
Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun inşallah.Siz akıllı,mantıklı bir kadınsınız.Ama,karşıklıklı uyum yakalanamayıncada zor, evliliği yürütmesi.Bir adım o,bir adım siz gelecek, ortak noktada buluşulacak.Ancak o zaman çözülür sorunlar.Ama,böyle dediğim dedik olursa olmaz tabiki.Babası o gün bu öfkesi için ne dedi biliyor musunuz... “kızım sana vuramıyor ya sinirlenince o da sağa sola vurup bağırıp çağırıyor” dedi...
Lafa bakar mısınız... sana vuramıyor diye böyle dedi....
Ben bu lafı duyunca şok oldum...
Anne babası böyle olan birinden ne beklenir ki, böyle bir aileden ne beklenir ki..
Eşim de dediğiniz gibi o gün sunduğum hiçbir çözüme yaklaşmadı...
Onun İçin çocuk yoksa yoktu...
Bu uğurda boşanmaya girdik işte...
Hayırlısı bakalım...
Benim vicdanım çok rahat. Ben terapist de dedim ,okulun bitsin öyle dedim, kendi kendini törpüle ılımlı yaklaş tartışma anında ben çocuk zaten düşünürüm dedim.. hiçbirine yaklaşmadı.. bu yolu o seçti. Valla yapacak bir şeyim yok. Ben o gün uğraştım bu noktaya gelinmesin diye, ama sonuç ortada... benden artık en ufak bir şey yok. Ona hiçbir zorluk çıkarmadan, hiçbir şey talep etmeden boşanacağım... ben kimsenin yakasına yapışacak,ayak bağı olacak biri değilim...Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun inşallah.Siz akıllı,mantıklı bir kadınsınız.Ama,karşıklıklı uyum yakalanamayıncada zor, evliliği yürütmesi.Bir adım o,bir adım siz gelecek, ortak noktada buluşulacak.Ancak o zaman çözülür sorunlar.Ama,böyle dediğim dedik olursa olmaz tabiki.
Bende ailesine şaşırdım böyle bir konudan ayrilacak olmanıza sessiz kalmalari, günlerdir ayrı olmanıza birşey denemeleri garip geldi. Bizim aileler böyle bir olayda direk devreye girerdi en azından..Ben eşinizin niyeyse biriyle yazıştığını düşünmüyorum ama bu kadar iletisime kapalı bir insanla bir ömür beraber olmak çok zor olurdu sizin için. Takip etmeyin artık, boşa bozmayın sinirlerinizi..
Adamın hayatında bırı oldugunu dusunuyordu konu sahıbu en son, eger bu dogruysa aılede cocuklarını dınleyıp aracı olmak istemezler. Bunlar bana hıc yabancı seyler degıl aslındaBende ailesine şaşırdım böyle bir konudan ayrilacak olmanıza sessiz kalmalari, günlerdir ayrı olmanıza birşey denemeleri garip geldi. Bizim aileler böyle bir olayda direk devreye girerdi en azından..Ben eşinizin niyeyse biriyle yazıştığını düşünmüyorum ama bu kadar iletisime kapalı bir insanla bir ömür beraber olmak çok zor olurdu sizin için. Takip etmeyin artık, boşa bozmayın sinirlerinizi..
Adamın hayatında bırı oldugunu dusunuyordu konu sahıbu en son, eger bu dogruysa aılede cocuklarını dınleyıp aracı olmak istemezler. Bunlar bana hıc yabancı seyler degıl aslında
Aynen katılıyorum size.Ailesi terbiyesiz haaaa..
Aklima benimkiler geldi boyleleri etrafa karşı iyi gozukur
Mesela herkes derki ay ne iyi kaynanan ne iyi kayinbaban var vs sanada kotuluk etmezler laf sokmazlar evine yurduna karismazlar sende iyi zannedersin.. sonra birsey olur aynen bu sekilde ayrilik kavga boşanma
Guvendigin daglara karlar yağar bi bakarsin hicbiri yoklar ama sorsan sen bizim.kizimizsin kizimiz gibisin
Simdi gerci oglandan da kaynakli.olabilir ailesine dediyse aramayin diye bazi anne babalar garip gelecek belki ama cocuklarindan cekinir korkar simdi o insanlari da suclamak.istemiyorum ama insan hakkaniyetli olmali boyle durumlarda birlestirici yapıcı olmalı bu ne ya kac senedir evlisiniz bir de sizin yaslar ufak onlar anne baba kaynana kaynata insanlar ne kadar degismis çocuklarını gelinlerini bi araya getirip gerekeni yapacaklari yere seyirci kaliyorlar ben o yuzden hep soylerim 1 insanin yuvasi yikilinca olan kari kocaya olur
Diger kalanlar egolarini tatmin ederler bu süreçte
Kisileri gazlarlar
Kotu konusurlar biseyler derler
Sen boşanırsın bi bakmissin o kisiler kendi annen babanda olsa yaninda yoklar manevi destek degiller
Yanlis anlama senin annen baban icin söylemiyorum ama boyle birsey gercekten var..
Ozellikle yapici olmayan yıkıcı ailelerde
Sen davayi acmis miydin?
Dün bir konu vardı burada evli bir kadın doktorundan etkileniyor, sürekli stalk yapıyor, adamın bütün fotoğraflarına bakıyor, hatta doktor bir işaret verse alenen giderim diyordu. Şimdi bu aldatmaktır, bunu tartışmak dahi abes. Allah kocasına yardım etsin, gerçekleri göstersin.
Herneyse.... konuda hunharca dalga geçildi, vay doktorun yakışıklılığı vay banada öylesi denk gelesin, efendim gözleri maviymiş falan filan derken yorumcular çılgınca eğlendi.. Ortada alenen aldatılan bir adam var ama millet dalga peşinde...
Şimdi aynı forumdaki aynı topicde aynı aldatma temalı bu konuya bakıyorumda o konuda hıncahınç dalga geçilirken bu konuda sanki adam yatakta birisiyle basılmış gibi infaz ediliyor!
Yahu gözünüzlemi gördünüzde bu derece kesin ve emin bir şekilde suçluyorsunuz??
Ben kesin başkası var yada yok diyemem. Hiçkimse diyemez, buna konu sahibide dahil. Gözünüzle görmediğiniz bir şeyden bu kadar emin olmayın.
Eğer öyle bir durum yoksa adamın hakkına sağlam girdiniz bunu bilin.
Yok canım 12-13 günüm kaldı açacağım. Bu arada haklısın...Ailesi terbiyesiz haaaa..
Aklima benimkiler geldi boyleleri etrafa karşı iyi gozukur
Mesela herkes derki ay ne iyi kaynanan ne iyi kayinbaban var vs sanada kotuluk etmezler laf sokmazlar evine yurduna karismazlar sende iyi zannedersin.. sonra birsey olur aynen bu sekilde ayrilik kavga boşanma
Guvendigin daglara karlar yağar bi bakarsin hicbiri yoklar ama sorsan sen bizim.kizimizsin kizimiz gibisin
Simdi gerci oglandan da kaynakli.olabilir ailesine dediyse aramayin diye bazi anne babalar garip gelecek belki ama cocuklarindan cekinir korkar simdi o insanlari da suclamak.istemiyorum ama insan hakkaniyetli olmali boyle durumlarda birlestirici yapıcı olmalı bu ne ya kac senedir evlisiniz bir de sizin yaslar ufak onlar anne baba kaynana kaynata insanlar ne kadar degismis çocuklarını gelinlerini bi araya getirip gerekeni yapacaklari yere seyirci kaliyorlar ben o yuzden hep soylerim 1 insanin yuvasi yikilinca olan kari kocaya olur
Diger kalanlar egolarini tatmin ederler bu süreçte
Kisileri gazlarlar
Kotu konusurlar biseyler derler
Sen boşanırsın bi bakmissin o kisiler kendi annen babanda olsa yaninda yoklar manevi destek degiller
Yanlis anlama senin annen baban icin söylemiyorum ama boyle birsey gercekten var..
Ozellikle yapici olmayan yıkıcı ailelerde
Sen davayi acmis miydin?
Bugüne kadar nasıl durur ki insan? Hele bi de senin
eşin @1var1yok kıskanç. İşe gidip geliyosun aklı mutlaka kalırdı. Bana da internetten birini bulmuş gibi geldi umarım öyledir aksi daha kötü olurdu. Bu olay aslında sana büyük bi nimet mutlaka üzüleceksin ama daha bosanmadan bunu yaptığı için soğuyacaksın da. Kendini yiyip durma lütfen benim de hatalarım vardı diye seninkileri bunun yanında hiç.
Şu aşamada ne yapsan ya da yapmasan onun umrunda olmaz aklı baska yerlerde odağında değilsin. Davayı açacağını öğrendiği zaman tutuşup iletişime geçecek.. o zamanlar çalışmıyodun evdedir diye aklı kalmıyodu belki ama bu durumda aklının kalmaması başka biriyle heyecanlandığı ihtimalini büyütüyo..Geçen sene annemlerde kaldım 1 ay boyunca Ramazan da hatırlıyorsun değil mi .. o zaman da 1 ay boyunca en ufak ses çıkmamıştı canım.. ona göre o yerden göğe kadar haklı,ben çok kötüyüm..
Bilmiyorum ne yaptığını İnan.. hiçbir zaman da öğrenemeyeceğim kötüsü..Hep aklıma gelir yaptı mı bana öyle bir şey diye ama hiçbir zaman bilemeyeceğim..
Sevgisi vs her şeyi yalanmış..
Umarım Allah bundan sonra karşıma adam gibi adam olan birini çıkarır bir şey diyemiyorum..
Gidip açarım davamı boşanırız, beni kaybetmekten korkan biri yok karşımda ,öyle biri olmasa da olur...
Akşam annemlere gideceğim onların rehberinden sileceğim numarasını vhatsapları gizli olduğu İçin o ailemi göremeyecek,ben de bakmayacağım...
Öyle karar aldım..
Çünkü kendime zarar veriyorum...
Ne yaparsa yapsın ,şu aşamada bana yanlış yapan insanla iki dünya da da yan yana getirmesin Allah beni ...
Sen kesinlikle biri var diyorsun Yani öyle miŞu aşamada ne yapsan ya da yapmasan onun umrunda olmaz aklı baska yerlerde odağında değilsin. Davayı açacağını öğrendiği zaman tutuşup iletişime geçecek.. o zamanlar çalışmıyodun evdedir diye aklı kalmıyodu belki ama bu durumda aklının kalmaması başka biriyle heyecanlandığı ihtimalini büyütüyo..
Sana anlatmıştım ya bi olay, ondan dolayı emin gibiyim. Liseli ergen değil olsa derim ki dikkat çekmek için yapıyor. Çalıştığın halde aklının kalmaması ona delalet. Eğer davayı açacağın zaman yüzyüze gelme imkanın olursa ona açıkça sormanı tavsiye ederim. Gözlerinin içine mimiklerine iyice dikkat et. Verdiği cevaptaki samimiyetten anlarsın az biraz senelerdir birliktesin çünkü.. ha ben olsam çoktan dayanamayıp arayıp nabız yoklamıştım..Sen kesinlikle biri var diyorsun Yani öyle mi
Hmm böyle birden biriyle heyecanlanıyor felan deyince içim yandı . Anladım.Sana anlatmıştım ya bi olay, ondan dolayı emin gibiyim. Liseli ergen değil olsa derim ki dikkat çekmek için yapıyor. Çalıştığın halde aklının kalmaması ona delalet. Eğer davayı açacağın zaman yüzyüze gelme imkanın olursa ona açıkça sormanı tavsiye ederim. Gözlerinin içine mimiklerine iyice dikkat et. Verdiği cevaptaki samimiyetten anlarsın az biraz senelerdir birliktesin çünkü.. ha ben olsam çoktan dayanamayıp arayıp nabız yoklamıştım..
Çocuk olmazsa ömür boyu hiç konusunu açmazmış,ama benim keyfi çocuk istemeyişlerime gelemezmiş..Allah göstermesin inşallah böyle bir şey olmaz ama tutki çocuğun olmadı ya da olamayacak o zmn tavrı ne olurdu? Sadece çocuk için bu kadar baskıya ne gerek varki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?