- 2 Şubat 2019
- 237
- 448
- 18
- Konu Sahibi garipbirhayat
-
Eksik dua etmeyin lütfen insallah istedğinizden çok daha iyisi sizi bizi hepimizi bulur. Ağzımızdan çıkanlar bazen dua niyetine geçebiliyor, olumlu konusalım pozitif düşünelim. Yalnızlık Allah’a mahsus güzel insanlar hala var, ümitvar olalım..Umarım ileride iyi ki bitmiş diyeceğim bir hayatım olur.. karşıma gönlümdeki eş adayı gibi biri çıkarsa çıksın,yoksa ömür boyu yalnız kalmaya razıyım ben..
Elbette sizin için ayrıca dua ederim.Herzaman dünyanın neresinde olursa olsun bütün dertliler,zorda olanlar,hasta olanlar için dua ediyorum zaten.Siz de kendiniz için dua edin.Allah kalbinize ferahlık versin.İşinizi hayırlı bir neticeye eriştirsin.Evet tek yaşadım dediğiniz gibi çoğu zaman ...
İki kişi iken bile tektim orası ayrı...
Eşyalar vs gidince badana boya olunca da çok zor olmaz inşallah diye düşünüyorum..
Benim için arada aklınıza gelirsem dua edin olur mu,çok ihtiyacım olacak duaya...
Eksik dua etmeyin lütfen insallah istedğinizden çok daha iyisi sizi bizi hepimizi bulur. Ağzımızdan çıkanlar bazen dua niyetine geçebiliyor, olumlu konusalım pozitif düşünelim. Yalnızlık Allah’a mahsus güzel insanlar hala var, ümitvar olalım..
Çok ama çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için..Elbette sizin için ayrıca dua ederim.Herzaman dünyanın neresinde olursa olsun bütün dertliler,zorda olanlar,hasta olanlar için dua ediyorum zaten.Siz de kendiniz için dua edin.Allah kalbinize ferahlık versin.İşinizi hayırlı bir neticeye eriştirsin.
Lütfen artık silkelen.
Ya çocuğun varken ayrılmış olsaydın ?
Yaşadığın şey evet ağır ama zaten karşındaki insandan boşanma sebebin adamin oturmayan kişiliği değil mi ?
İnan bana geçecek.
Hatta tekrar aşık olacaksın.
Gerçek mutluluk buymuş diyeceksin.
Bu hayatta alev alev yanan ve hiç geçmeyen tek gerçek var ki bence evlat acisi.
Hayatın onunla var olmadi.
Hayatının belki 3-4 senesini yedi.
Ama önündeki diğer gelecek olan yılları dusun.
Aç değil, açıkta değilsin.
Bana bunu nasıl yapar diyorsun ama insanoğlu çiğ süt emmis gulum şaşırma artık bir şeye.
Öz babanın tecavüzune uğrayan çocuklar var dünya üzerinde.
Yapmaz nasıl yapar dediğin öz baba kendi evladına reva goruyorken bu durumu elin adamı mı yapmayacak ?
Silkelen bir soyle.
Çık gez, hav al.
Sosyalleş.
Kurslara git.
Git yani bir şeylere.
Oturup kafanda kurup durma.
Hiç bir şey senden önemli degil.
İnsan ben olmadan, biz olamaz.
Önce kendin.
Erkekler bizim kadar duygusal değil malesef bazıları sevdkleri eşlerini bile aynı anda başkalarıyla aldatabiliyorlar mesela. Ki sizin evliliğiniz bitmek üzere. Ha karakterli olur sürecin bitmesini bekler vs ama öyle biri olsa sizinle bu noktaya gelmezdi zaten heralde. Yani haketmeyen biri için nasıl yapar diye kendinizi yıpratmayın. Herkes kendi kişiliğini yaşıyor bu hayatta bunu kabullenmemiz lazım.Evet başka hiçbir işe yaramıyor ama onun bana boşamadan önce böyle bir şey yapacağına inanmak istemiyorum ya....
Beni çok sevdiğini söyleyen,benden ayrılırsa ömür boyu beni unutamayacağını söyleyen insan mı bu diyorum... nasıl da kanmışım,kandırmış diyorum....
İnsanlara güvenim kalmadı hiç... öyle şeyler yaşıyorum ki bir daha bir insana nasıl güvenirim diyorum...
Şöyle ki, ben whatsap kullanmıyorum.. son görüşmem değişmiyor Yani.. annemde babamda ve kardeşimde ekli ama , annemin son görülmesi açık ve ondan pek bakmıyorum.. ama kardeşimin hep gizliydi son görülmesi.. bir insan 3 saat boyunca birinin sayfasını açıp ta çevrim içi olacak mı diye bakamaz değil mi.. ki kardeşim de giriyor olabilir Yani... ki benim ailemde kaldığımı da bilmiyor arada eve de gidiyorum mesela tabi o bilmiyor...Merhaba
Takip ediyorum konunuzu. İlk başta sizin dikkatinizi çekmek için o kadar sık vatsaba giriyordur diyecektim ama böyle bir ihtimal yok demişsiniz.
Zaten anladığım kadarıyla birbirinize uygun da değilsiniz. Tabi ki ayrılmak için evlenmediniz ama ne yapalım hayatta herşey insanlar için.
Ben 31 yaşımdayım. Hayatta öğrendiğim en önemli şey vazgeçmenin, bırakmanın, böyle olması gerekiyormuş demenin, bunu uygulayabilmenin ne kadar önemli olduğu. Ne demişler " olanda hayır vardır". Şu an sindiremediğiniz şeyler var ama elbet geçecek. Bu bir süreç ve elbet sonu var. İnsallah en kısa zamamda feraha kavuşursunuz
Ana babasının düşünecek neyi var ki ..Doğrunca duzelirleri çok gördük doğurduk daha beter oldu.allahtan siz bu dehsete gelmeden bitirmissiniz.annesi babasi düşünsün artık
İnşallah olacağım ama bir başkasıyla görüşüyor olma durumu daha bu evlilik bitmemişken bu yıktı beni...Hakkınızda hayırlısı olsun. Güçlü olmuşsunuz bu ilişki boyunca bundan sonra da güçlü olacağınıza ben eminim
bir ay boyunca görüştü bir bayanla daha aramizda sorun yokken kadına karimla sorunlarim var dedi bide telefonda aldattin beni diyince kabul etmedi ona kılıf buldu.buluşacaktım vazgeçtim.samimi bulmadım.İnşallah olacağım ama bir başkasıyla görüşüyor olma durumu daha bu evlilik bitmemişken bu yıktı beni...
Bence kendinize bir iyilik yapın ailenizdeki herkesten silin numarasını, takip etmeyin wahtsaba girip girmediğini, size zarar vermekten başka hiçbir anlamı yok bunun.
Boşanıyorsunuz elbette üzüleceksiniz, başka biriyle görüşme ihtimali sizi daha üzebilir ama bir yandan da ayrılma kararınızı ne kadar doğru olduğunu gösterir.
Daha güzel günler nasip olsun inşallah, bu günler sedece bir tecrübe olarak kalsın hayatınızda.
Anlamadımbir ay boyunca görüştü bir bayanla daha aramizda sorun yokken kadına karimla sorunlarim var dedi bide telefonda aldattin beni diyince kabul etmedi ona kılıf buldu.buluşacaktım vazgeçtim.samimi bulmadım.
Anlamadım
eşimden bahsettim başı çıkamamış.eger dertlilerden rahatsız olanlar .Var ise yorum yapanlara özel dertliler yazmasın diye not düşün.Anlamadım
Yok neden rahatsız olayım ki ben sadece anlamadımeşimden bahsettim başı çıkamamış.eger dertlilerden rahatsız olanlar .Var ise yorum yapanlara özel dertliler yazmasın diye not düşün.
Sohbet muhabbet işte ortak yanları olanlar aynı konulara daha yakın duruyor.. Aslında iyi geliyor aynı duyguları paylastıgın birilerinin olması..Sevgili üye kendi derdinden bahsetti orada.
Eşinden dert yakınıyor o da.
Ayy herkes kendi derdini bilip onu kusmaya yer arıyor işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?