Bu evlilik bu defa bitti...

Umarım ileride iyi ki bitmiş diyeceğim bir hayatım olur.. karşıma gönlümdeki eş adayı gibi biri çıkarsa çıksın,yoksa ömür boyu yalnız kalmaya razıyım ben..
Eksik dua etmeyin lütfen insallah istedğinizden çok daha iyisi sizi bizi hepimizi bulur. Ağzımızdan çıkanlar bazen dua niyetine geçebiliyor, olumlu konusalım pozitif düşünelim. Yalnızlık Allah’a mahsus güzel insanlar hala var, ümitvar olalım..

Elbette sizin için ayrıca dua ederim.Herzaman dünyanın neresinde olursa olsun bütün dertliler,zorda olanlar,hasta olanlar için dua ediyorum zaten.Siz de kendiniz için dua edin.Allah kalbinize ferahlık versin.İşinizi hayırlı bir neticeye eriştirsin.

Aynen öyle haklısınız...
Acıya borcumu ödedim ben mutluluktan alacağım var :) umarım dediğiniz gibi iyi insanlar, merhametli,şefkatli,ilgili,sorumluluk sahibi,en önemlisi sadık ve dürüst.. adam gibi adam insanlara uğrar yolumuz inşallah..

Çok ama çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için..
Allah razı olsun..

Merhaba
Takip ediyorum konunuzu. İlk başta sizin dikkatinizi çekmek için o kadar sık vatsaba giriyordur diyecektim ama böyle bir ihtimal yok demişsiniz.

Zaten anladığım kadarıyla birbirinize uygun da değilsiniz. Tabi ki ayrılmak için evlenmediniz ama ne yapalım hayatta herşey insanlar için.

Ben 31 yaşımdayım. Hayatta öğrendiğim en önemli şey vazgeçmenin, bırakmanın, böyle olması gerekiyormuş demenin, bunu uygulayabilmenin ne kadar önemli olduğu. Ne demişler " olanda hayır vardır". Şu an sindiremediğiniz şeyler var ama elbet geçecek. Bu bir süreç ve elbet sonu var. İnsallah en kısa zamamda feraha kavuşursunuz

Şu yorumunuz kanımca ders niteliğinde.

Erkekler bizim kadar duygusal değil malesef bazıları sevdkleri eşlerini bile aynı anda başkalarıyla aldatabiliyorlar mesela. Ki sizin evliliğiniz bitmek üzere. Ha karakterli olur sürecin bitmesini bekler vs ama öyle biri olsa sizinle bu noktaya gelmezdi zaten heralde. Yani haketmeyen biri için nasıl yapar diye kendinizi yıpratmayın. Herkes kendi kişiliğini yaşıyor bu hayatta bunu kabullenmemiz lazım.
Acının geçme süreci de şöyle baya bi zorluyor ilk iki ay falan acı geçmişti bende sürekli ağlamalar hazmedememeler pişmanlıklar falan. Sonra psikiyatriye gittim yoğun suçluluk duygusunu aşmak için ilaç kullandım iki ay kadar o süreçte hiç ağlamadım ki ağlayamıyorsun zaten. Biraz kendimi dinledim normal insanlar gibi davranmaya çalıştım ama ruh gibiydim yani hissiz. Onu bıraktıktan sonra hobi kursuna, arkadaslarla cıkmaya fln başladım ama düşünceler bırakmıyo tabii.. Evden ayrılalı 8 ay oldu hala istemsizce sabah gözümü açtığım andan itibaren onunla yaşadığım hergünün muhasebesini yapıyorum. Acısı geçiyor anıları pişmanlıkları kalıyor.. Zamanla o da geçecek biliyorum. Büyük bi tecrübe olarak hayatımızın geri kalanında yerini alacak.. Ailemde ki çevremdeki güzel insanların değerini daha çok anlıyorum mesela şimdi.. Hayat güzelliklerle dolu öyle birisinden kurtulduğunuz için şükrettiğiniz günlerde gelecek..

Şöyle ki, ben whatsap kullanmıyorum.. son görüşmem değişmiyor Yani.. annemde babamda ve kardeşimde ekli ama , annemin son görülmesi açık ve ondan pek bakmıyorum.. ama kardeşimin hep gizliydi son görülmesi.. bir insan 3 saat boyunca birinin sayfasını açıp ta çevrim içi olacak mı diye bakamaz değil mi.. ki kardeşim de giriyor olabilir Yani... ki benim ailemde kaldığımı da bilmiyor arada eve de gidiyorum mesela tabi o bilmiyor...
Onun dışında %90 Eminim bir şey karıştırdığından.. eline yüzüne bulaşsın,beni mum yakıp aratsın Allah diyorum .. başka da diyecek bir şeyim yok onun İçin..

Doğrunca duzelirleri çok gördük doğurduk daha beter oldu.allahtan siz bu dehsete gelmeden bitirmissiniz.annesi babasi düşünsün artık

Doğrunca duzelirleri çok gördük doğurduk daha beter oldu.allahtan siz bu dehsete gelmeden bitirmissiniz.annesi babasi düşünsün artık
Ana babasının düşünecek neyi var ki ..
İnsan yuva dağılıyor diye üzülür,o gün benden gittiklerinde bile suratlarında en ufak üzgünlük ibaresi yoktu..

Bence kendinize bir iyilik yapın ailenizdeki herkesten silin numarasını, takip etmeyin wahtsaba girip girmediğini, size zarar vermekten başka hiçbir anlamı yok bunun.

Boşanıyorsunuz elbette üzüleceksiniz, başka biriyle görüşme ihtimali sizi daha üzebilir ama bir yandan da ayrılma kararınızı ne kadar doğru olduğunu gösterir.

Daha güzel günler nasip olsun inşallah, bu günler sedece bir tecrübe olarak kalsın hayatınızda.

İnşallah olacağım ama bir başkasıyla görüşüyor olma durumu daha bu evlilik bitmemişken bu yıktı beni...
bir ay boyunca görüştü bir bayanla daha aramizda sorun yokken kadına karimla sorunlarim var dedi bide telefonda aldattin beni diyince kabul etmedi ona kılıf buldu.buluşacaktım vazgeçtim.samimi bulmadım.

Ağzınıza sağlık ya çok haklısınız da işte görüştüğünden kesin olarak emin olsam net bir delille işim çok daha kolay olacak... öyle biriyle hayatıma zaten devam edemezdim ...
Ama hani gözle görülmeyen bir şey ya hep aklımda soru işareti olarak kalacak bu , acaba bana ihanet etti mi ,yoksa değil miydi diye...
Bunu maalesef hiçbir zaman bilemeyeceğim...
Onun dışında dediğiniz gibi sileceğim zaten.. onu takip edemem ömür boyu..
Acaba bir gün onun ne zaman girdiğine bakma ihtimalim olsa bile merak etmeyeceğim günler gelecek mi..
Umarım artık mutlu olmak istiyorum ben de ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…