- 11 Mayıs 2017
- 3.451
- 1.922
- 83
- Konu Sahibi garipbirhayat
-
Ben zaten şunu alırım bunu alırım vs demiyorum. Protokol hazır zaten.. hiçbir talebim yok..Tapusu eşinin üzerinde iki araba bir dükkan varmış anladığım kadarıyla.şimdi sen anlaşmalı bu işi bitirmek istiyorsun.eğer anlaşmayı imzalamazzsa üzerindeki malların yarısını alırım ki alırsın büyük ihtimal tabi tapuyu senle evliyken edindiyse.ve üzerine de nafaka talep ederim.dersen anlaşmaya yanaşır.anlaşmayı imzalarsan hiç bir talebim yok dersen büyük ihtimal imzalar.yanaşmazsa hemen çekişmeli dava aç ve mallara şerh koydur tıpış tıpış gelip anlaşmaya çalışacaktır zaten.
Ben zaten şunu alırım bunu alırım vs demiyorum. Protokol hazır zaten.. hiçbir talebim yok..
Bizim arabayı alırken babası 6 bin tl yardım etti gerisine kredi çekip almıştı.. benim takılarımdan felan bozdurmamıştık,arkadaşlar onun yarısını da iste diyor ama babasının da parası var onun içinde ve arabanın ödemesi hala devam ediyor.. onu da istemiyorum..
Arabaya bir şey demem , ancak lütfen hakkını al. Pişman olursun.
Canım ben onu seviyordum son 1 senedir..Adam da beni sevmiyodu zaten o yüzden mutludur bak hiç aramadı gibisinden gurur yapıyo olabilir senin bütün konularını biliyorum belki sana zaman tanıyo bilemezsin bence sana tavsiyem sende kendince haklısın adım atmak istemiyosun madem ara böyle böyle dilekçe verdim haberin olsun benden duy istedim de zaten oda pişmanlık yaşadıysa bişeyler belli eder yok dikine konuşuyosa gönül rahatlığıyla boşa gitsin
Çünkü aldattığını düşünüyosun bak direk arkadaşıyla yollamanda sesini bile duymaya tahammülüm yok demek neticede en azından ara bi nasılsın de benden duyman için aradım protol yolluyacağım bu hafta de bunda altında arancak bişey yok canım en azından hayırlıyacağın bi son konuşma olurCanım ben onu seviyordum son 1 senedir..
Kendisi de biliyor bunu.. defalarca söyledim..
Protokolü hafta içi arkadaşından göndereceğim imzalaması İçin .. İnan sesini duymak,onunla konuşmak istemiyorum... anlatamıyorum ama , neden bilmiyorum ama istemiyorum..
Evet çok soğudum ondan.. geçen gün telefonumun kıyısında köşesinde bir fotoğraf buldum silmeyi unutmuşum,yabancı birini görmüş gibi hissettim,sanki hiç tanımadığım biri gibi hissettim..Çünkü aldattığını düşünüyosun bak direk arkadaşıyla yollamanda sesini bile duymaya tahammülüm yok demek neticede en azından ara bi nasılsın de benden duyman için aradım protol yolluyacağım bu hafta de bunda altında arancak bişey yok canım en azından hayırlıyacağın bi son konuşma olur
İyi de bu sefer eve dönmesi için çağırmayacaksınki.Boşanma protokolünün hazır olduğunu,hiçbir talebin olmadığını,kendisininde karar verdiyse karşılıklı imzalayıp bitirebileceğinizi söyleyeceksin.Eğer karşı karşıya gelmek istemiyorsa o zaman arkadaşı ile protokolü ona gönderebileceğinizi söylersiniz.Ben arabadan hak istemeseniz bile,makul bir miktar para talep etmenizi öneririm.Ama,tabiki bu sizin bileceğiniz birşey sonuçta.Abla , (abla diyorum yaşınız profilde 44 yazıyor ondan dolayı) bir defa yine böyle bir duruma gelmiştik ve kendisi bütün kıyafetlerini toplayıp evden gitmişti.. suç tamamen bendeydi o gün.. ertesi güne kadar sabahı edemedim,vicdan azabından yerimde duramadım,eve gelir misin diye ben adım attım ve ne oldu biliyor musun..
İnan ondan sonraki en ufak tartışmada bana “ ben o gün tüm eşyalarımı toplayıp gitmiştim,sen beni çağırdın” diye hep başıma kaktı...
Benim attığım adımı her tartışmada andı... sen çağırdığın İçin bu evlilik devam ediyor diye...
Tekrar böyle bir şeye mahal vermek istemiyorum abla ben,ben onunla en ufak şekilde muhatap olmak istemiyorum anlatabildim mi.. benim de hatalarım tabiki var,hangi insan kusursuz olabilir.. ama şu noktada olma sebebimiz ben değilim,ben annesigili çağırdığım gün bu aşamaya gelmesin iş diye her şeyi sundum kendisi kabul etmedi..
Ne alayım ki , altınlarımdan zaten onlar tarafından takılanlar eşyaların bir kısmına borca gitti.. bizim tarafımızdan takılanlar benim ailemde..
Mobilyalar da ben onun eşyasının içinde oturmak istemem,hepsini alsın gitsin.. araba da dediğim gibi hala borcu devam ediyor ve babası da kattı para onu da o yüzden istemiyorum.. başka ne alayım ki
Abla arkadaşı ile yollamam ne konuda sıkıntı olabilir sizce ? Ben onunla hiçbir şekilde diyaloga girmek konuşmak vs istemiyorum çünkü..İyi de bu sefer eve dönmesi için çağırmayacaksınki.Boşanma protokolünün hazır olduğunu,hiçbir talebin olmadığını,kendisininde karar verdiyse karşılıklı imzalayıp bitirebileceğinizi söyleyeceksin.Eğer karşı karşıya gelmek istemiyorsa o zaman arkadaşı ile protokolü ona gönderebileceğinizi söylersiniz.Ben arabadan hak istemeseniz bile,makul bir miktar para talep etmenizi öneririm.Ama,tabiki bu sizin bileceğiniz birşey sonuçta.
Eşyalara çok anlam yükleme. Otur ne olacak ki.. Ha olmaz diyorsan sat.
Ev yok mu ? Nafaka , tazminat illa bir şeyler vardır .
Madem ayrilmanizi babasina sorucak kadar olgunlasmadiniz neden evlendiniz?İyi akşamlar hanımlar..
Bu defa bitti...
Dün son kozlarımızı paylaştık..
Beni iş yerime almaya geldi,ve eve dönüyorduk.. yolda giderken afedersiniz birlikte olmak istediğini söyledi,ben de “tamam ama geri çekilme yöntemiyle dedim.. (ben korunuyorum,ama ona rağmen içe boşalma durumundan çok korkuyorum,korunduğumu kendisi bilmiyor)..
Açtı ağzını yumdu gözünü.. avazının çıktığı kadar bağırıyor “lan ben çocuğum da olsun istiyorum,böyle nasıl çocuk oluur” diye.. ben ılımlı şekilde “bağırma,sana olmayalım mı dedim,sadece o aşamaya gelmesin iş dedim diyorum.. gayet sessiz,sakin ses tonuyla.. avazı çıktığı kadar bağırıp,dar sokaklarda o kadar süratli gidiyor ki ilk defa yaptığı bir şey değil bu..benim hayatımı da başka hayatları da tehlikeye atıyor..
Eve çıktık, senin okulun olduğu sürece ve bu öfke kontrol problemin olduğu sürece ben çocuk istemiyorum dedim.. o zaman ben ayrılırım dedi,emin misin dedim ayrılırım dedi.. tamam dedim,babanları arayacağım gelsin konuşalım,aradım,babası da nazlana nazlana biz ne yapalım diyor.. sonra oğulları anam babam senin oyuncağın mı ayağına gelsinler diyor.. bu nasıl bir şey ya aile büyükleri araya girip düzeltmeye çalışmaz mı zaten normalde..
Neyse geldiler,her şey konuşuldu.. okulundan bahsettim,nasıl geçineceğimizden bahsettim.. sadece Ankara İçin tercih yapacağım dedi,ama öyle bile okurken geçinmek çok zor ki,hadi onu geçtim..
Kıyafetim yüzünden camdan atlamaya kalktığını,ele güne rezil ettiğini,herhangi bir tartışmada saçını başını yolup kafasını yumrukladığını.. vs anlattım.. böyle bir aile ortamına çocuğun nasıl düşünülebileceğini söyledim.. babasının dediği laf “ o çocuğu olmadığı İçin öyle davranıyo,çocuğu olunca düzelir.. ben neye güvenebilirim dedim,kendisine zarar veren biri kalkıp ilerde bana da verebilir dedim...
Yani oğullarına kalkıp ta nasıl iş bu yaptıkların diyemediler..
Sonra kendisi okulumu bırakmam ben ayrılıyorsan ayrıl,ama Ankara İçi yazarım dedi... bu evliliği hiçe saydı burda..
Sonra dedim ki madem öyle birlikte terapiste gidelim dedim,bu evliliği kurtarmaya çalışalım dedim.. anası babası ordan deli doktoruna gidecek kadar nesi var diyorlar,onun yanında...
Arayı düzeltmeye çalışmak yerine.. sonra oğulları ben deli miyim ki psikoloğa gideyim diyor..
Sonra dedim ki öyle mi o zaman kendi kendini törpüle.. öfkeni yenmeye,olaylara sakinlikle yaklaşmaya çalış,çaba harcadığını gördüğüm ve sendeki değişimi hissettiğimde ben zaten çocuk düşünürüm dedim,buna da “ben kimsenin gözetimi altında olamam,sen beni göz hapsine mi alacan yani” dedi.. bunu da kabul etmedi ve ayrılığı seçti...
Ben elimden geleni yaptığımı sanıyorum...
Annesi babası kalktı gittiler,kendisi ben eşyalarımı toplayıp yarın gelirim dedi.. o odada uyudu,ben salonda .. sabah kalktı gitti işe,ben de iş çıkışı annemlere geldim ki ,o eşyalarını toplarken karşılaşmak istemedim...
Şimdi babannemleri aradım,araba hala evin önündeymiş,ayakkabısı da kapının önünde değilmiş,evde değil Yani.. annesigildedir muhtemelen.. bugün onu görmemek için gitmemiştim halbuki..
İçim paramparça,kalbim yaralı..
Üzgünüm,gözyaşlarım içime akıyor..
Ne yapayım bu süreçte,nasıl daha iyi hissedebilirim .. Allah razı olsun okuyanlardan..
Arkadaşı ile göndermeniz tabiki bir sıkıntı olmaz.Ama,bu meselede bütün yükümlülük size aitmiş gibi,boşanmaya bile siz karar verip, gerekli formaliteyle bile siz uğraşıyorsunuz baksanıza.Madem karşılıklı sebepler söz konusu,ikinizinde karşılıklı biraraya gelip son defada olsa konuşmanız gerekir diye düşünüyorum.Hatta çocuk meselesi yüzünden boşanmayı bile eşiniz ön gördüyse,bu talebin onun tarafından gelmesi gerekirdi.Siz bütün sorumluluğu üzerinize almış gibi duruyorsunuz bu durumda.Adam çocuk istedim diye benden boşamak istedin,senin yüzüzünden boşandık diye,içi rahat bir şekilde elini kolunu sallaya sallaya gidecek.İlerde küçükte olsa pişmanlık hissetmemek için bile bence konuşmalısınız diye düşünüyorum.Abla arkadaşı ile yollamam ne konuda sıkıntı olabilir sizce ? Ben onunla hiçbir şekilde diyaloga girmek konuşmak vs istemiyorum çünkü..
onu aramak hele hiç...
Sen bilirsin canım ama bütün konularına hakim olarak diyebileceğim şey şu ki bu adam yarın bi gün evlenir sende o zaman çok pişman olursun çünkü o gerçekten mutlu olur adam neticede 4 sene savaşmış senin aşkın için sonrada iş işten geçmiş sen sevmişsin o kendini geri çekmiş inşallah allah pişman etmez de ilerde iyiki diyebileceğin bi evlilik yaşarsın sana sadece dua edebilirim
Abla düşündüğü zaman zaten aklına gelecek ki illaki terapiste gidelim dedim,yok dedi,okulun bitsin öyle çocuk olsun dedim yok dedi,o zaman kendi huylarını kendin törpüle dedim,ona yok dedi.. her şeye yok dedi..Arkadaşı ile göndermeniz tabiki bir sıkıntı olmaz.Ama,bu meselede bütün yükümlülük size aitmiş gibi,boşanmaya bile siz karar verip, gerekli formaliteyle bile siz uğraşıyorsunuz baksanıza.Madem karşılıklı sebepler söz konusu,ikinizinde karşılıklı biraraya gelip son defada olsa konuşmanız gerekir diye düşünüyorum.Hatta çocuk meselesi yüzünden boşanmayı bile eşiniz ön gördüyse,bu talebin onun tarafından gelmesi gerekirdi.Siz bütün sorumluluğu üzerinize almış gibi duruyorsunuz bu durumda.Adam çocuk istedim diye benden boşamak istedin,senin yüzüzünden boşandık diye,içi rahat bir şekilde elini kolunu sallaya sallaya gidecek.İlerde küçükte olsa pişmanlık hissetmemek için bile bence konuşmalısınız diye düşünüyorum.
Ödemesi devam eden ve babasının da bir miktar para kattığı arabaya zaten dahil olmayı ben düşünmüyorum.. benim hiçbir talebim yok..Ayrıca sizin evliliğinizde hiç birlik beraberlik çaba yoktu sende hep ben ben benim ailem vardı o yüzden arabaya ortak olmak gibi bi hareket yapma hak yeme zaten yeterince tükettiniz birbirinizi sessiz sedasız ayrılın
@1var1yok canım şimdi geriye dönüp okuycam mesajları. Acını hatifletecek düşünce şu olmalı en azından evliyken yapmadı boşanma yolunda yaptı diye düşün. İkinizin de kafasında bitmişti zaten. Bu arada kendi evinde kalacak olmana çok sevindim düzenin bozulmayacak ve böylece çok daha kolay atlatıcaksın inan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?