Bu evlilik bu defa bitti...

Ben zaten şunu alırım bunu alırım vs demiyorum. Protokol hazır zaten.. hiçbir talebim yok..
Bizim arabayı alırken babası 6 bin tl yardım etti gerisine kredi çekip almıştı.. benim takılarımdan felan bozdurmamıştık,arkadaşlar onun yarısını da iste diyor ama babasının da parası var onun içinde ve arabanın ödemesi hala devam ediyor.. onu da istemiyorum..

Adam da beni sevmiyodu zaten o yüzden mutludur bak hiç aramadı gibisinden gurur yapıyo olabilir senin bütün konularını biliyorum belki sana zaman tanıyo bilemezsin bence sana tavsiyem sende kendince haklısın adım atmak istemiyosun madem ara böyle böyle dilekçe verdim haberin olsun benden duy istedim de zaten oda pişmanlık yaşadıysa bişeyler belli eder yok dikine konuşuyosa gönül rahatlığıyla boşa gitsin

Arabaya bir şey demem , ancak lütfen hakkını al. Pişman olursun.

Arabaya bir şey demem , ancak lütfen hakkını al. Pişman olursun.

Ne alayım ki , altınlarımdan zaten onlar tarafından takılanlar eşyaların bir kısmına borca gitti.. bizim tarafımızdan takılanlar benim ailemde..
Mobilyalar da ben onun eşyasının içinde oturmak istemem,hepsini alsın gitsin.. araba da dediğim gibi hala borcu devam ediyor ve babası da kattı para onu da o yüzden istemiyorum.. başka ne alayım ki

Canım ben onu seviyordum son 1 senedir..
Kendisi de biliyor bunu.. defalarca söyledim..
Protokolü hafta içi arkadaşından göndereceğim imzalaması İçin .. İnan sesini duymak,onunla konuşmak istemiyorum... anlatamıyorum ama , neden bilmiyorum ama istemiyorum..

Çünkü aldattığını düşünüyosun bak direk arkadaşıyla yollamanda sesini bile duymaya tahammülüm yok demek neticede en azından ara bi nasılsın de benden duyman için aradım protol yolluyacağım bu hafta de bunda altında arancak bişey yok canım en azından hayırlıyacağın bi son konuşma olur

Evet çok soğudum ondan.. geçen gün telefonumun kıyısında köşesinde bir fotoğraf buldum silmeyi unutmuşum,yabancı birini görmüş gibi hissettim,sanki hiç tanımadığım biri gibi hissettim..
İçim bir defa soğuduktan sonra bir daha bir şey gelmez benim... bana o hisleri yaşattı ya o, diyeceğim hiçbir şey yok.. Allah sorsun..
Demem o ki bu sebeplerden dolayı gerek yok muhatap olmaya... kendime yeni hat aldım zaten.. arkadaşı götürüp imzalatınca ve bana geri getirince Yani arkadaşıyla işim tamamen bitince hattımı da kırıp atacağım...

İyi de bu sefer eve dönmesi için çağırmayacaksınki.Boşanma protokolünün hazır olduğunu,hiçbir talebin olmadığını,kendisininde karar verdiyse karşılıklı imzalayıp bitirebileceğinizi söyleyeceksin.Eğer karşı karşıya gelmek istemiyorsa o zaman arkadaşı ile protokolü ona gönderebileceğinizi söylersiniz.Ben arabadan hak istemeseniz bile,makul bir miktar para talep etmenizi öneririm.Ama,tabiki bu sizin bileceğiniz birşey sonuçta.

Eşyalara çok anlam yükleme. Otur ne olacak ki.. Ha olmaz diyorsan sat.

Ev yok mu ? Nafaka , tazminat illa bir şeyler vardır .

Abla arkadaşı ile yollamam ne konuda sıkıntı olabilir sizce ? Ben onunla hiçbir şekilde diyaloga girmek konuşmak vs istemiyorum çünkü..
onu aramak hele hiç...

Eşyalara çok anlam yükleme. Otur ne olacak ki.. Ha olmaz diyorsan sat.

Ev yok mu ? Nafaka , tazminat illa bir şeyler vardır .

Bilmiyorum ben hatırlarım,kendimi biliyorum... onun oturduğu koltuğu,yattığı yatağı görüp üzülürüm..
Ben evde kaldığım günlerde yatağımda bile yatmadım hiç,onu hatırlamamak İçin.. salonda koltukta uyudum..

Oturduğumuz ev babamın eviydi zaten.. nafaka vs de çoluk çocuk yok zaten, benim de elim ayağım tutuyo çok şükür ..

Madem ayrilmanizi babasina sorucak kadar olgunlasmadiniz neden evlendiniz?

Abla arkadaşı ile yollamam ne konuda sıkıntı olabilir sizce ? Ben onunla hiçbir şekilde diyaloga girmek konuşmak vs istemiyorum çünkü..
onu aramak hele hiç...
Arkadaşı ile göndermeniz tabiki bir sıkıntı olmaz.Ama,bu meselede bütün yükümlülük size aitmiş gibi,boşanmaya bile siz karar verip, gerekli formaliteyle bile siz uğraşıyorsunuz baksanıza.Madem karşılıklı sebepler söz konusu,ikinizinde karşılıklı biraraya gelip son defada olsa konuşmanız gerekir diye düşünüyorum.Hatta çocuk meselesi yüzünden boşanmayı bile eşiniz ön gördüyse,bu talebin onun tarafından gelmesi gerekirdi.Siz bütün sorumluluğu üzerinize almış gibi duruyorsunuz bu durumda.Adam çocuk istedim diye benden boşamak istedin,senin yüzüzünden boşandık diye,içi rahat bir şekilde elini kolunu sallaya sallaya gidecek.İlerde küçükte olsa pişmanlık hissetmemek için bile bence konuşmalısınız diye düşünüyorum.

Sen bilirsin canım ama bütün konularına hakim olarak diyebileceğim şey şu ki bu adam yarın bi gün evlenir sende o zaman çok pişman olursun çünkü o gerçekten mutlu olur adam neticede 4 sene savaşmış senin aşkın için sonrada iş işten geçmiş sen sevmişsin o kendini geri çekmiş inşallah allah pişman etmez de ilerde iyiki diyebileceğin bi evlilik yaşarsın sana sadece dua edebilirim

Ayrıca sizin evliliğinizde hiç birlik beraberlik çaba yoktu sende hep ben ben benim ailem vardı o yüzden arabaya ortak olmak gibi bi hareket yapma hak yeme zaten yeterince tükettiniz birbirinizi sessiz sedasız ayrılın

@1var1yok canım şimdi geriye dönüp okuycam mesajları. Acını hatifletecek düşünce şu olmalı en azından evliyken yapmadı boşanma yolunda yaptı diye düşün. İkinizin de kafasında bitmişti zaten. Bu arada kendi evinde kalacak olmana çok sevindim düzenin bozulmayacak ve böylece çok daha kolay atlatıcaksın inan.

Bana hep dediği şey annem gibi biri olsan snele çok iyi anlaşır ,çok mutlu bir yuvamız olurdu derdi..
Annesinin babasına itaat ettiği gibi itaat eden,o nasıl giyinmesini isterse öyle giyinen, babası ile bütün her şeyleri ortakmış bunların bana öyle demişti,bizde ayrı gayrı yok demişti,bu durumu kabul eden, eşine her şeyi danışmaması Gerektiğini düşünen biri kendisi...
Her şeyi geçtim mücadele etmesi gereken yerde her şeyi bırakan biri..
Böyle hep kendi isteği olsun isteyen birinin,başkasının fikirlerine saygısı olmayan birinin çok mutlu olacağını sanmam.. tabi bilinmez. Bu arada teşekkür ederim,umarım iyi ki bitmiş diyeceğim bir hayatım olur..

Abla düşündüğü zaman zaten aklına gelecek ki illaki terapiste gidelim dedim,yok dedi,okulun bitsin öyle çocuk olsun dedim yok dedi,o zaman kendi huylarını kendin törpüle dedim,ona yok dedi.. her şeye yok dedi..
Bunlar aklına gelecek ki zaten.. benim o gün bu yola girmeyelim diye sunduğum öneriler.. ve onun bunları görmeyişleri...
Kendiyle baş başa kalıp ta neden böyle oldu dediğinde bunlar aklına gelmez mi insanın...

Ben 1 ay sabrettim zaten,öfkeyle kalkan zararla oturur bekle dedim kendi kendime,hiçbir ses seda çıkmadı ne ailesinden ne kendisinden...
O zaten düşünecek bunları... ben bu 1 ayda belki bir şeyleri kurtarabilirdim ama öylece bekledim diye...
O yüzden vicdani çok rahat olacağını sanmıyorum ki böyle durumda benim vicdanım rahat olmazdı...

Evet dediğin gibi boşanma davası bile açma zahmetinde bulunmuyor,kafasında neler varsa.. kendisi açarsa taleplerim olacağından korkuyor galiba, benim açmamı düşünüyor ki bir talebi olmasın diye. Bu da bir ihtimal olabilir..

Ayrıca sizin evliliğinizde hiç birlik beraberlik çaba yoktu sende hep ben ben benim ailem vardı o yüzden arabaya ortak olmak gibi bi hareket yapma hak yeme zaten yeterince tükettiniz birbirinizi sessiz sedasız ayrılın
Ödemesi devam eden ve babasının da bir miktar para kattığı arabaya zaten dahil olmayı ben düşünmüyorum.. benim hiçbir talebim yok..

O eşyalarını alınca boya badana yapıp annemlerin diğer evindeki yatağımı, koltuklarını vs getirip oraya yerleştireceğim işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…