Bu evlilik bu defa bitti...

Böyle bir adama arabayı niye bırakıyorsunuz? Beraber binip gezsinler diye mi? Bari yarısını talep edin. Eğer suçlu olan taraf siz olsanız, arabayı adama bırakın derdim. Ama suçlu olan o.

Böyle bir adama arabayı niye bırakıyorsunuz? Beraber binip gezsinler diye mi? Bari yarısını talep edin. Eğer suçlu olan taraf siz olsanız, arabayı adama bırakın derdim. Ama suçlu olan o.
Gerek var mı ki..
Onun hiçbir şeyini istemiyorum ya..
o arabayı kira versek alamazdı,benim ailem sayesinde aldı yani..
Protokolü hazırladım hiçbir isteğim yok.. onun malı parası arabası batsın ya...

Ne arabası? Orayi kaçırmışım ben

Gerek var mı ki..
Arabayı kim aldı kim para verdi arabaya

Gerek var mı ki..
Gereksiz gurur yapıyorsunuz bu konuda, sonradan çok pisman olursunuz.

Gereksiz gurur yapıyorsunuz bu konuda, sonradan çok pisman olursunuz.
Gerçekten mi.. arabanın yarısını da talep edeyim mi Yani.. anlaşmalı boşanmaya girer mi bu boşanma türü peki.. maddeye mesela ; babamın evinde kira vermeden oturduğumuz İçin sahip olduğumuz arabanın yarısını talep ediyorum diye madde eklesem olur mu

Evlendikten sonra edinilen mallar ortak sayılıyor zaten yani babanıza kira vermemesi vs. belirtmenize gerek yok diye biliyorum. Zaten ortaksınız arabaya isteyebilirsiniz yarısını.

Öyle bir kelime yazma tabiki
Babamin evinde kira vermeden oturduğumuz icin hakim bunu mu okuyacak?

Bence cekismeli boşan. Ihanet varsa yakalasan keşke ama ugrasmak istemiyorsun iste o da yipratici gerçi mahkeme duvarları iftiralar yalancı sahitler rezillikler

Bence cekismeli boşan. Ihanet varsa yakalasan keşke ama ugrasmak istemiyorsun iste o da yipratici gerçi mahkeme duvarları iftiralar yalancı sahitler rezillikler
Yok hiç gerek yok uğraşamam .. arkadaşlar pişman olursun arabanın yarısını al dediler de öylelikle alsam mı dedim..
Yoksa onu da istemiyordum..
Arabanın yarısını isteyeceğim bir protokolü imzalar mı acaba

Imzalamaz tabi ki.
Sence arabasini satar mi?
Satacak parasinin yarisini vercek
Ben hic sanmiyorum

Peki altınlar?
Benim ailemde ve cevremde herkes bosandigi icin biraz bilgim var bu konularda
Altinlarin duruyor mu düğünde takilan

Tiroid hormonlarindan dolayi da sinirli oldugunu söyleyebilirim. Bende de var.

Evlenirken takılan altınlarınız falan o araba için harcanmıştır muhtemelen.Hakkınız neyse tabiki talep edin.Hem bu kadar üzülüp,hemde hiçbir hakkınızı talep etmeyecekmisiniz yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…