- Konu Sahibi garipbirhayat
-
yok ben sizden bahsetmedim.Yok neden rahatsız olayım ki ben sadece anlamadım
Ağzınıza sağlık ya çok haklısınız da işte görüştüğünden kesin olarak emin olsam net bir delille işim çok daha kolay olacak... öyle biriyle hayatıma zaten devam edemezdim ...
Ama hani gözle görülmeyen bir şey ya hep aklımda soru işareti olarak kalacak bu , acaba bana ihanet etti mi ,yoksa değil miydi diye...
Bunu maalesef hiçbir zaman bilemeyeceğim...
Onun dışında dediğiniz gibi sileceğim zaten.. onu takip edemem ömür boyu..
Acaba bir gün onun ne zaman girdiğine bakma ihtimalim olsa bile merak etmeyeceğim günler gelecek mi..
Umarımartık mutlu olmak istiyorum ben de ..
Gerek var mı ki..Böyle bir adama arabayı niye bırakıyorsunuz? Beraber binip gezsinler diye mi? Bari yarısını talep edin. Eğer suçlu olan taraf siz olsanız, arabayı adama bırakın derdim. Ama suçlu olan o.
Ne arabası? Orayi kaçırmışım benBöyle bir adama arabayı niye bırakıyorsunuz? Beraber binip gezsinler diye mi? Bari yarısını talep edin. Eğer suçlu olan taraf siz olsanız, arabayı adama bırakın derdim. Ama suçlu olan o.
Arabayı kim aldı kim para verdi arabayaGerek var mı ki..
Onun hiçbir şeyini istemiyorum ya..
o arabayı kira versek alamazdı,benim ailem sayesinde aldı yani..
Protokolü hazırladım hiçbir isteğim yok.. onun malı parası arabası batsın ya...
Gereksiz gurur yapıyorsunuz bu konuda, sonradan çok pisman olursunuz.Gerek var mı ki..
Onun hiçbir şeyini istemiyorum ya..
o arabayı kira versek alamazdı,benim ailem sayesinde aldı yani..
Protokolü hazırladım hiçbir isteğim yok.. onun malı parası arabası batsın ya...
Kredi çekti geçen sene . Kendisi ödüyor ama kira vermediğimiz babamın evinde oturduğumuz İçin araba alabildi..Arabayı kim aldı kim para verdi arabaya
Gerçekten mi.. arabanın yarısını da talep edeyim mi Yani.. anlaşmalı boşanmaya girer mi bu boşanma türü peki.. maddeye mesela ; babamın evinde kira vermeden oturduğumuz İçin sahip olduğumuz arabanın yarısını talep ediyorum diye madde eklesem olur muGereksiz gurur yapıyorsunuz bu konuda, sonradan çok pisman olursunuz.
Evlendikten sonra edinilen mallar ortak sayılıyor zaten yani babanıza kira vermemesi vs. belirtmenize gerek yok diye biliyorum. Zaten ortaksınız arabaya isteyebilirsiniz yarısını.Gerçekten mi.. arabanın yarısını da talep edeyim mi Yani.. anlaşmalı boşanmaya girer mi bu boşanma türü peki.. maddeye mesela ; babamın evinde kira vermeden oturduğumuz İçin sahip olduğumuz arabanın yarısını talep ediyorum diye madde eklesem olur mu
Öyle bir kelime yazma tabikiGerçekten mi.. arabanın yarısını da talep edeyim mi Yani.. anlaşmalı boşanmaya girer mi bu boşanma türü peki.. maddeye mesela ; babamın evinde kira vermeden oturduğumuz İçin sahip olduğumuz arabanın yarısını talep ediyorum diye madde eklesem olur mu
Ya bilmiyorum ki ailemden çok şükür kimsenin başına gelmedi bu durum.. ne yazacağım pekiÖyle bir kelime yazma tabiki
Babamin evinde kira vermeden oturduğumuz icin hakim bunu mu okuyacak?
Yok hiç gerek yok uğraşamam .. arkadaşlar pişman olursun arabanın yarısını al dediler de öylelikle alsam mı dedim..Bence cekismeli boşan. Ihanet varsa yakalasan keşke ama ugrasmak istemiyorsun iste o da yipratici gerçi mahkeme duvarları iftiralar yalancı sahitler rezillikler
Imzalamaz tabi ki.Yok hiç gerek yok uğraşamam .. arkadaşlar pişman olursun arabanın yarısını al dediler de öylelikle alsam mı dedim..
Yoksa onu da istemiyordum..
Arabanın yarısını isteyeceğim bir protokolü imzalar mı acaba
Araba şuan bile sahibinden de satılık durumda..Imzalamaz tabi ki.
Sence arabasini satar mi?
Satacak parasinin yarisini vercek
Ben hic sanmiyorum
Altınlarım kendi tarafında takıılanlar eşya borcuna gitti zaten bizim tarafımızdan olanlar benim kendi ailemdePeki altınlar?
Benim ailemde ve cevremde herkes bosandigi icin biraz bilgim var bu konularda
Altinlarin duruyor mu düğünde takilan
Tiroid hormonlarindan dolayi da sinirli oldugunu söyleyebilirim. Bende de var.Evet kararına saygı duyuyorlar..
Ama onlar da çok üzülüyor halime..
Anneme sabaha kadar whatsaptaydı dedim. Nasıl kötü oldu..
Benimle nişanlıyken tiroid hormonlarından dolayı erkenden akşam 9 da uyurdu.. bana bile hiç böyle vakit ayırmamıştı.. ben bınları düşünüp te üzülüyorum işte...
Nasıl sevebildi bu kadar çabuktan birini.. ben yanıma yıllarca bir erkek düşünemezken..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?