Bu evlilik bu defa bitti...

Yanlış. Kalanı evliyken ödenmedi mi? Siz ödemediniz mi? Başkası olsa 6 bini bile söylemez onu da alırdı. Nerden ispatlayabilecekler ki? Altınların eşyaya gitmiş benim gibi dimi? Erkek tarafı bile taksa onlar da senin oluyor. Onlarla ödediğiniz eşyaları da iste. Kesinlikle onların yarısını da al. Senin o evde emeğin yok mu illa çalışmak gerekmiyor bunun için ki karar merciileri de kadından yana bu konuda. Şayet evlendikten sonra ödediyseniz yani eşyaları. Boşanınca hem kendisi hem ailesi neler diyecek bakalım arkanızdan. Baksana yola koyulmuş bile başkasını bulursa esamen bile okunmaz türlü de iftiralar duyarsın. Gördük çevremizden hem kız tarafı erkek tarafı hiç aman hakkını almadı ne iyimiş diyen olmuş mu? Pişman olursun. Eşim beni aradı bu arada. Birkaç saat konuştuk. Hem didiştik hem üzgün olduğumuzu söyledik. Evini beni özlemedin mi ben çok üzgünüm dedi. Boşanmak istemiyo. Senin eşin de istemiyo. Ben telefonu kapattım inancım yok bize. Tekrar ararım dedi de burda daha huzurluyum ben malesef..

Peki onlar ispatlayamasa bile siz üç kuruşa tamah etmekten utanmayacak mısınız? Adam iyi kötü bir katkı yapmış, nasıl olsa ispat yok diye o paraya çökmek sizi rahatsız etmeyecek mi? Bu yaptığınız şey ile o ayıpladığınız insanlardan ne farkınız kalacak... Onlar herşeyi yapıyor hak ettiler falan demeyin. Her ayıpladığımız şeye kendimizde dönüşeceksek hakkı hukuku insanlığı toptan kaldıralım gitsin.
Ayrıca altınlar kadınındır kadar adaletsiz bir şey zor bulunur.
Yanlış anlamayın lütfen, eminim sizde binlerce zorluk yaşadınız, ama birazda adaleti gözetmek lazım. Ve adalet her zaman yasalarda olmuyor.
Konu sahibinin Allah yardımcısı olsun.

Hayır baskası olsa dedim ben neden yanlış anladınız? 6 bini al demedim ki kendi hakkını almaktan çekinmemesi gerektiğini başkalarının hakkı olmayanda bile hak sahibi olduklarını iddia etmelerinden bahsettim. Onu zaten ben de tasvip etmem kendime yakıştırmam. Bence adaletsizlik yok altınların kadının olması konusunda. Ülkede kadına verilen değer zaten ortada. Kadınların çalışmaması yönünde eşlerin baskısına maruz kalması bilinmedik bir şey değil. Bi zahmet az biraz geçinecek bi birikimleri olsun.

Belki dediğiniz gibi düşünüyor, sizin girişimde bulunmanızı bekliyor olabilir,bunu bilemiyoruz şuan.Siz bir talebiniz olmayacağını,ne yapmayı düşündüğünü sorun bence.Muhattap olmak istemiyorum diye kendinizce gurur yapmayın artık.Burada bir evlilik bitiyor.Bitirirken bari ortak kararınız olsun.Zaten aynı pencereden bakamadığınız,uyumu yakalayamadığınız için bu duruma gelmişsiniz.Şu çocuk meselesinde sizi haklı ve mantıklı görüyorum.Ama,siz genel olarak hep uyumsuz bir çift olmuşsunuz.Bitirirken bari bütün yükümlülüğü siz almayın diye yapıyorum bu tavsiyeleri size.Yoksa,adamın evliliği kurtarmak için bir çabası yok görüldüğü üzere.

Teşekkür ederim abla tavsiyelerin için.. dedin ya hiçbir çabası yok zaten diye ,işte ben de tam olarak bunun İçin onunla hiçbir iletişime geçmeden sessiz sedasız ayrılmayı istiyorum...
Ona karşı çok öfkeli ve kırgınım abla onunla iletişime geçemem ben

Siz bilirsiniz tabiki.İletişime ve çözüm önerilerine bu kadar kapalı olması,işi çıkmaza sürüklüyor.Kendiside bir adım atmıyor.Zor bir insan.Allah yardımcınız olsun ne diyeyim.Bundan sonraki hayatınız daha güzel ve mutlu geçsin inşallah.

Anladım zaten eşin işi yokuşa sürerse kullanabilirsin diye dedim.eşinden haberin yok şu an.boşanmak istemiyorum deme ihtimali var.

Anladım zaten eşin işi yokuşa sürerse kullanabilirsin diye dedim.eşinden haberin yok şu an.boşanmak istemiyorum deme ihtimali var.
Yok demez..
O istedi zaten boşanmayı.. ama boşanma evrakları ile ben uğraşıyorum nedense.. 1 aydır görüşmüyoruz.. ne düşünüyor da dava açma teşebbüsünde bulunmuyor bilmiyorum...

Anladım. En azından biraz da olsa gururu varmış.
1 aydır eve hiç uğramadı bile...
Geçen gün apartmanın yöneticisini arayıp hesap numarası verirsen aidatı yatırayım demiş...
Sanki bir akşam üstü gelip 5 dakikada verip gitse onu giriş çıkışını takip ediyorum ben sanki..

Eve geldim şimdi ailem babaannemlerde oturuyor..
Kıyafetlerinin çoğunu almış.. birkaç pantolon kalmış dikkatimi çeken ise afedersiniz prezervatif vardı çekmecede onu da almış ama yanında ok jeli vardı o duruyor... ikisi yan yana idi... biri görür diye alacak olsa diğerini de almaz mıydı....

Sizi daha çok sinir etmek için almıştır onu da...Tepki verin diye... Hiç oralı olmayın ve bence bir an önce gönderin protokolü.

Gidip marketten alabilir sonuçta bu kadar göze sokmasına gerek yok. Demek ki öyle bir şey olsa bile sizi sinir etmek de amaçlarının arasında.
Kalan 2 tane şeye tenezzül etmezdi heralde bilmiyorum . Afedersiniz jel oluyor ya o duruyor pr.....f olmayınca tuhaf geldi bana ...

Son düzenleyen: Moderatör:
Kalan 2 tane şeye tenezzül etmezdi heralde bilmiyorum . Afedersiniz jel oluyor ya o duruyor pr.....f olmayınca tuhaf geldi bana ...
Kesinlikle sizi delirtmek için yaptığını düşündüm ben.Sizin buna birşekilde tepki verip aramanızı bekliyor olabilir.

Kesinlikle sizi delirtmek için yaptığını düşündüm ben.Sizin buna birşekilde tepki verip aramanızı bekliyor olabilir.
Ailemle çıkarsam eğer görürler diye almış ta olabilir ama öyle olsa jeli de alırdı heralde üzerinde kocaman ok yazıyor.. 2 tanecik şeye tenezzül eder mi bilmiyorum ... hem de evden alıp giderek...

Ailemle çıkarsam eğer görürler diye almış ta olabilir ama öyle olsa jeli de alırdı heralde üzerinde kocaman ok yazıyor.. 2 tanecik şeye tenezzül eder mi bilmiyorum ... hem de evden alıp giderek...
Ailenin görüp görmemesini neden umursasınki.Bu hareket,tamamen size gönderilmiş bir mesaj bana kalırsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…