Bu evlilik bu defa bitti...

Evliyken edinilmis mallar yarı yarıya paylaşılıyor zaten ama boşanma sürecinde nasıl belirtilip isteniyor bilmiyorum.
.

Evlenirken takılan altınlarınız falan o araba için harcanmıştır muhtemelen.Hakkınız neyse tabiki talep edin.Hem bu kadar üzülüp,hemde hiçbir hakkınızı talep etmeyecekmisiniz yani.
Yok o arabanın 6 bin lirasını babası verdi gerisini kredi çekip aldı..
Altınlarımı hiç katmadım arabaya..
Biraz da o yüzden istemedim aslında .. sizce o arabada hak iddia etmeli miyim ? Babası da bir miktar yardım etti..

Araba şuan bile sahibinden de satılık durumda..
Ama sırf arabadan dolayı imzalamayacaksa o dilekçeyi uğraşmaya germe var mı araba İçin ne yapayım ki
Anlasmali bosanma maddesinde hersey açık ve net yazilir 2 tarafta imza atar ve boşanırlar
Bence git söyle ona ne dicek ona gore yaz
Bide 2nizde mahkemye gidiceksiniz yani onu göreceksin boşanırken anlasmali bosanmada taraflarin gelmesi sart konuşmadan olmaz

Uzaktan görmekten bir şey olmaz da muhatap olmak istemiyorum yaa..
Bir de arabanın parasına altınlarımdan vs hiç katmadım.. 6 bin lirasını babası verdi geri kalanını da kredi çekerek almıştı.. babası da para kattığı İçin yarısını almak istemiyorum açıkçası

Sessiz sedasızca bu iş biran önce bitsin gitsin istiyorsunuz sizi anlıyorum.Ama,ben eşinizin bu boşanma konusunda topu size atmış olmasınıda yadırgadım doğrusu.Hem bu iş çocuk meselesi yüzünden bitecek diyor,hem giderken boşanacaksan boşan deyip çekip gidiyor.Eşyalarını almaya gelmiyor ve aramıyorda.Protokolü hazırlatınca bence arayın gelsin sizin karşınızda imzalasın bari.Adam elini kolunu sallaya sallaya boşanmasın hiç değilse.

Evet 1 aydır susuyorum. İçimi bir kurt kemiriyor yine susuyorum.. onunla şu aşamada inanın tek kelime konuşmak istemiyorum... protokol hazır zaten .. arkadaşı vasıtasıyla göndereceğim imzalaması İçin... inanın çağırıp karşımda imzalamasını bile istemiyorum.. artık o kadar muhatap olmak istemiyorum düşünün.. neyse mahkeme günü mecburen göreceksek birbirimizi uzaktan görürüz 5 dakika biter gider..
Ben onunla Şu saatten sonra hiçbir şeyin pazarlığına da girmek istemiyorum..
Kıyafetleri hala evde diye kapının kilidini değiştiremedik ve ben evimde kalamıyorum düşünsenize.. evet boşanmak isteyen o idi, 1 aydır hiçbir atak yok,eşyalar olduğu gibi duruyor .. amacı ne ne yapmaya çalışıyor bilmiyorum..
Bir de son olarak araba konusu açıldı da babası da 6 bin tl kattı o arabaya ben istemiyorum o yüzden o arabayı yazmayı düşünmüyorum protokole

Araba konusunda tabiki karar sizin.İstemiyorsanız birşey talep etmezsiniz.Ama,bu boşanma işi için arayın gelsin. Son defada olsa karşılıklı konuşun atın imzalarınızı.Boşanmayı tek siz istiyormuşsunuz yada bu işi bu noktaya siz getirmişsiniz gibi adam öylece çıkıp gidecek mi?

Bence sende az degilsin. Sevmedigin biriyle evlenmissin ve sanki kafana silah dayamislar gibi kabul etmissin.bu nasil is? O adam senin sevgisizligini hic hissetmedimi saniyorsun.ne zaman ilgisi gitmis senin etek tutusmuş... cunku seni pispislayan kuklan yok dimi. Adam seni sevmis ya. Sevmiyorsam evlenmeseydin o ister tabi... aytica okuluna sana sormadsn karar verdi diye cok takmissin. O onun hayali olabilir cok istiyordur belki. Ona tercihler nirakamassin.cocugunuzda yok.tek sey esinin arkasinda durmak onu desteklemek olmaliydi bence. Senin sorunun pispislanmalisin egoistsin sen evlilik boyle olmaz.adami sevmedigini 4 yil gosterdin.seni cok sevmiski evlenmis.bence buda yanlis kendini sevecrk birini bulabilirdi.ama seni secmis.ne bekliyordun sen sanirsam 8 yil birlijtelik var ve sevgi gormemis bir es.erkeklerin karakterleri ortalama belli. Cok yormussun.sunuda soylim duygularina kapilan bir karakterse seni aldatabilir krndini srven ilgi gosteren biti varsa. Bence hic bisey senin anlatyigin gibi degil. Esinden gizli korunmak... bu ne bu kadar mi deger veriyorsun sen insana.. diyeceklerim bu kadar bosan! Oda seveni arkasinda durani bulsun.

İmzalar tabii. Bu sizin yasal hakkınız. Ailenizin evinde oturmasanız da hakkınızdı.

İstemezse imzalamasın. Siz de boşanmazsınız, o da tekrar evlenip çocuk yapamaz. Hayatına uzun süre kimseyi sokmamayı düşünen sizsiniz, o düşünsün. İmzalamazsa aynı taleplerle
bu sefer çekişmeli dava açın.

Siz çekişmeli dava açınca arabayı satarsa da mal kaçırdığı için dava açarsınız. Mal kaçırmaması için boşanmaya başvururken ayrıca ihtiyati tedbir dilekçesi de doldurun. Örneğini internetten bulursunuz.

Diyorum ya ondan öyle bir talep yok.. hani ben de gel imza at demeye gururum el vermiyor..
Arkadaşından gönderdiğimde de aynı şey okuyup imza atacak aslında olmaz mı ki öyle

Onunla evlenmem en büyük hataydı zaten.. sizin hiç yok mu şu hayatta hatalarınız ?? Bu şekilde yargılıyorsunuz beni.. benim bu evlilikte hatalarım zaten var,ben bunu hep dedim zaten.. kendimi sütten çıkma ak kaşık felan görmüyorum..
Eşimden gizli korunmak insana verilen değer midir ?? Ben korunmasaydım şuan hamile idim veya çocuğum olmuştu.. böyle bir ortama çocuk getirmek ne kadar akıl karı ?? Sanki çok büyük bir kabahat işlemişim gibi? Düzgün bir evlilik olsa maddi manevi anlamda ve ben çocuk istemesem benim hatalı .. ama maneviyi geç maddi anlamda bile şartlar iyi değilken ben aklımı mı kaybettim çocuk yapayım ? Son olarak kimse kimsenin yaşadığı hayatı bilmez... bana devamlı çocuk yoksa boşanalım diyen biriydi kendisi ve şuan bu aşamadayız.. bunu ben değil o istedi Yani..

O arabayı alırken 6 bin tl kadar babası da yardım etti,gerisine kredi çekti ben altın vs hiçbir şey vermedim..
Hani benim de katkım olmuş olsa Söke söke alırdım ama benim bir katlım olmadı ya aslında arabaya dair hiçbir şey istemiyorum yaa..
Onunla hiçbir pazarlığa girmek istemiyorum..
Ne olacaksa olsun çünkü 1 ay oldu artık,sonra da önüme bakmak istiyorum sadece.. mutlu olmak artık

Sürekli şikayetçiyfin sen evliliğinden.Konularını biliorum.Sürekli bi evham vardı her konuda.Maddi durumunun kötü olduğunu bilmiomuydun evlenirken.Bence sen eşini hiç sevmiosun.Neden evlendin gerçekten çok merak ediorum.Taniki hepimiz hatalar yaptık.Allah kimseyi sevmediği insanla aynı evi paylaştırmasın.Ama ben sizin konularınızı okuduğumda sürekli evham yapan her şeyin altında bir kavga sebebi arayan sürekli bir kavga sebebiarayan biri gibi görüorum.Hani bi sorun olsunda nasıl olursa olsun.Bu benim izlenimim.Hayatı kenfimize çevremizdekilere zehir etmenin gerçekten bir gereği yok.Hayat çok güzel..Bence evlilik insanın huzur bulduğu mertebe olmalıdır.Dert çektiği değil.Allah hakkınızda hayırlısını versin

Söylediklerinizde doğruluk payı var.. evet şikayetçiydim.. ben kendimde de hatalar olduğunu zaten kabul ediyorum..
Allah affetsin Benim de var hatalarım.. ama şuan bu noktada olmamızın sebebi ben değilim,bunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim..

Kızlar aklıma bir şey geldi..
Dava açmıyor ya kendisi, bunun babasının arabası var eşimin üstüne,bir de ufak bir dükkanları var yine eşimin üstüne.. acaba kendisi dava açarsa bunlardan hak iddia edeceğimi felan mı düşünüyor ? Ya da işte davayı kendisi açarsa nafaka felan isteyebileceğimi,ama kendi isteğimle açarsam o hakkımın kaybolacağı İçin mi bekliyor olabilir.. aklıma bunlar geldi şuan..

Ben ,aslında eşinizin boşanmak istemediğini düşünüyorum.Yoksa,eşyalarını falan çoktan alır giderdi.Size bu konuda karar vermeniz için aklınca zaman tanımış olabilir.İkinizin karşılıklı oturup konuşmanız gerekli.Ama,böyle bir talep ondan gelmiyor.Siz de gurur yapıyorsunuz.Böylece sürüncemede bekliyorsunuz.Aklınıza herşey gelir,kafanızda kurar durursunuz.Madem,benimde hatalarım vardı diyorsunuz,gurur yapmayıp konuşma talebinde siz bulunabilirsiniz.

Abla , (abla diyorum yaşınız profilde 44 yazıyor ondan dolayı) bir defa yine böyle bir duruma gelmiştik ve kendisi bütün kıyafetlerini toplayıp evden gitmişti.. suç tamamen bendeydi o gün.. ertesi güne kadar sabahı edemedim,vicdan azabından yerimde duramadım,eve gelir misin diye ben adım attım ve ne oldu biliyor musun..
İnan ondan sonraki en ufak tartışmada bana “ ben o gün tüm eşyalarımı toplayıp gitmiştim,sen beni çağırdın” diye hep başıma kaktı...
Benim attığım adımı her tartışmada andı... sen çağırdığın İçin bu evlilik devam ediyor diye...
Tekrar böyle bir şeye mahal vermek istemiyorum abla ben,ben onunla en ufak şekilde muhatap olmak istemiyorum anlatabildim mi.. benim de hatalarım tabiki var,hangi insan kusursuz olabilir.. ama şu noktada olma sebebimiz ben değilim,ben annesigili çağırdığım gün bu aşamaya gelmesin iş diye her şeyi sundum kendisi kabul etmedi..

Tapusu eşinin üzerinde iki araba bir dükkan varmış anladığım kadarıyla.şimdi sen anlaşmalı bu işi bitirmek istiyorsun.eğer anlaşmayı imzalamazzsa üzerindeki malların yarısını alırım ki alırsın büyük ihtimal tabi tapuyu senle evliyken edindiyse.ve üzerine de nafaka talep ederim.dersen anlaşmaya yanaşır.anlaşmayı imzalarsan hiç bir talebim yok dersen büyük ihtimal imzalar.yanaşmazsa hemen çekişmeli dava aç ve mallara şerh koydur tıpış tıpış gelip anlaşmaya çalışacaktır zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…