- 11 Mayıs 2017
- 3.451
- 1.922
- 83
- Konu Sahibi garipbirhayat
-
Daha önce bir defa daha 1 aylık bi ayrılık oldu onda mesela iç çamaşırları çamaşırlıkta seriliydi ordan toplayıp dolaba koymuş , çekindi heralde ailemle gelirsem afedersiniz külotlarını görmemeleri için.. o yüzden öyle olabilir mi diye düşündüm .. yoksa 2 tane şeye tenezzül etmezdi heralde ..Ailenin görüp görmemesini neden umursasınki.Bu hareket,tamamen size gönderilmiş bir mesaj bana kalırsa.
Bu malzemeler dolap yada çekmece gibi bir yerde durmuyor muydu?Görünür bir yerde miydi?Daha önce bir defa daha 1 aylık bi ayrılık oldu onda mesela iç çamaşırları çamaşırlıkta seriliydi ordan toplayıp dolaba koymuş , çekindi heralde ailemle gelirsem afedersiniz külotlarını görmemeleri için.. o yüzden öyle olabilir mi diye düşündüm .. yoksa 2 tane şeye tenezzül etmezdi heralde ..
Çekmecede idi de hani alacağım bir şey olur ailemin yanında açarım veya onlardan biri açar görür diye düşünmüş olabilir mi diye demiştim bilmiyorum abla... İnan kafam o kadar dolu ki... yarın adliyeye gideceğim.. ertesi gün de arkadaşından anlaşmayı yollarım .. mahkeme masrafı şu kadar tutuyor söylersin diyeceğim arkadaşına... o istiyordu boşanmayı madem ücretini o göndersin bana..Bu malzemeler dolap yada çekmece gibi bir yerde durmuyor muydu?Görünür bir yerde miydi?
Bence de artık ne yapıp ne yapmadığını düşünmek yerine,işlemleri başlatmanız daha iyi olur.Yoksa sürekli bir sinir harbi yaşatacak gibi size.Çekmecede idi de hani alacağım bir şey olur ailemin yanında açarım veya onlardan biri açar görür diye düşünmüş olabilir mi diye demiştim bilmiyorum abla... İnan kafam o kadar dolu ki... yarın adliyeye gideceğim.. ertesi gün de arkadaşından anlaşmayı yollarım .. mahkeme masrafı şu kadar tutuyor söylersin diyeceğim arkadaşına... o istiyordu boşanmayı madem ücretini o göndersin bana..
İçim yandı ister istemez.. konsolun üzerinde süs filler vardı.. birini benim yerine birini kendi yerine koyardı. Oturuyorsak onları da yan yana koyardı. Yatacaksak yine yatırır gibi yapardı,dışarı çıkacaksak yine kapı yönüne ikisini yan yana koyardı.. bu sefer kendini temsil eden fili kapı yönüne tek koymuş... Ben gidiyorum mesajını verdi herhalde bana...Kapının kilidini değiştirdi babam.. yedek anahtarın birini de Dedemlere bıraktık, alacağı bir şey olursa diye...Bence de artık ne yapıp ne yapmadığını düşünmek yerine,işlemleri başlatmanız daha iyi olur.Yoksa sürekli bir sinir harbi yaşatacak gibi size.
Eşiniz aslında duygusal ve birazda çocuk ruhlu biriymiş.Keşke böyle bitmeseydi.Ama,aranızdaki iletişim bozukluğu,anlaşamamanız sizi bu duruma getirmiş.Hakkınızda hayırlısı olsun.İçim yandı ister istemez.. konsolun üzerinde süs filler vardı.. birini benim yerine birini kendi yerine koyardı. Oturuyorsak onları da yan yana koyardı. Yatacaksak yine yatırır gibi yapardı,dışarı çıkacaksak yine kapı yönüne ikisini yan yana koyardı.. bu sefer kendini temsil eden fili kapı yönüne tek koymuş... Ben gidiyorum mesajını verdi herhalde bana...Kapının kilidini değiştirdi babam.. yedek anahtarın birini de Dedemlere bıraktık, alacağı bir şey olursa diye...
Umarım atlatırım...
Mücadele etmedi abla... beni elde edene kadardı bütün mücadelesi bu evliliği şu aşamada devam ettirmek için hiçbir çabası yoktu...Eşiniz aslında duygusal ve birazda çocuk ruhlu biriymiş.Keşke böyle bitmeseydi.Ama,aranızdaki iletişim bozukluğu,anlaşamamanız sizi bu duruma getirmiş.Hakkınızda hayırlısı olsun.
Haklısınız ne diyeyim.Allah yolunuzu açık etsin.Bundan sonra mutlu olun inşallah.Mücadele etmedi abla... beni elde edene kadardı bütün mücadelesi bu evliliği şu aşamada devam ettirmek için hiçbir çabası yoktu...
Terapiste gidelim,çocuk işini erteleyelim,tamam sen ne zaman istersen o zaman olsun ben senden ayrılmak istemiyorum deseydi.. ben onun üzerine olan bu hattı 1 aydır kullanıyorum. Eğer bir çabası olursa iletişime geçebilelim diye... ama o hiç birini yapmadı... ben de bu şekilde bu evliliği sürdüremezdim...
@1var1yok adliyeye gittiniz mi protokol hazırlanıp eşinize gönderdiniz mi
Eşiniz mi mesaj attı hiç itiraz etmeden kabul mü etti ki yani şimdiArkadaşına verdim protokolü, yarın senden tekrar alırım dedim..
Ben veririm ama imzalar mı bilmiyorum dedi..
İmzalar,bunu o istedi dedim..
Sonra neyse gitti, biraz sonrası mesaj attı şimdi afyondaymış yarın akşam gelecekmiş,sana en erken perşembe akşamı ulaştırabilirim evrağı dedi.. tamam dedim ben de..
Yok arkadaşı mesaj attı... şimdi afyondaymış,yarın akşam gelecekmiş, evrağı sana en erken Perşembe akşamı ulaştırabilirim dedi...Eşiniz mi mesaj attı hiç itiraz etmeden kabul mü etti ki yani şimdi
Şuan içim yanıyor,canım acıyor ...
ama geçecek değil mi ? Hep böyle kalmayacak değil mi? Bir şeyler yazsanız
Bu evliligin bitecegini sanmiyorum,sonuç olarak barışacaksiniz bence,şartınız evlilik terapisti olsun lütfen !
Ben protokolü imzaladım, arkadaşına verdi.. arkadaşı bana Perşembe veya Cuma geri getirecek..insallah kalmayacak cnm yaaa
Barısma sansınız yada duzeltme sansınız yokmu??
Ben protokolü imzaladım, arkadaşına verdi.. arkadaşı bana Perşembe veya Cuma geri getirecek..
Ani değil kararım ben 1 aydır bekledim.. ben imzaladım zaten..Eger sevıyorsan düzelecegı varsada ani kararlar verme cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?