- 26 Ocak 2019
- 927
- 1.148
- 33
- 29
- Konu Sahibi garipbirhayat
-
hayırlısı olsun cnm yasın kucukmu? cocukta yoksa cokta onemlı degılAni değil kararım ben 1 aydır bekledim.. ben imzaladım zaten..
Yok küçük değil , 26 yaşındayım.. çocuk yok,zaten şu aşamada çocuk istemediğim için boşanıyoruz..hayırlısı olsun cnm yasın kucukmu? cocukta yoksa cokta onemlı degıl
Peki sizi seviyor mu sizce imzalar mıYok küçük değil , 26 yaşındayım.. çocuk yok,zaten şu aşamada çocuk istemediğim için boşanıyoruz..
Güya seviyordu.. 1 ay öncesine kadar.. 1 aydır haberim yok..Peki sizi seviyor mu sizce imzalar mı
Sanmam. Öyle kolay imzalayacak olsa 1 ay neden beklesin ki..Güya seviyordu.. 1 ay öncesine kadar.. 1 aydır haberim yok..
Arkadaşı bana : “yarın gelecekmiş afyondan Perşembe akşamı evrağı sana ulaştırırım” dediğine göre aralarında konuştular ve imzalayacak...
Sanmam. Öyle kolay imzalayacak olsa 1 ay neden beklesin ki..
Sormadım abla..Siz arkadaşına imzalayıp,imzalamayacağı konusunda hiçbirşey sormadınız mı?Arkadaşı size,sadece yukarıda yazdığınız kadarıyla sınırlı bir bilgimi verdi.
Aynen öyle..Hayırlısı olsun.Eğer,hemen imzalayıp gönderecek olursa,zaten üzerine düşünüp kendinizi üzdüğünüze değmeyecek bir insan olduğunu daha iyi anlamış olacaksınız.
Sürekli aynı konuyu düşünmek,yaşadığınız duygu yoğunluğu ile bunların olması normal.Şu süreçte ne kadar stres altında olsanızda,rahatlamanıza yarayacak birşeyler yapmalısınız.Biraz kafa dağıtmanız için.Günlük rutinin dışına çıkın.Gezin dışarıda,almanız şart değil kıyafet bakın.Tiyatroya gidin.Arkadaşlarla hamam sefasına bile gidebilirsiniz.Size iyi gelecek birşeyler yapmanız önemli olan.Aynen öyle..
Dediğiniz gibi..
Şuan acım taze olduğu İçin duygusal yaklaşıyorum.. ama İçin soğuduktan sonra böyle bir anda her şeyi bitirebilen bir insan İçin ne diye üzülmüşüm ben diyeceğimden eminim...
Stresten sıkıntıdan iştahım kesildi,yemek yemiyorum resmen, çok kilo verdim,bu da moralimi bozuyor
Bir an önce bu günler geçsin artık bir an önce toparlanmak istiyorum..
Bugün protokolü arkadaşına verdikten sonra birkaç mağaza gezeyim dedim,girdim bir iki bakındım çıktım hemen..önceden kıyafet almayı o kadar çok severdim ki.. zayıfladığını İçin giydiğim hiçbir şeyi kendime yakıştıramıyorum,biraz da onun da etkisi var. Zevk aldığım şeylerden hiç zevk almıyorum şuan. Bir pastaneye girdim bir simit yeyip çay içeyim diye,onu bile bitiremedim..Sürekli aynı konuyu düşünmek,yaşadığınız duygu yoğunluğu ile bunların olması normal.Şu süreçte ne kadar stres altında olsanızda,rahatlamanıza yarayacak birşeyler yapmalısınız.Biraz kafa dağıtmanız için.Günlük rutinin dışına çıkın.Gezin dışarıda,almanız şart değil kıyafet bakın.Tiyatroya gidin.Arkadaşlarla hamam sefasına bile gidebilirsiniz.Size iyi gelecek birşeyler yapmanız önemli olan.
Öyle gerekti abla.. bazı şartlar çıkardılar,bana uymadı çıkmam gerekti...İşinizden neden ayrıldınız ki?
Araştırıyorum abla.. bölümümle ilgili pek iş ilanı bulamıyorum maalesefÇalışmak size iyi gelirdi her açıdan.Başka bir işe başvurmayı düşünmez misiniz?
Ben kabul etmez diye bekliyordum sizin için üzüldüm ama hepsi geçecek siz yeter ki içinizi rahat tutmaya çalışın eğer biliyorsanız kuran okuyup namaz kılın böyle zamanlarda özellikle ruhunuzun ferahlaması çok önemliBugün protokolü arkadaşına verdikten sonra birkaç mağaza gezeyim dedim,girdim bir iki bakındım çıktım hemen..önceden kıyafet almayı o kadar çok severdim ki.. zayıfladığını İçin giydiğim hiçbir şeyi kendime yakıştıramıyorum,biraz da onun da etkisi var. Zevk aldığım şeylerden hiç zevk almıyorum şuan. Bir pastaneye girdim bir simit yeyip çay içeyim diye,onu bile bitiremedim..
Çalıştığım iş yerinden de ayrıldım şuan,mecburen..
Ailemde kalıyorum zaten,burda odam yok,belli bir düzenim yok.. o da canımı sıkıyor..
Arkadaşına mobilyalarını almayı düşünüyor mu alacaksa eşyalarımı boşaltayım,almayacaksa kalacak onu da sorar mısın dedim, eğer almayacaksa o mobilyalarla o evde ben oturacağım..
Yazın kendime bir araba alacağım,kurstan özel direksiyon dersi alıp pratik yapacağım, sonra sonbahara doğru derse gömülüp KPSS çalışacağım.. planlarım bu yönde şuan..
Eee arkadaşı imzalatip getireceğim dememiş ki... Büyük ihtimalle arkadaşı arayınca ben Perşembe döneceğim o zaman bakarım demiştir. Daha ne yazdığını bilmeden imzalarım dememiştir. Yok telde ne yazıyor diye kritik yapıp imzalarım Perşembe dediyse yurusun gitsin zaten.Ben protokolü imzaladım, arkadaşına verdi.. arkadaşı bana Perşembe veya Cuma geri getirecek..
Alamadım.. yazmadı arkadaşı başka bir şey ben de yazmadım..Ben kabul etmez diye bekliyordum sizin için üzüldüm ama hepsi geçecek siz yeter ki içinizi rahat tutmaya çalışın eğer biliyorsanız kuran okuyup namaz kılın böyle zamanlarda özellikle ruhunuzun ferahlaması çok önemli
Ve mobilya ile ilgili sorunuza cevap alabildiniz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?