- 11 Mayıs 2017
- 3.451
- 1.922
- 83
- Konu Sahibi garipbirhayat
-
Whatsaptan fotoğraf atmıştır diye düşündüm ben..Eee arkadaşı imzalatip getireceğim dememiş ki... Büyük ihtimalle arkadaşı arayınca ben Perşembe döneceğim o zaman bakarım demiştir. Daha ne yazdığını bilmeden imzalarım dememiştir. Yok telde ne yazıyor diye kritik yapıp imzalarım Perşembe dediyse yurusun gitsin zaten.
Arkadaşı evragi teslim edince şimdiden hicbir şey belli değilken bir şeyler karıştırdığını tahmin edebiliyorum ama hiç umrumda değil. Herkes yakışanı yapar diye söyleyin laf arasında. Yani takip ettiğinizi anlatmadan. Terbiyesiz bir ay rahat duramamis. Bir şey karıştırmasa size yazardı zaten hiç olmadı kavga etmek için. Bir dalı tutmuş o.Alamadım.. yazmadı arkadaşı başka bir şey ben de yazmadım..
Bilmiyorum içim çok daralıyor...
Annem ve kardeşimin whatsapından numarasını sildim bugün, babam işteydi eve gelince ondan da silecektim ki şuan bile hala whatsapta...
Aklım almıyor,ben böyle iken o kimle sohbet ediyor .. telefonu her elime alışımda çevrim içi görecek kadar...
Canım çok acıyor.. ben ona bu 1 ayda en ufak yanlış yapmadım ya,bir erkekle muhabbetim bile olmadı..Arkadaşı evragi teslim edince şimdiden hicbir şey belli değilken bir şeyler karıştırdığını tahmin edebiliyorum ama hiç umrumda değil. Herkes yakışanı yapar diye söyleyin laf arasında. Yani takip ettiğinizi anlatmadan. Terbiyesiz bir ay rahat duramamis. Bir şey karıştırmasa size yazardı zaten hiç olmadı kavga etmek için. Bir dalı tutmuş o.
Herkes kendine yakışanı yapar, elbette diner geçer bugünlerde, neler unutulmuyor bu hayatta, zamana ihtiyacın var sadece..Canım çok acıyor.. ben ona bu 1 ayda en ufak yanlış yapmadım ya,bir erkekle muhabbetim bile olmadı..
Bu acı geçer mi ,diner mi .. nasıl atlatacağım ben
Bilmiyorum bana sizin eşiniz acayip ikiyüzlü geliyor. Siz başta istemediğiniz halde bir sürü vaatlerle kandırıp iki sene geçmeden 180 derece dönmek... Ki siz onu sevmisken... Sizin eşiniz bence anı yasayan biri. Kendi duyguları önemli onun için, sizi çok severken bile aslında sevdiği kendi duyguları imiş sanırım. Bencil bir adam bence... İlk konularinizdan eşinize de hak veriyordim ama yok ya... Sizi türlü laflarla ikna ederken dusinmeliymis bazı şeyleri. Bence eşiniz rolcu. Onu unutmaniz zor olmaz sanırım çünkü sizin sevdiğiniz adam onun başka bir yuzuymus.Canım çok acıyor.. ben ona bu 1 ayda en ufak yanlış yapmadım ya,bir erkekle muhabbetim bile olmadı..
Bu acı geçer mi ,diner mi .. nasıl atlatacağım ben
Şuan hiç geçmeyecek gibi...Herkes kendine yakışanı yapar, elbette diner geçer bugünlerde, neler unutulmuyor bu hayatta, zamana ihtiyacın var sadece..
Ah ben sizin yerinizde olsam bu kadar uzak duramazdım, o protokolü de kendisine bizzat imzalatıp içimi döker, merak ettiklerimi sorardım. Söyleyemedikleriniz, merak ettikleriniz içinizi kemirecek uzunca bir süre..Şuan hiç geçmeyecek gibi...
Ben onu sonradan sevdim ama yemin ederim sevmediğim zamanlarda bile hayatımda o varken hiçbir şekilde ona ihanet etmedim ya....
Beni 1 ay öncesine kadar sevdiğini söyleyen bir insan daha boşanmamışken nasıl yapabilir,vicdanı nasıl rahat durur.. hiç mi kahrolmaz.. ben bu kadar değersiz miydimbunları düşündükçe kahroluyorum... ve en acısı kiminle ne konuştuğunu hiçbir zaman bilmeyeceğim...
Bilmiyorum inanın bilmiyorum tek bildiğim şuan canımın çok yandığı sol tarafım sökülüyor resmen...Bilmiyorum bana sizin eşiniz acayip ikiyüzlü geliyor. Siz başta istemediğiniz halde bir sürü vaatlerle kandırıp iki sene geçmeden 180 derece dönmek... Ki siz onu sevmisken... Sizin eşiniz bence anı yasayan biri. Kendi duyguları önemli onun için, sizi çok severken bile aslında sevdiği kendi duyguları imiş sanırım. Bencil bir adam bence... İlk konularinizdan eşinize de hak veriyordim ama yok ya... Sizi türlü laflarla ikna ederken dusinmeliymis bazı şeyleri. Bence eşiniz rolcu. Onu unutmaniz zor olmaz sanırım çünkü sizin sevdiğiniz adam onun başka bir yuzuymus.
Whatsapta hep çevrim içiydin desem, onu takip ettiğimi anlayacak.. içim içimi yiyor yemin ederim...Ah ben sizin yerinizde olsam bu kadar uzak duramazdım, o protokolü de kendisine bizzat imzalatıp içimi döker, merak ettiklerimi sorardım. Söyleyemedikleriniz, merak ettikleriniz içinizi kemirecek uzunca bir süre..
Yahu anlasin sizin kendinizi yemenizden daha mı kıymetli , içinizi döküp, soracaganızı sorup öyle ayrılırdınız, şu aşamadan sonra sizin için ne düşündüğünün ne anlamı var, ne düsünürse düşünsün.Whatsapta hep çevrim içiydin desem, onu takip ettiğimi anlayacak.. içim içimi yiyor yemin ederim...
Şuan hala orda ve ben mesaj atmamak İçin zor tutuyorum kendimi...Yahu anlasin sizin kendinizi yemenizden daha mı kıymetli , içinizi döküp, soracaganızı sorup öyle ayrılırdınız, şu aşamadan sonra sizin için ne düşündüğünün ne anlamı var, ne düsünürse düşünsün.
Mesaj atmaya atmayacaksanız babanızın telefonundan da silin eşinizi, kendinize eziyet etmeyin.Şuan hala orda ve ben mesaj atmamak İçin zor tutuyorum kendimi...
Yazmayayım mı sağlıklı düşünemiyorum şuan..Mesaj atmaya atmayacaksanız babanızın telefonundan da silin eşinizi, kendinize eziyet etmeyin.
Bunun cevabı kişiye göre değişir siz kendinize göre mesaj atın yada atmayın, ben olsam sessizce ayrılmazdım, sadece mesaj da degil son birkez yüzyüze gelirdim hatta. Ama lütfen şuan ki kararınızdan sonra takip etmeyi bırakın.Yazmayayım mı sağlıklı düşünemiyorum şuan..
Konuma hakim misiniz bilmiyorum ama.. whatsaptan çıkmıyor bile kendisi.. ne halt karıştırıyorsa takmamış olmalı bile protokolü...Öncelikle sizi tebrik ederim boşanmak için adımı atan siz olduğunuz için. Bu ona en büyük cevap zaten
Benim merak ettiğim birşey var bu olaydan sonra ailenize hiçbir açıklamada bulunmadı bu adam ?
Tek merak ettiğim şey whatsapta ne yaptığı...Bunun cevabı kişiye göre değişir siz kendinize göre mesaj atın yada atmayın, ben olsam sessizce ayrılmazdım, sadece mesaj da degil son birkez yüzyüze gelirdim hatta. Ama lütfen şuan ki kararınızdan sonra takip etmeyi bırakın.
Belki sizi kızdırmak için yapıyodur..Konuma hakim misiniz bilmiyorum ama.. whatsaptan çıkmıyor bile kendisi.. ne halt karıştırıyorsa takmamış olmalı bile protokolü...
Ben ise burda sinirden duramıyorum yerimde..
Böyle ciddi bir konuda bu şekilde davranılır mı ya.. ben daha çok soğuyorum,iğreniyorum,tiksiniyorum...Belki sizi kızdırmak için yapıyodur..
Evet biliyorum hatta yorumda yaptım daha önce. Sizi çok iyi anlıyorum zor bir süreç ama su kağıdı göndermesini bekleyin bir bakalım yine sessiz mi kalacak,olmadı rahatlayacaksanız içinizdekileri dökersinizKonuma hakim misiniz bilmiyorum ama.. whatsaptan çıkmıyor bile kendisi.. ne halt karıştırıyorsa takmamış olmalı bile protokolü...
Ben ise burda sinirden duramıyorum yerimde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?