Bu evlilik bu defa bitti...

Whatsaptan fotoğraf atmıştır diye düşündüm ben..
Perşembe akşamı ulaştırırım sana en erken evrağı dedi,ben de sormadım imzalarım dedi mi ne dedi diye..

Arkadaşı evragi teslim edince şimdiden hicbir şey belli değilken bir şeyler karıştırdığını tahmin edebiliyorum ama hiç umrumda değil. Herkes yakışanı yapar diye söyleyin laf arasında. Yani takip ettiğinizi anlatmadan. Terbiyesiz bir ay rahat duramamis. Bir şey karıştırmasa size yazardı zaten hiç olmadı kavga etmek için. Bir dalı tutmuş o.

Canım çok acıyor.. ben ona bu 1 ayda en ufak yanlış yapmadım ya,bir erkekle muhabbetim bile olmadı..
Bu acı geçer mi ,diner mi .. nasıl atlatacağım ben

Canım çok acıyor.. ben ona bu 1 ayda en ufak yanlış yapmadım ya,bir erkekle muhabbetim bile olmadı..
Herkes kendine yakışanı yapar, elbette diner geçer bugünlerde, neler unutulmuyor bu hayatta, zamana ihtiyacın var sadece..

Bilmiyorum bana sizin eşiniz acayip ikiyüzlü geliyor. Siz başta istemediğiniz halde bir sürü vaatlerle kandırıp iki sene geçmeden 180 derece dönmek... Ki siz onu sevmisken... Sizin eşiniz bence anı yasayan biri. Kendi duyguları önemli onun için, sizi çok severken bile aslında sevdiği kendi duyguları imiş sanırım. Bencil bir adam bence... İlk konularinizdan eşinize de hak veriyordim ama yok ya... Sizi türlü laflarla ikna ederken dusinmeliymis bazı şeyleri. Bence eşiniz rolcu. Onu unutmaniz zor olmaz sanırım çünkü sizin sevdiğiniz adam onun başka bir yuzuymus.

Herkes kendine yakışanı yapar, elbette diner geçer bugünlerde, neler unutulmuyor bu hayatta, zamana ihtiyacın var sadece..
Şuan hiç geçmeyecek gibi...
Ben onu sonradan sevdim ama yemin ederim sevmediğim zamanlarda bile hayatımda o varken hiçbir şekilde ona ihanet etmedim ya....
Beni 1 ay öncesine kadar sevdiğini söyleyen bir insan daha boşanmamışken nasıl yapabilir,vicdanı nasıl rahat durur.. hiç mi kahrolmaz.. ben bu kadar değersiz miydim bunları düşündükçe kahroluyorum... ve en acısı kiminle ne konuştuğunu hiçbir zaman bilmeyeceğim...

Ah ben sizin yerinizde olsam bu kadar uzak duramazdım, o protokolü de kendisine bizzat imzalatıp içimi döker, merak ettiklerimi sorardım. Söyleyemedikleriniz, merak ettikleriniz içinizi kemirecek uzunca bir süre..

Bilmiyorum inanın bilmiyorum tek bildiğim şuan canımın çok yandığı sol tarafım sökülüyor resmen...
Ben burda bu halde iken de o başkalarıyla sohbet ediyor çok büyük ihtimal... bu hak değil mi ? Allah sormayacak mı bunu ? Ben onu sevmezken bile ona asla ihanet etmedim, ben bunu şu aşamada hak ettim mi .... eline bugün boşanma protokolü geçmiş bir insan nasıl başkasıyla konuşur, azıcık sevgisi olan insanın içi yanardı ya.. en kötüsü de ne biliyor musunuz, şuan ne yaptığını kiminle ne konuştuğunu asla öğrenemeyecek olmam..

Ah ben sizin yerinizde olsam bu kadar uzak duramazdım, o protokolü de kendisine bizzat imzalatıp içimi döker, merak ettiklerimi sorardım. Söyleyemedikleriniz, merak ettikleriniz içinizi kemirecek uzunca bir süre..
Whatsapta hep çevrim içiydin desem, onu takip ettiğimi anlayacak.. içim içimi yiyor yemin ederim...

Whatsapta hep çevrim içiydin desem, onu takip ettiğimi anlayacak.. içim içimi yiyor yemin ederim...
Yahu anlasin sizin kendinizi yemenizden daha mı kıymetli , içinizi döküp, soracaganızı sorup öyle ayrılırdınız, şu aşamadan sonra sizin için ne düşündüğünün ne anlamı var, ne düsünürse düşünsün.

Şuan hala orda ve ben mesaj atmamak İçin zor tutuyorum kendimi...

Yazmayayım mı sağlıklı düşünemiyorum şuan..
Bunun cevabı kişiye göre değişir siz kendinize göre mesaj atın yada atmayın, ben olsam sessizce ayrılmazdım, sadece mesaj da degil son birkez yüzyüze gelirdim hatta. Ama lütfen şuan ki kararınızdan sonra takip etmeyi bırakın.

Öncelikle sizi tebrik ederim boşanmak için adımı atan siz olduğunuz için. Bu ona en büyük cevap zaten
Benim merak ettiğim birşey var bu olaydan sonra ailenize hiçbir açıklamada bulunmadı bu adam ?

Öncelikle sizi tebrik ederim boşanmak için adımı atan siz olduğunuz için. Bu ona en büyük cevap zaten
Benim merak ettiğim birşey var bu olaydan sonra ailenize hiçbir açıklamada bulunmadı bu adam ?
Konuma hakim misiniz bilmiyorum ama.. whatsaptan çıkmıyor bile kendisi.. ne halt karıştırıyorsa takmamış olmalı bile protokolü...
Ben ise burda sinirden duramıyorum yerimde..

Tek merak ettiğim şey whatsapta ne yaptığı...
Ne yapacağım bınu öğrenmek için bilmiyorum ...
Mesaj atsam ne diyeceğim onu da bilmiyorum .. şuan mantıklı düşünemiyorum..

Konuma hakim misiniz bilmiyorum ama.. whatsaptan çıkmıyor bile kendisi.. ne halt karıştırıyorsa takmamış olmalı bile protokolü...
Ben ise burda sinirden duramıyorum yerimde..
Evet biliyorum hatta yorumda yaptım daha önce. Sizi çok iyi anlıyorum zor bir süreç ama su kağıdı göndermesini bekleyin bir bakalım yine sessiz mi kalacak,olmadı rahatlayacaksanız içinizdekileri dökersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…