Bu evlilik bu defa bitti...

Evet çok iyi. @1var1yok bu konuda çok yükleniyosun kendine. Ben şimdiye bin kere yazmıştım aramıştım neler karıştırıyosun sen diye tutuşturmuştum eteklerini. Paniklerdi bi salak değilmiş rezil eder beni derdi. Sevgilin değil ki bu kocan. Böyle boşanmak çok kötü..

Arkadaşı ile konuştuk Yani söylediğini bana söyledi,x ile konuştum diye ona da söylemiştir muhtemelen..
Acaba su evrağı yollayana kadar daha mı beklesem ? Ondan sonra ne yapabilirim , ben telefonunu direkt ansızın alıp bakmak istiyorum...

Sen şimdi evrağı da yolladın ya o tarafa daha çok sarılır. Kendin bilirsin. Ben sadece kendim ne yapardım düşünüp onu yazıyorum. Direk arar zarflardım..

Size doğru söylediğini bilemezsniz ki varsa da öyle bi durum inkar eder boşanma gerçekleşmemiş sonuçta konuşursanız daha da zıplatır sinirinizi. Bu adamı yok sayın ya kişilik bozukluğu var bunda normal insan hareketleri beklemeyin derim ben.

Evet aynen öyle olacak ama enazından konu sahibinin bir nebze içi rahatlar

Ben bir şey yapmıyorum yazdı direkt. Çok uzun bir süre de hayatıma kimseyi almam yazmış.... ben ne yapayım ne olur söyleyin ...

Ben bir şey yapmıyorum yazdı direkt. Çok uzun bir süre de hayatıma kimseyi almam yazmış.... ben ne yapayım ne olur söyleyin ...
Ya tabiki evet yazışıyorum diyecek hali yok yani demek istediği hayatımda ciddi bir ilişki yok ama bu yazışmayacağım takılmalı ilişki yaşamayacağım anlamına gelmez

Tabi sabaha kadar kiminle konuşmuş.
Ya tabiki evet yazışıyorum diyecek hali yok yani demek istediği hayatımda ciddi bir ilişki yok ama bu yazışmayacağım takılmalı ilişki yaşamayacağım anlamına gelmez
Evet aynen bunu kastetmiş

O da sizin onu bir şekilde aramanızı bekliyormuş.Hemen cevap yazmış.Bu kadar çocuk çocuk diye tutturduğuna göre hiç sanmam uzun süre hayatına kimseyi almayacağına.Şimdiden başlamışssın mesajlaşmalara zaten diye yaz.

Ben kızdırmak için yaptığını düşünüyorum, Sinirlendirmek, şüphe ettirmek, canını yakmak istiyodur. Hemen kimi bulacak sabahlara kadar konuşacak. Nerden vuracağını çok iyi bilir bunlar giderayak son bi numara yapayım demiştir....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…