- 11 Mayıs 2017
- 3.451
- 1.922
- 83
- Konu Sahibi garipbirhayat
-
Karşı karşıya gelerek mi mesajla mı nasılEvet biliyorum hatta yorumda yaptım daha önce. Sizi çok iyi anlıyorum zor bir süreç ama su kağıdı göndermesini bekleyin bir bakalım yine sessiz mi kalacak,olmadı rahatlayacaksanız içinizdekileri dökersiniz
Evet çok iyi. @1var1yok bu konuda çok yükleniyosun kendine. Ben şimdiye bin kere yazmıştım aramıştım neler karıştırıyosun sen diye tutuşturmuştum eteklerini. Paniklerdi bi salak değilmiş rezil eder beni derdi. Sevgilin değil ki bu kocan. Böyle boşanmak çok kötü..Arkadaşı evragi teslim edince şimdiden hicbir şey belli değilken bir şeyler karıştırdığını tahmin edebiliyorum ama hiç umrumda değil. Herkes yakışanı yapar diye söyleyin laf arasında. Yani takip ettiğinizi anlatmadan. Terbiyesiz bir ay rahat duramamis. Bir şey karıştırmasa size yazardı zaten hiç olmadı kavga etmek için. Bir dalı tutmuş o.
Ne yapayım peki..Evet çok iyi. @1var1yok bu konuda çok yükleniyosun kendine. Ben şimdiye bin kere yazmıştım aramıştım neler karıştırıyosun sen diye tutuşturmuştum eteklerini. Paniklerdi bi salak değilmiş rezil eder beni derdi. Sevgilin değil ki bu kocan. Böyle boşanmak çok kötü..
Tam çevrimiçiyken ara kuzum. Bi nabız yokla bakalım arkadaşın söyledi mi de. Eşyaları sormak için aradım falan gibi bi şey uydur. Bak bakalım ne diyecek telefonu kapatmaya çalışmasından bile anlarsın. Hissediyorum bi şeyler deyip zarfla.Ne yapayım peki..
Hiç tenezzül bile etme görüşmeye bence. Kendini tutamayacak duruma gelirsen aklına ne geliyorsa yaz gönder bence işte boşanmayı bile bekleyemedin bir tenezzül edip ailemi aramadım hiçe saydın vs vsKarşı karşıya gelerek mi mesajla mı nasıl
Arkadaşı ile konuştuk Yani söylediğini bana söyledi,x ile konuştum diye ona da söylemiştir muhtemelen..Tam çevrimiçiyken ara kuzum. Bi nabız yokla bakalım arkadaşın söyledi mi de. Eşyaları sormak için aradım falan gibi bi şey uydur. Bak bakalım ne diyecek telefonu kapatmaya çalışmasından bile anlarsın. Hissediyorum bi şeyler deyip zarfla.
Sen şimdi evrağı da yolladın ya o tarafa daha çok sarılır. Kendin bilirsin. Ben sadece kendim ne yapardım düşünüp onu yazıyorum. Direk arar zarflardım..Arkadaşı ile konuştuk Yani söylediğini bana söyledi,x ile konuştum diye ona da söylemiştir muhtemelen..
Acaba su evrağı yollayana kadar daha mı beklesem ? Ondan sonra ne yapabilirim , ben telefonunu direkt ansızın alıp bakmak istiyorum...
Whatsapı yüklüyorum yazacağım...Sen şimdi evrağı da yolladın ya o tarafa daha çok sarılır. Kendin bilirsin. Ben sadece kendim ne yapardım düşünüp onu yazıyorum. Direk arar zarflardım..
Bekliyorum canım haberdar et biziWhatsapı yüklüyorum yazacağım...
Evet aynen öyle olacak ama enazından konu sahibinin bir nebze içi rahatlarSize doğru söylediğini bilemezsniz ki varsa da öyle bi durum inkar eder boşanma gerçekleşmemiş sonuçta konuşursanız daha da zıplatır sinirinizi. Bu adamı yok sayın ya kişilik bozukluğu var bunda normal insan hareketleri beklemeyin derim ben.
Aynen eşi de tutuşur yakışmadı bana diye düşünür en azındanEvet aynen öyle olacak ama enazından konu sahibinin bir nebze içi rahatlar
Ya tabiki evet yazışıyorum diyecek hali yok yani demek istediği hayatımda ciddi bir ilişki yok ama bu yazışmayacağım takılmalı ilişki yaşamayacağım anlamına gelmezBen bir şey yapmıyorum yazdı direkt. Çok uzun bir süre de hayatıma kimseyi almam yazmış.... ben ne yapayım ne olur söyleyin ...
Tabi sabaha kadar kiminle konuşmuş.Ben bir şey yapmıyorum yazdı direkt. Çok uzun bir süre de hayatıma kimseyi almam yazmış.... ben ne yapayım ne olur söyleyin ...
Evet aynen bunu kastetmişYa tabiki evet yazışıyorum diyecek hali yok yani demek istediği hayatımda ciddi bir ilişki yok ama bu yazışmayacağım takılmalı ilişki yaşamayacağım anlamına gelmez
O da sizin onu bir şekilde aramanızı bekliyormuş.Hemen cevap yazmış.Bu kadar çocuk çocuk diye tutturduğuna göre hiç sanmam uzun süre hayatına kimseyi almayacağına.Şimdiden başlamışssın mesajlaşmalara zaten diye yaz.Ben bir şey yapmıyorum yazdı direkt. Çok uzun bir süre de hayatıma kimseyi almam yazmış.... ben ne yapayım ne olur söyleyin ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?