Bu evlilik bu defa bitti...

Ya buna inanıyor musunuz? Evlenmeden önce ondan ayrılabilmek için onu azarladınız, kalbini kırdınız diye hayat boyu mutsuzluğu hak ettiğinize mi inanıyorsunuz? Evlenmeseymiş madem. Daha mutlu olurdunuz. Sizin psikolojisiniz de çok iyi durumda değil. Eşiniz gitmese de siz kendiniz için, güçlenebilmek için gidin bence.

Geç bile kaldınız.tamam sizin de hatalarıniz olmuş da,eşinizin hatalari yanında devede kulak kalır..

Üstelik eşiniz çözüm önerilerine de yanaşmıyor tüm iletişim yollarini da kapalı.
Çocuğa takmış... inşallah en hasarsiz sekilde atlatirsiniz

Düzelir diye çocuk yapmıyosun en doğrusu hakkında hayırlısı e. Azından bi karar almışsın

Bence çok yanlış yönlendirme yapıyorsunuz. Konu sahibi zaten senelerce suçlu olduğuna inandırılmış, siz de tuz biber ekiyorsunuz. Adam ruh hastası. Seni sevmiyorum diyen kadına musallat olmasaydı. Asıl o konu sahibinin hayatını karartmış. Bu kadın adamın onun kıyafetine kızıp kendini camdan aşağı atmaya çalışmasını çekmek zorunda mı? Bunun ilgi göstermek, cilve yapmakla ne ilgisi var? Cilve yapayım da kocam intihar etmesin mi demeli? Bu sağlıklı mı? Kocasının ailesi gibi konuşuyorsunuz.

Ah canim aileler nasilsa cocuk oyle olur maalesef. Zarar gormeden ayrildigina sevin uzulme sakin ruh hastalariyla omur gecemz

Bana eşinizin ailesini aramanız saçma geldi.
Aranızdaki kavga ya da ayrılma meselesiyle onların ne ilgisi var ki? Gelip konuşalım demişsiniz.
Bence bu tarz durumlara aileyi bir ettikten sonra zaten o evlilik laçkalaşıyor.

Arkadaşım evlenmeseymiş o zaman anlına silah dayayan olmamış eşiniz evin içinde sürekli sizi sevmediğinden dem vursun hep bi benlenti içinde olsun size karşı ve siz bu insanı çok seviyosunuz be hissedersiniz biraz empati yapın lütfen bu bayan kendini biraz değiştirsin eşi zaten ona dayanamaz adamda sevilmemekten dolayı agresiflik var evliliği hepimiz biliyoruz yaşıyoruz mutlu evlilik neyden geçer arkadaşlar ksrlılıklı ilgi fedakarlık sevildiğini bilmenin tatmin duygusu herşeyi yener bu arkadaşı bide bu yola yönlendirsek biraz destek olsak inanıyorum ki 1 ay sonra çok mutluyum postu açıcak adam 5 yıl savaşmış konu sahibi sıra sende gerçekten fikir almak istersen seve seve yardımcı olurum

Bence bu evlilk baştan yanlış biri sevmeden diğeri sevilmediğini bile bile evlenmis iki insan var karşımızda.
İkinizde birbirinize güvenmiyorsunuz , esinizin çocuk ısrarı çok saçma ve olaylara verdigi tepkiler de ama sizin diğer konularınızı düşününce siz de memnuniyetsiz , suratı asık, evlenmeden önceki ilgiyi bekleyen ama ilgi alaka göstermeyen bir tutumdasınız gibi geliyor bana..
Kendi kendinize sorunlari çözme ihtimaliniz yok profesyonel yardım almalısınız ama eşiniz o kafada bir adam degil, eve dönerken bunu şart kosun bence çünkü sizin boşanacağınızı sanmıyorum..

sonuna kadar katılıyorum madem ki bir evlilik oldu bunu yürütmeyi deneyin bencede mutlaka bi aile terapistine gidin

Kusura bakmayın ama ortada doğru düzgün bir evlilik yoktu zaten. Buradaki konularınıza bakılırsa bu evliliğin en güzel yanı çocuk olmaması sanırım. Bu konuda çok doğru davranıyorsunuz, eşiniz baba olabilecek bir adam değil.
Şimdi üzgünsünüz ama umarım kararınızdan dönmezsiniz. O ruhunuzu kemiren adamdan kurtulunca her geçen gün daha iyi olacaksınız. Onların kıt akıllarına uyup çocuk yapmadığınıza da şükredeceksiniz.

Yahu kızcağız “seni sevmiyorum” deyince “evlenince seversin” demiş. Musallat olup bırakmamış peşini. Bu mu sevgi? Adam ruh hastası. Kaç tane konusunu okudum, sinirlenip arabayı deli gibi sürüyormuş. Bir gün kaza yapsa veya yine kıyafet yüzünden delirse camdan atlasa veya konu sahibini camdan atsa iyi mi olur? Adam hasta ve tedavi olmayı da kabul etmiyor. Yapacak bir şey yok. İnsanlar sevgisizlikten bunları yapmaz. Hasta olduğu için yapar.

Bir de ne sevgisi? Konu sahibi evlenmeden önce de sevmiyormuş, evlendiği zaman da konu açmış hala sevmiyorum diye. Şimdi de sevmiyor. Adam düzgün olsa zamanla severdi belki. Ama herkesin kısa kollu kıyafetle gezdiği bir gün montla dolaşırken bile kıyafetinden dolayı eşi tarafından namussuzlukla ve edepsizlikle suçlandığı için sevemedi herhalde. Olmayan bir şeyin rolünü mü yapsın?

Bişey diyemiyeceğim arkadaşlar size hemen gemileri yakma taraftarısınız arkadaş bide bu yolu denesin gene olmazsa en azından bende denedim desin gönlü rahat bitirsin evliliğini demek istediğim bu

Bir ben takıldım herhalde.
Arabada giderken sevişmeyi planlamak nasıl bir şey?
Kur yapma mı yoksa ‘hadi gidek de sevişek’ ayılığı mı.
Ardından sizin sonuç koşulunuz falan.
Diğer sorunlara girmeye gerek bile yok.
Evlilik robotik bir cinselliği beraberinde getirmemeli.
Naz niyazı vardır, koklaşması hoşlaşması kovalacaması vardır işin.
Direksiyon tutarken sevişelim diyen adam tam anlamıyla ayıdır benim gözümde.
Diyorum ya her şeyi geçin, kendinizi şişme bebek yerine koydurmamak için boşanın!

Degismiyor, huylu huyundanda tam anlamiyla vazgecmiyor... O nedenle kendinizi cok daha fazla yipratmadan kurtulmak.
Cidden samimiyetle soyluyorum vede tecrubelerime dayanarak ... En dogru karar.

Konu sahibi sende de büyük hata var neden sevmedigin biriyle evlendin,neden cocuk sahibi olmak istemedigin kisi ile evlendin?
Insanlar ne icin evlenir?
Mutlu olmak coluk cocuk sahibi olmak ailesini kurmak falan?
Ha cocuk olur ya da olmaz orasi Allah'ın takdiridir elbette
Ben bu zihniyeti sanırım hic anlamayacagim.
Evlenmeden önce konusulmaz mi bu konular?

Ayrıca aranizda gecen gerilimler,kavgalar her neyse aile buyuklerini karıştırınca hic bir zaman istedigimiz seyleri duymayız
Benimde basima geldi biliyorum. Tabi ki ogullarini tutacaklardi ne bekledin ki?

Bir de ailesi demis ya,cocuk istedigi icin agresif falan
Ben asıl sebebini bilmem sayet o yüzden agresif ise de dogrudur kendimden biliyorum cunku 13 aydir cocuk icin ugrasiyoruz ve psikolojim bozuldu cokta agresifim,öfkemi kontrol edemez hale geldim. Ayni zamanda kimse ile görüşmüyorum. Soylenen seyleri yanlis anlayabiliyorum ya da belki gercekten yanlis konusuyorlardir. Mesela çocuklarından surekli bahseden,cocuklarini öven hamileligini anlatan kisilerle gorusmuyorum. Bunlardan birisi cocukluk arkadasim görüşmüyorum kus falan değilim ama bana lazim da degil boyle dost olmasin yani.
Deli miyim doktora gidicem deme konusunda haksız
Psikologlar ya da psikiyatrlar deli doktoru degil. Herkes belirli dönemlerde gider zaten
Ha madem esinin agresifligini gördün bundan baba olmaz diye düşündün,o anda birakacaktin buraya kadar uzatmayacaktin,beklemicektin yani

Yani esin %100 haksız degil sen de de hatalar var üzgünüm .

Gorucu usulu mu evlenmistiniz? Eger anasi babasi ogullarina sizi bulup evlendirmedilerse bir anlasmazlik durumunda aileleri arayip uzlastirma beklemek neden? Eski konularinizi bilmiyorum ama sirf aileleri arayip cagirdiginiz icin hatayi sizde buldum ben. Kendi isinizi kendiniz halledecek kadar yetiskinsiniz. Ofke kontrolu varsa sonuna kadar konusmak zorunda degildiniz,ayriliyorum der cikardiniz evden. Ailelerin bu asamalara zorla sahit edilmesi bana dogru gelmiyor asla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…