bu evlilikten biktimmm....

Bu ara hep sizin konularınız okuyorum...
Sürekli bir bıkkınlık , bir yılgınlık var konularınızda bence siz bir psikoloğa gidin...

keşke dengin biriyle evlenseydin ben olsam evi yakar boşar çıkardım bu işin içinden hayata bi defa geliyosun hayatımını yaşa boşan

seni haketmediği çok belli cnm ya çekilmez bu adamda,olumsuz olmak istemem ama olumlu bir tarafını da bulamadım açıkçası

Bu gencecik yasta bosanmis cocuklu adamdan ne beklediniz ki...kocanizin yanlislari vardir ama siz olabilecekleri gormek istemeyip evlenmissiniz. Cocuklu insan bekarla bir olmaz, kimse size bunu soylemedi mi?

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

keşke dengin biriyle evlenseydin ben olsam evi yakar boşar çıkardım bu işin içinden hayata bi defa geliyosun hayatımını yaşa boşan

Bazen oyle bi noktaya getiriyor ki evi yakasim geliyor zaten..bi ara sinir krizi gecirtti laptopu kırdım evdeki havlulari kestim en son saçımı çekip oturup ağladım

Solediler tabi herkes soledi ama oyle bi davrandiki suan bunları yaşayacağım asla aklıma gelmezdi..tanıştıktan sonra etrafımı oyle bi cevirdiki nefes alamiyrdum

seni haketmediği çok belli cnm ya çekilmez bu adamda,olumsuz olmak istemem ama olumlu bir tarafını da bulamadım açıkçası

Bugun öğlen aradı çok dönük konuştum dün gecede dönük şekilde yattım..böyle de yürümez suan onun acsindan sorun yok yani buyum hata bende onun acıaindan..bide benim ailevi sorunlarım var onlarlada bogusuyrm Ua su konuda hakkını yiyemem ailemi kendi ailesinden ayitmaz annemi kendi annesinden cok arar çok seviyo ailemode bu konuda şüphem yok...ama ışte bu evliliği yurutmuyr..biara saka olsun diye ben boyle hayal etmemiştim dedim oldu herşeyi senin hayaline töreni yasicax dedi..böyle öküz yani

adam zorla bırak beni diyor ya hayret bir şey yaranılmaz bu insanlara ztn :18:

Bence cocuk en son sorun anlatman gereken. Adam sana vurmus, agzina s....... demis. Ne saygi kalmis, ne edep... Bence cik git... Bu adamla konusulmaz. Sen hizmetci misin cocuguna bakcan bi de azar isitcen, dayak yicen. Insan bunu hizmetcisine bile yapmaz. Durma o adamin evinde...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım bunların hepsı yasandı seneler once tarafımca.Anlattıgın benım kocam olur.Yalnız çocuk sayısı az sende ve bıraz kucuk.Hele buyuşun bak gor o zaman ıkıncı planda nasıl kalınır,dıs kapının mandalı nasıl olunur.Sen ıstedıgın kadar cocugu sev,sahıplen hatta ona kotu davrandığı ıcın kavga et,cocugu koru yıne de EN BUYUK KOTU SENSIN.O çocuk ılerde besle kargayı olacak bılesın.Erkek mı kız mı bılemedım ama kız ıse zaten hıc sansın yok.Babasını elınde oynatır.Annesı de hayatını yasıyor sen çocuk bakıyorsun.Cocuk yüzünden sıddet dahıl,her turlu anlattığın olaylara sahıdım.DUZELMEYECEK,daha beter olacak.Ben bekledim düzelecek dıye hala bekliyorum kendı cocugum var o da ıkıncı planda.

Iste cocugu vardı bılmıyomuydun?Boyle sacma bı soru daha olamaz.Evlenmeden once tamamen çocuksuz gıbı davranıp evlendikten sonra cocugum da cocugum oluyor.Vaatler,hayaller solda sıfır.Cevap hazır E böyle bırıyle evlenmeyecektın sankı benı kandırmak ıcın kırk takla atan kendısı degıldı.Daha cooookkkk uzatırım da manasız olur.

BENIM GOSTEREMEDIGIM CESARETI GOSTER COK GENCSIN.KURTUL,DEVAMI DAHA ACI OLACAK.KURTUL,KURTUL,KURTAR KENDINI LUTFEN BENIM ICIN.BU FILM BI DAHA OYNAMASIN.

Böyle yazınca daha net görüyorum bazı şeyleri..ve pismanligim artıyor

Bende büyüdükçe sorunların daha çok artmasından korkuyorum...ki artacakta..yavas yavas aayrılmak yatıyor kafama zaten..ben bu değildim böyle olmamaliydim babamdan fiske dayak yememiş ben kocamdan yedim..hakaretler çabası..bide hep sen beni bu hale getirdin diyor..

Ben var ya kımselerı beğenmeyen ,yakıştırmayan gul bahcesındekı en sondakı o solmak uzere olan güle kaldım.Yasadıklarını yasadım.Nolur kararından vazgeçme,Vazgecırmesıne ızın verme.Cunku ben boşanmadan da dondum,(senın gıbı aptalım ıste.)Agzı cok ıyı laf yapacak,deneyelım başka turlu olacak diyecek nolur kanma.Daha ıyılerı mutlaka vardır ve sen hakedıyorsun.Hadı gayret et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…