- Konu Sahibi banahuzurgerek
-
Eşiniz şiddet gösteriyormuş yaşın da çok genç kurtar kendini inan daha iyi kısmetlerin çıkar .
Bosandigim zaman yeni bi evlilik telaşına girmem zaten bi aptallık edip erkenden evlendim soğudum valla evlilikten erkeklerden herşeyden
Canim benim çook haklisin kendini toparlarsin bir kendine gelirsin istersen üniversite oku yasin cok genc bence dogru bir yoldasin .ama belli olmaz bir gun karsina tam bir eş cikar evlenirsin ve bu gunlerden kurtulduguna sükredersin.zaman her seyin ilaci.sakin kendini ezdirme sen kendinin kiymetini bil eller bilmiyor ben bunu anladim.
Bilmiyor valla..bi böyle devam etmez biseyelr yapmam lazım artik
Ailen nasıl canım yaşadığın sorunlari ailene anlattin mi
Ailemde de sıkıntı var canım buaralar bide ailevi sıkıntılarla ugrasiyrm...annem eşimi çok sever..anneme yörede eşimi bu hale benggetirdim takintilarimla allahım ya dayanacak salim da yok
Annenizin sizin yaniniz da olmasi gerekir rabbim şu mubarek gün de sizi feraha çıkarsın canım benim her şeyin bir çözümü vardır.
Aynen bu yuzden onceki evliliinden cocugu olan, benden 10 yas buyuk, asik oldugumu dusundugum adamdan ayrildim. Ben Allah nasip ederse sevdigi adamin yalnizca bana ve benimle kuracagi aileye ait olmasini isteyenlerdenim. Bir cocukla ugrasmak zor. Annesi bagursa kimse bisey demez, sen ordan kalk suraya otur desen uvey ana olursun..
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
size hak veremeyecegim cocuklu bir adamla evlenmenin zorlugunu size anlatmadilar mi? hic mi akil etmediniz keske bunu yazacaginiza evlenmeden once acsaydiniZ bu konuyu belki farkli olurdu. annesi babasi ayrilmis yazlari babasina giden cocuk olarak soyluyorum çocuklugumdan bahsedeyim sevgili esi dokuz yasindayken bize ne eziyetler ederdi hali sildirirdi vs. babam isten gelmeye yakin oturun derdi agzimizi acamazdik buyuduk ve nefret duyuyorum masum cocuklardan ne istedi diye. biraz anlayis gosterin siz bu hayati bastan kabul ettiniz masum bir cocuk var merhametli olun kirsin doksun demiyorum elbette ama babasi halleder biraZ gormezden gelin.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
size hak veremeyecegim cocuklu bir adamla evlenmenin zorlugunu size anlatmadilar mi? hic mi akil etmediniz keske bunu yazacaginiza evlenmeden once acsaydiniZ bu konuyu belki farkli olurdu. annesi babasi ayrilmis yazlari babasina giden cocuk olarak soyluyorum çocuklugumdan bahsedeyim sevgili esi dokuz yasindayken bize ne eziyetler ederdi hali sildirirdi vs. babam isten gelmeye yakin oturun derdi agzimizi acamazdik buyuduk ve nefret duyuyorum masum cocuklardan ne istedi diye. biraz anlayis gosterin siz bu hayati bastan kabul ettiniz masum bir cocuk var merhametli olun kirsin doksun demiyorum elbette ama babasi halleder biraZ gormezden gelin.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
cevap yazmadan rahat edemedim.Evet kımse soylemedı ben de akıl etmedim.su an kac yasındasınız bılmıyorum ama o masum ağzını açmayan çocuklar yok artık.Tam tersı ne yaparım da huzursuzluk çıkar araları bozulur dıye rol yapanlar var.benım oz annem de bana ev ısı yaptırmıştır ne zaman adı ezıyet oldu?
Ha dengesız kadınlar da vardır ama buradaki oyle bır kadın degıl.Kocasının sevgısını ılgısını ıstıyor en doğal hakkı.
Cocugunuz var mı bılemem.Benım var ve ınsan kendı çocuğuna bıle tahammülde zorlanırken bı de bu kadar sorun arasında çocuk tabı kı tuz bıber.Istedıgı kadar ben cocugu sevıyorum,bı derdım yok desın ınandıramaz.Adam belkı de hayatının tum yanlışlarını kadına yukluyor,evlendıgınden pısman,herseyı sorun edıyor kımbılır eskı esının de evlılıgını bıtırmek ıstemeyecegı cocugu kullanıyor olabılecegı
Buradakı genç hayat bitmeden yenı bır hayata başlamak zorunda.
kaç kurtul, hayatına sahip çık. ruh halin bundan daha kötü olmaz.
22 yaşındaki bir kızın kaldıracağı yükler değil bunlar. bir hata yapmışsın, ilerisini hesaplayamadan böyle bir yükün altına girmişsin ama yok olmamış öyleyse kendini kurtarmaya bak, yoksa çırpındıkça daha da batacaksın.
eşinin çocuğu da henüz anne çocuğu, baba ne derse desin, ne demek ya 4 gün bizde kalacak, ee 3 gün annede ne bu böyle o çocuğun psikolojisi noluyor.
çocuk kendini nereye ait hissedecek.
üstelik eş de yardımcı değil, üstüne üstlük bir de öküss. ne işin var arkadaşım bu yaşta böyle ağır sorumluluklara. 22 yaşında bekar kızın dengimi 33 yaşında dul çocuklu adamın hayatının sorumluluğunu taşımak. karı koca bir hayatınız yok, sen kocanın yarım kalan hayatının eksik parçasını tamamlamak için aileye katılmışsın.
arkana bile bakma. hayatının başındasın, sil baştan başla.
kendine yazk ediyosun hayatı kendine zindan etme boşan bencee bu işin sonu yok gibi ne zaman evlendin ki keza sen daha çocuksun 22 yaş çok büyük sayılmaz senin yaşındakiler üniv okuyo sen niye evlenmeyi tercih ettin eşin kaç yaşındaaBazen oyle bi noktaya getiriyor ki evi yakasim geliyor zaten..bi ara sinir krizi gecirtti laptopu kırdım evdeki havlulari kestim en son saçımı çekip oturup ağladım
Belki yazmışsındır ama affet, görmemiş olabilirim. Çocuğun annesi nerde? 4 gün bizde demişsin.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?