Bu evlilikten ne olur?

ben şunu hissettim sende canım eşinin duygularını yaşama şekli nasıl bilmiyorumda.böyle itiraf etsin hırslı hevesli biçimde duygularını hissederek sıkıca tutsun seni.bence ortak sevdiğiniz mesela" kelime bulmaca" monopoli gibi bir şey oynayın haftanın bi günü.(herkes sözünü tutsun ama bunu yaparken kaytarmak yok).haftanın bir günü (çok büyük kilo problemin yoksa)kucağında taşısın evin içinde ufak çocuk gibi.bir gün içinizdeki çocuğu çıkarın evde.terapi gününüz olsun o bir gün.senin ve onun burçlarınız nedir?

Ben mesajlarınızı okuyunca bayağa boşanma taraftarısınız sandım.
Herşeyi denedim, bir halt olmuyor gibi bir üslüp gördüm sanki.

Sonuçta senin isteklerine eşin ayak uyduruyorsa, istemek çok da külfetli bir iş değil. İstediği halde eşine hiçbişey yaptıraman bir sürü bayan var.

Ayrılmayı düşünmediğiniz için söylüyorum; ona doğru atacağınız her adım, sizin de kendi mutluluğunuza yatırım sonuçta. Evlisiniz, skor tutmayın, beni onu bunu yaptım, o ne yaptı diye saymayın.

Hem onun isteklerine cevap vericem, hem kendi isteklerimin peşinde mi koşucam diyorsunuz? Diğer yandan ben istemediğim için cinsellik bile yok yazmışsınız.

bunu da yaptım. haftanın bir günü tv kapalı oyun oynadık hatta çiftler için bir oyun. adını hatrlayamıyorum şuan. görevler vardı. bir gün plan yapacaktı, süpriz yapacaktı hiçbirini yapmadı.
ben balık eşim yay.

çok kırgınlıkla v e bunalmış olarak yazdığım için öyle anlaşılmış olabilirim. evet skor meseesi değil ama hep ben mücadele ediyorum yoruldum. evet var nadir ama. kırgınlıklarla nasıl olacak o iş. istemiyorum napıyım?

genellemek gerekirse:
yay erkeği
1-her şey den çabuk sıkılır.
2-sürekli bir şeyleri merak eder.
3-nasihat dinlemez nasihat verir.tıraşçıdır (argo anlamda)
4-kızan gibi akıllanması zordur. özellikle gezmeyi okumaktan çok seviyorsa.
5-şu genel olarak anlaştığı burçlara bakarsak.
a-aslan dış görünüşü ve sesiyle bangır bangır ben varım der. mümkünse ağzına eder adamın
b-ikizler zıt burcudur.konuşmaz ateş eder adeta yarıştıracak ne özelliği varsa yarıştırır karşısındaki ile değişkenliği ile delirtir.sabah başka akşam bamabşka insan(bu yüzden yayın kafasını kurcalamaktan sıkılmasına fırsat kalmıo)
c-kova lar da emteresandrı tahmin edilemez ve farklıdır.monotonluğu sevmez kimseye benzemez. kendine de kızar ama yapacağından yeri kalmaz.
d-koç-maceracı sinirlidir.önde olmayı sever kısa ve net kendini anlatır.olmayacak şeyi kestirip atar.onun için bitti mi biter.
balık kadını
1-evini sever.ailesine kendini adar.
2- vicdanlıdır.
3-evlenince sakin bir hayat ister.
4-duygusal doyum olmazsa olmazdır.
5-anlaştıkları
a-boğa sakin içten kendisini yuvasına adar çocuk sever
b-yengeç- mızmız olsada koruyucu evcimendir balık için
c-akrep bunaltıcı olsada ihtiraslı ve duygusal doyum arayan ve duygusal doyum veren
d-başak-balığı buğulu belirsiz halinden çekip alır hizaya sokar.evi sever bir yanı patavatsız bi yanı merhametli evcimendir.
SONUÇ:
1-yay özünde balık kadar derin duygusallığı yoktur.
2- çok söz verir heveslendirir kendi hevesi sönünce herşey yarım kalır.
3-yayda yaşlanıp olgunlaşmadıkça tam bir ev kavramı yoktur.gittiği her yer evdir.
4-aşkı evliliği çocuğu arkadaşça algılar o yüzden duygusallığı havada gibi görünür.
5-arkasından ağlamayacak ona sürekli duygusallık vereceği yada alacağı insandan sıkılır yük olarak görür.
6-balık duygusal doyuma ihtiyacı vardır.yay ise felsefik doyum ister.balık karı koca ilişkilerine mantık açısından bakamaz. yay dediğim gibi her bişeyi arkadaşça.yayın balığa göre aklı bir karış havada kalır.yayın içi baya bi yaşına kadar ne yapacağı hakkında hiç bir fikri olmayan hep sıkılıp oraya buraya koşturan çocuk gibidir.onu bedenen zihnen oyalayacak şeyler tabi kişiden kişiye değişir.

teşekkür ederim zaman harcadınız. eşimin yükseleni balık ve balık özelliklerini daha çok taşıyor.

teşekkür ederim zaman harcadınız. eşimin yükseleni balık ve balık özelliklerini daha çok taşıyor.
o zaman gevşeklik üşengeçlik var onda.anlıyorum.bastırsan kırılır.bi şey demesen öyle muallak yani. ne diyim ondan büyük aklı başında hem cinsi biri otursa konuşsa.

Bi iki kere sen örnek ol eşine belki sen ona bir adım gidersen o sana on adım gelir. Tükendiğinizi güzel dille paylaşın. Sonuçta severek evlenmişsiniz. Muhakkak güzel günler olmuştur ikiniin aranızda onları anımsayın eski güzel şeyleri konuşun hani hatırlatın yani belki tepkileri farklı olur mesajı alır sizden

peki nasıl aşık oldun bu adama.belliki evlenmeden önce bu istediklerini vermiş.yani sonradanmı değişti.

Bir an icin bunlari ben mi yazdim diye dusundum. Seni cok iyi anliyorum canim ayni seyleri yasamis biri olarak. Cok fedakarliklar yapiyorsun aradigin ilgiyi sevgiyi bir damlacik olsun gorebilmek icin ama butun cabalarinin sonunda anliyorsun ki tek tarafli cabayla hic bir yere varamiyorsun.

Konusmak, psikiyatrist, tartismak, sessiz kalmak bi ise yaramiyor, bosanmakta istemiyosun. Yani bu adam 4 senede degismediyse artik zaten degismez sana yardimci olacak bi oneri çıkacağını düşünmüyorum. Ya beklentini keseceksin ya da soguduysan boyle devam edemeyeceğini dusunuyosan ayrilacaksin

yay burcundan duyguları alınmış balık burcu erkeğine dönmüş sankim yani bu tanım ne kadar garipsse öyle bi garip olmuş.kadın erkeğin aynasıdır diyenlere katılıyorum. hatta iç dünyası ve vicdanı diyebilirim.

Hayatim senin esin ayni benim esim gibi yazdiklarini okudukca benim esimin de bir kopyasi varmis diye dusundum. Esinin ailesi ve yetistirilme tarzi nasil, annesinin babasinin yaninda nasil davraniyor? Benim esim evlendigimizde 25 yasindaydi ama 70 yasindaki bir adam gibiydi davranislari. 20 yillik evlilik hayatimizda ben de butun cabalarima ragmen ondan beklentilerimle kaldim adam bir hareketini olsun degistiremedi. Mutlu eslere bakip onlara imrenirdim. Aksamlari isten eve geldiginde yemegini yer duvardaki resim gibi kosesinde otururdu. Ne gulumser ne sarilir ne sevgisini gosterir ne de hos bir sohbet ederdi.

....Bizim bu beklentilerimiz ancak romantik bir erkek de olur. Bir odundan ne beklenir ki.

Beklentin ne kadar az olursa hayal kirikligin da o kadar az oluyor.

Bu anlattıklarınızı yaptım. Asla bir adım atmıyor. Eve bakması, para getirmesi çocukla ilgilenmesi bunlar onun görevi. Bunları yaptığı için üstüme düşeni yapıyorum diyor adam.

İnsanın eşi için bir şey yağması by kadar zor mu? 20 yıl nasıl katlanır insan. Çok ağrıma gidiyor bu? Ben çok yanlış bir evlilik mş yaptım bilmiyorum. Ama mutlu olmadım. Hep kendimi kandırmışım.

Ben de mutlu evlere bakıp imreniyorum.

Aynen sanki genç değil yaşlı. Hee şey zamanında yaşanır der ama asla bana aşkı yaştmadı. Ben sanki kendi kendime hayal kurup bir odunla evlendim

Evet o kadar fedakarlık yapıyorum ki, asla karşılığı yok ve hiç olmayacak. Gücüm de kalmadı artık. Dediğiniz gibi tek taraflı çaba. Ben hee şeyi yapıyorum elimden gelen her şeyi diyor. Ne yapıyorsun söyle, örnek ber bugün bunu yaptım de söyle diyorum yapıyorum işte diyor. Off çok yoruldum. Napıcam bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…