- Konu Sahibi kibritcikiz91
-
ben şunu hissettim sende canım eşinin duygularını yaşama şekli nasıl bilmiyorumda.böyle itiraf etsin hırslı hevesli biçimde duygularını hissederek sıkıca tutsun seni.bence ortak sevdiğiniz mesela" kelime bulmaca" monopoli gibi bir şey oynayın haftanın bi günü.(herkes sözünü tutsun ama bunu yaparken kaytarmak yok).haftanın bir günü (çok büyük kilo problemin yoksa)kucağında taşısın evin içinde ufak çocuk gibi.bir gün içinizdeki çocuğu çıkarın evde.terapi gününüz olsun o bir gün.senin ve onun burçlarınız nedir?düşünüyorum ama bulamıyorum. dediğim gibi istği ev temiz olsun üstü temiz olsun karnı tok olsun. çocukları olsun. bunlar yani. duygusal doygunluk falan yok böyle şeyleri. gerçi ben sğrekli bişey yaoarak onu doyuruyorum duygusal olarak.
Ben mesajlarınızı okuyunca bayağa boşanma taraftarısınız sandım.çocuğa karşı çok ilgili onda hiçbir sorunum yok. buna katlanamıyorum hep benim yönlendirmem beni rahatsuz ediyor. her şeyi ben yapacaksam eşim ne yapacak. hem onun isteklerine cevap vericem hem de kendi isteklerim içn çabalayacağım bu haksızlık değil mi? hakkımı korumaya kalksam her defasında susturdu beni.
ailemin yanına dönemem. ayrılırsam arkamda duracak kimsem yok. ben de ayrılmayı düşünmüyorum. çocuğum için. diyeceksin ki mutsuz ortamda büyümesi daha kötü. ben çok iyi rol yapıyorum. herkes beni çok mutlu huzurlu sanıyor.
bunu da yaptım. haftanın bir günü tv kapalı oyun oynadık hatta çiftler için bir oyun. adını hatrlayamıyorum şuan. görevler vardı. bir gün plan yapacaktı, süpriz yapacaktı hiçbirini yapmadı.ben şunu hissettim sende canım eşinin duygularını yaşama şekli nasıl bilmiyorumda.böyle itiraf etsin hırslı hevesli biçimde duygularını hissederek sıkıca tutsun seni.bence ortak sevdiğiniz mesela" kelime bulmaca" monopoli gibi bir şey oynayın haftanın bi günü.(herkes sözünü tutsun ama bunu yaparken kaytarmak yok).haftanın bir günü (çok büyük kilo problemin yoksa)kucağında taşısın evin içinde ufak çocuk gibi.bir gün içinizdeki çocuğu çıkarın evde.terapi gününüz olsun o bir gün.senin ve onun burçlarınız nedir?
Ben mesajlarınızı okuyunca bayağa boşanma taraftarısınız sandım.
Herşeyi denedim, bir halt olmuyor gibi bir üslüp gördüm sanki.
Sonuçta senin isteklerine eşin ayak uyduruyorsa, istemek çok da külfetli bir iş değil. İstediği halde eşine hiçbişey yaptıraman bir sürü bayan var.
Ayrılmayı düşünmediğiniz için söylüyorum; ona doğru atacağınız her adım, sizin de kendi mutluluğunuza yatırım sonuçta. Evlisiniz, skor tutmayın, beni onu bunu yaptım, o ne yaptı diye saymayın.
Hem onun isteklerine cevap vericem, hem kendi isteklerimin peşinde mi koşucam diyorsunuz? Diğer yandan ben istemediğim için cinsellik bile yok yazmışsınız.
genellemek gerekirse:bunu da yaptım. haftanın bir günü tv kapalı oyun oynadık hatta çiftler için bir oyun. adını hatrlayamıyorum şuan. görevler vardı. bir gün plan yapacaktı, süpriz yapacaktı hiçbirini yapmadı.
ben balık eşim yay.
genellemek gerekirse:
yay erkeği
1-her şey den çabuk sıkılır.
2-sürekli bir şeyleri merak eder.
3-nasihat dinlemez nasihat verir.tıraşçıdır (argo anlamda)
4-kızan gibi akıllanması zordur. özellikle gezmeyi okumaktan çok seviyorsa.
5-şu genel olarak anlaştığı burçlara bakarsak.
a-aslan dış görünüşü ve sesiyle bangır bangır ben varım der. mümkünse ağzına eder adamın
b-ikizler zıt burcudur.konuşmaz ateş eder adeta yarıştıracak ne özelliği varsa yarıştırır karşısındaki ile değişkenliği ile delirtir.sabah başka akşam bamabşka insan(bu yüzden yayın kafasını kurcalamaktan sıkılmasına fırsat kalmıo)
c-kova lar da emteresandrı tahmin edilemez ve farklıdır.monotonluğu sevmez kimseye benzemez. kendine de kızar ama yapacağından yeri kalmaz.
d-koç-maceracı sinirlidir.önde olmayı sever kısa ve net kendini anlatır.olmayacak şeyi kestirip atar.onun için bitti mi biter.
balık kadını
1-evini sever.ailesine kendini adar.
2- vicdanlıdır.
3-evlenince sakin bir hayat ister.
4-duygusal doyum olmazsa olmazdır.
5-anlaştıkları
a-boğa sakin içten kendisini yuvasına adar çocuk sever
b-yengeç- mızmız olsada koruyucu evcimendir balık için
c-akrep bunaltıcı olsada ihtiraslı ve duygusal doyum arayan ve duygusal doyum veren
d-başak-balığı buğulu belirsiz halinden çekip alır hizaya sokar.evi sever bir yanı patavatsız bi yanı merhametli evcimendir.
SONUÇ:
1-yay özünde balık kadar derin duygusallığı yoktur.
2- çok söz verir heveslendirir kendi hevesi sönünce herşey yarım kalır.
3-yayda yaşlanıp olgunlaşmadıkça tam bir ev kavramı yoktur.gittiği her yer evdir.
4-aşkı evliliği çocuğu arkadaşça algılar o yüzden duygusallığı havada gibi görünür.
5-arkasından ağlamayacak ona sürekli duygusallık vereceği yada alacağı insandan sıkılır yük olarak görür.
6-balık duygusal doyuma ihtiyacı vardır.yay ise felsefik doyum ister.balık karı koca ilişkilerine mantık açısından bakamaz. yay dediğim gibi her bişeyi arkadaşça.yayın balığa göre aklı bir karış havada kalır.yayın içi baya bi yaşına kadar ne yapacağı hakkında hiç bir fikri olmayan hep sıkılıp oraya buraya koşturan çocuk gibidir.onu bedenen zihnen oyalayacak şeyler tabi kişiden kişiye değişir.
o zaman gevşeklik üşengeçlik var onda.anlıyorum.bastırsan kırılır.bi şey demesen öyle muallak yani. ne diyim ondan büyük aklı başında hem cinsi biri otursa konuşsa.teşekkür ederim zaman harcadınız. eşimin yükseleni balık ve balık özelliklerini daha çok taşıyor.
kim konuşacak ki.. dedikleriniz de haklısınız. ben ne yapıcam bilmiyorumo zaman gevşeklik üşengeçlik var onda.anlıyorum.bastırsan kırılır.bi şey demesen öyle muallak yani. ne diyim ondan büyük aklı başında hem cinsi biri otursa konuşsa.
Merhaba hanımlar, yine benzer bir konu ile sizlerleyim. Evliyim çocuğum var. Ama ben çok mutsuzum. Konularını bilen bilir, evlendiğimden beri böyleyim.
Aslında çok severek evlendim ama hata ettim sanırım. Evliliğimiz boyunca hiç mutlu olamadım, hep hayal kırıklıkları yaşadım, gerek eşim gerek ailesi yüzünden.
Şimdi mutsuzluğum daha çok arttı. Çok soğudum eşimden. Karı koca ilişkimiz neredeyse yok gibi. Benden kaynaklı istemiyorum içimden gelmiyor. Çünkü hep kırgınlıklar yaşadım.
Aslında hata benim ben eşimi yanlış tanıdım. Benm hayal ettiğim ve istediğim gibi biri değilmiş ve de ben bunu çok geç fark ettim.
Evliliğimde hiç özel ve değerli hissedemedim kendimi. Sevildiğimi dahi. Ne özel günlerim oldu unutamadığım ne de çok mutlu zamanlarım oldu.
Bu evlilikten ne olur? Zaman geçtikçe birşeyler azalır sıradanlaşır ama ben hiç bu güzel duyguları hissetmedim ve bir kadın olarak ruhum okşanmadı.eşimi sevdiğim, heycan duyduğum zamanlara döner miyim?Bu düzelir mi normale döner mi?
Bir an icin bunlari ben mi yazdim diye dusundum. Seni cok iyi anliyorum canim ayni seyleri yasamis biri olarak. Cok fedakarliklar yapiyorsun aradigin ilgiyi sevgiyi bir damlacik olsun gorebilmek icin ama butun cabalarinin sonunda anliyorsun ki tek tarafli cabayla hic bir yere varamiyorsun.Merhaba hanımlar, yine benzer bir konu ile sizlerleyim. Evliyim çocuğum var. Ama ben çok mutsuzum. Konularını bilen bilir, evlendiğimden beri böyleyim.
Aslında çok severek evlendim ama hata ettim sanırım. Evliliğimiz boyunca hiç mutlu olamadım, hep hayal kırıklıkları yaşadım, gerek eşim gerek ailesi yüzünden.
Şimdi mutsuzluğum daha çok arttı. Çok soğudum eşimden. Karı koca ilişkimiz neredeyse yok gibi. Benden kaynaklı istemiyorum içimden gelmiyor. Çünkü hep kırgınlıklar yaşadım.
Aslında hata benim ben eşimi yanlış tanıdım. Benm hayal ettiğim ve istediğim gibi biri değilmiş ve de ben bunu çok geç fark ettim.
Evliliğimde hiç özel ve değerli hissedemedim kendimi. Sevildiğimi dahi. Ne özel günlerim oldu unutamadığım ne de çok mutlu zamanlarım oldu.
Bu evlilikten ne olur? Zaman geçtikçe birşeyler azalır sıradanlaşır ama ben hiç bu güzel duyguları hissetmedim ve bir kadın olarak ruhum okşanmadı.eşimi sevdiğim, heycan duyduğum zamanlara döner miyim?Bu düzelir mi normale döner mi?
Bu anlattıklarınızı yaptım. Asla bir adım atmıyor. Eve bakması, para getirmesi çocukla ilgilenmesi bunlar onun görevi. Bunları yaptığı için üstüme düşeni yapıyorum diyor adam.Bi iki kere sen örnek ol eşine belki sen ona bir adım gidersen o sana on adım gelir. Tükendiğinizi güzel dille paylaşın. Sonuçta severek evlenmişsiniz. Muhakkak güzel günler olmuştur ikiniin aranızda onları anımsayın eski güzel şeyleri konuşun hani hatırlatın yani belki tepkileri farklı olur mesajı alır sizden
Bir bilsem.Nasıl aşık oldum ve evlendim. Ya nişanlıyken bile özel hissettirmedi ki. Nasıl evlendim inanın bilmiyorum. Bence o değişmedi ben tanımadım eşimi.peki nasıl aşık oldun bu adama.belliki evlenmeden önce bu istediklerini vermiş.yani sonradanmı değişti.
Hayatim senin esin ayni benim esim gibi yazdiklarini okudukca benim esimin de bir kopyasi varmis diye dusundum. Esinin ailesi ve yetistirilme tarzi nasil, annesinin babasinin yaninda nasil davraniyor? Benim esim evlendigimizde 25 yasindaydi ama 70 yasindaki bir adam gibiydi davranislari. 20 yillik evlilik hayatimizda ben de butun cabalarima ragmen ondan beklentilerimle kaldim adam bir hareketini olsun degistiremedi. Mutlu eslere bakip onlara imrenirdim. Aksamlari isten eve geldiginde yemegini yer duvardaki resim gibi kosesinde otururdu. Ne gulumser ne sarilir ne sevgisini gosterir ne de hos bir sohbet ederdi.
....Bizim bu beklentilerimiz ancak romantik bir erkek de olur. Bir odundan ne beklenir ki.
Aynen sanki genç değil yaşlı. Hee şey zamanında yaşanır der ama asla bana aşkı yaştmadı. Ben sanki kendi kendime hayal kurup bir odunla evlendimHayatim senin esin ayni benim esim gibi yazdiklarini okudukca benim esimin de bir kopyasi varmis diye dusundum. Esinin ailesi ve yetistirilme tarzi nasil, annesinin babasinin yaninda nasil davraniyor? Benim esim evlendigimizde 25 yasindaydi ama 70 yasindaki bir adam gibiydi davranislari. 20 yillik evlilik hayatimizda ben de butun cabalarima ragmen ondan beklentilerimle kaldim adam bir hareketini olsun degistiremedi. Mutlu eslere bakip onlara imrenirdim. Aksamlari isten eve geldiginde yemegini yer duvardaki resim gibi kosesinde otururdu. Ne gulumser ne sarilir ne sevgisini gosterir ne de hos bir sohbet ederdi.
....Bizim bu beklentilerimiz ancak romantik bir erkek de olur. Bir odundan ne beklenir ki.
Bir an icin bunlari ben mi yazdim diye dusundum. Seni cok iyi anliyorum canim ayni seyleri yasamis biri olarak. Cok fedakarliklar yapiyorsun aradigin ilgiyi sevgiyi bir damlacik olsun gorebilmek icin ama butun cabalarinin sonunda anliyorsun ki tek tarafli cabayla hic bir yere varamiyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?