Bu evlilikten ne olur?

Tum sayfalari okumadim fakat ben bu tarz "herkes cok mutlu" dusuncesine kapildigim zaman kendimi silkeliyorum. Cunku her evlilikte sorunlar vardir. Herkes her an mutlu olamayabilir. Bazen mola vermek istediginiz sıkıldığınız zamanlar da olabilir. Ama tek soru tek cevap - onu ayrilinca baskasiyla gormeye tahammul edebilir miyim? Evetse evet sizin askiniz bitmis, hayirsa bence esiniz tarafindan ilgiye ihtiyaciniz var.

Eşinizin şu saatten sonra centilmen ve duygusal bir adam olacağını sağlayacak bir sihirli değnek olduğunu sanmıyorum. Arada güzel sözler söylese motive etse, o da zorlama gibi olur çünkü adamın formatında öyle bişey yok. Orta bir yol bulup iki tarafı da mutlu edecek bir senaryo yazmak lazım size. Yani oturup ciddi ciddi konuşmanız şart, yoksa bu şekilde ömür geçmez..

Bunu oxel ve güzel yapmak senin ve eşine bağlı.tek taraflı olmaz. Konuşup çabaların.birbirimizi anlayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…