Bu evlilikten ne olur?

Eşim birşey yapsa düzelecek bence, ama adam da tık yok. Ben yapıyorum diyip kenara çekiliyor.

Tabi anlayabiliyorum ama bunu bir tek siz yasamiyorsunuz. Mutlu bir evlilik olduğunu çok az gördüm sadece fazla taviz veren gördüm.

Konumu doğru düzgün okumayıp kendilerince esprili cevap yazanlara benden cevap yok hanımlar. Sizinle uğraşacak vaktim yok.

Onun dışında Cevap veren, akıl veren herkese çok teşekkür ediyorum.

Siz hep böyle laf sokarak mı konuşursunuz. Ben D.K. Hapı kullanırken hamile kaldım. Eğer olacaksa oluyor. Çocuk yapmamın hesabını size mi vericem Haddinizi bilin
Sen haddini bil istedigim gibi yorumu yaparim, adam da peygamber sabri mi var acaba sendeki bu sinirle iyi kapinin onu koymamis seni

Bilmiyorum hiç eşine bunu anlattın mı. Bence eşine anlat. Ama senden soğudum diyerek anlatma. Beklentilerini anlat. Kadınlar genelde eşlerine kızar ama onlar güzel bişey yapınca merhamet ve sevgi duygusuyla hemen afferder. Srnde soğudum oldu bitti gibi düşünme çaba göster.

Soğuyan taraf sen olduğuna göre sorun yok bence. Tahammül edemeyecek kadar soğuduğunda tekmeyi basarsın. O zaman düşünür belki eşin nasıl bu hale geldik diye.

dedikleriniz çok doğru ama nası mutlu olunur ki o zaman evlenince??

Siz hep böyle laf sokarak mı konuşursunuz. Ben D.K. Hapı kullanırken hamile kaldım. Eğer olacaksa oluyor. Çocuk yapmamın hesabını size mi vericem Haddinizi bilin
Aynen herkese bir laf sokar baska halt yok bu bayanda kibrticikiz cani cok skliyor galiba evde kocasi ilgelmiyor pek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…