- Konu Sahibi kibritcikiz91
-
Beklentim sıfır artık. Ama emin olun kadın için çok kırıcı bir şey buBeklentin ne kadar az olursa hayal kirikligin da o kadar az oluyor.
Konusmak, psikiyatrist, tartismak, sessiz kalmak bi ise yaramiyor, bosanmakta istemiyosun. Yani bu adam 4 senede degismediyse artik zaten degismez sana yardimci olacak bi oneri çıkacağını düşünmüyorum. Ya beklentini keseceksin ya da soguduysan boyle devam edemeyeceğini dusunuyosan ayrilacaksin
Eşim birşey yapsa düzelecek bence, ama adam da tık yok. Ben yapıyorum diyip kenara çekiliyor.
Bunu kabullenmek içim zorlamayım kendimi o zamanYa tabiiki yapmali insan kendini ozel hissetmeli ama senelerdir boyleymis. Hani bi ara yapsa sonra biraksa cozum olabilir de. Su saatten sonra degismez gibi
Siz hep böyle laf sokarak mı konuşursunuz. Ben D.K. Hapı kullanırken hamile kaldım. Eğer olacaksa oluyor. Çocuk yapmamın hesabını size mi vericem Haddinizi bilinEvlendigin gunden beri mutsuzsun ama cocuk yapmayi ihmal etmemissin
Sen haddini bil istedigim gibi yorumu yaparim, adam da peygamber sabri mi var acaba sendeki bu sinirle iyi kapinin onu koymamis seniSiz hep böyle laf sokarak mı konuşursunuz. Ben D.K. Hapı kullanırken hamile kaldım. Eğer olacaksa oluyor. Çocuk yapmamın hesabını size mi vericem Haddinizi bilin
Ne köy olur ne kasaba
dedikleriniz çok doğru ama nası mutlu olunur ki o zaman evlenince??Canim hicbir evlilik onceden hayali kuruldugu gibi olmuyor ki mutlaka istisnalar vardir ama
Zor bir kurum neticede cogu evlenen kadin sonucta hayal kirikligina ugruyor
Evlenmeden once hersey toz pembe
Adamlarla geziyoruz tozuyoruz yemekler kahveler sinemalar tiyatrolar dag deniz bag bahceben makyajliyim adam tertemiz giyinmis kusanmis tabii dert yok tasa yok gez sonra herkes evine gitsin yemek temizlik derdi yok borc harc yok ev bark derdi yok misafir yok kp kv yok
Gel gor ki evlenirsin hersey degisir bebek olur borc vardir para yoktur anne baba derdi baslar iki taraf da kendine bakmaz artik alan almistir nasil olsa
Gezme tozma bitmistir herkes kendi halindedir
Sakasi bir yana biraz zorlasan kendini canim eger ki esinin sana karsi ailene karsi bir hatasi yoksa
Mutlu olmak da biraz kendi elimizde be canim
Uzulme mutsuz olma bir kere dene en azindan
Aynen herkese bir laf sokar baska halt yok bu bayanda kibrticikiz cani cok skliyor galiba evde kocasi ilgelmiyor pek...Siz hep böyle laf sokarak mı konuşursunuz. Ben D.K. Hapı kullanırken hamile kaldım. Eğer olacaksa oluyor. Çocuk yapmamın hesabını size mi vericem Haddinizi bilin
Cok terbiyesizsin millete laf sokcagina dön kendi hayaina bak cocul yaparken sana sorcak degil haddini bilEvlendigin gunden beri mutsuzsun ama cocuk yapmayi ihmal etmemissin
Evlilikten cok fazla beklentide olmamak gerekiyordedikleriniz çok doğru ama nası mutlu olunur ki o zaman evlenince??
Terbiyesiz sensin haddini bilecek olan da rabia 811Cok terbiyesizsin millete laf sokcagina dön kendi hayaina bak cocul yaparken sana sorcak degil haddini bil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?