- 27 Mayıs 2015
- 4.917
- 5.299
- 158
- Konu Sahibi Black Wine
-
Nasıl yani? “Flört ve seks konusunda” nasıl fikirleriniz nasıl “Avrupai” Yeni pozisyon vb.. bunun gibi şeyler mi? Açar mısınız biraz..Valla ben Mesnevi'den ders almiscasina döndüm, dönüyorum, dönmeye de devam edicem alisamam ben buna. 5 sene öncesinde kendi çevreme çok uçarı, Avrupai gelirdim flört ve seks konusundaki fikirlerimle, şimdi millet almış yürümüş ben kendimi insanlara cık cıklarken buluyorum
Flört camiasına yeteri kadar aşina biri olarak söyleyeyim; "elimi tuttu, beni öptü, saçımı koklayarak sıkı sarıldı, durup durup gözümün içine baktı gülümsedi" bunların hepsi hoşlanma belirtisi ama 'artik hep beraber olalım, çift olduğumuz belli olsun, birbirimizin hayatı hakkında meraklarda bulunalım ve her gün mesajlasalim" moduna girmek ile başka şeyler.flört müessesesinin yeni haline aşina olanlar lütfen yesillendirsin; görüştüğün kişinin saçlarını, avucunun içini öpmek, koklayarak sıkı sıkı sarılmak, gözünün içine tatlı tatlı gülümsemek hoşlantı belirtisi değil mi artık? Bakın bunlar sadece cinsellik amaçlı olamaz cinsellik sonrasında da devam eden davranışlar çünkü.
Bakın bu farklı bakış açısını bi kadından duymak ilgimi çekti. Ama dediğiniz gibi bi kafa yapısıyla olacaksa bile, bu davranışların karşı tarafta beklenti uyandırması yüksek ihtimal olduğundan en azından geleceğe yönelik bi bağlılık beklentisinin olmayacağının belirtilmesi gerektiğini düşünüyorumFlört camiasına yeteri kadar aşina biri olarak söyleyeyim; "elimi tuttu, beni öptü, saçımı koklayarak sıkı sarıldı, durup durup gözümün içine baktı gülümsedi" bunların hepsi hoşlanma belirtisi ama 'artik hep beraber olalım, çift olduğumuz belli olsun, birbirimizin hayatı hakkında meraklarda bulunalım ve her gün mesajlasalim" moduna girmek ile başka şeyler.
Yani ben de yeni düzene ayak uyduruyorum aslinda, bu şekilde gerçekten cook hoşlandığım çoğu insanı sevgilim olarak hayatıma almak istemiyorum.
Ya da bir haftan dipdibe,kol kola, gozgoze gecen birini havaalaninda uğurlarken 'uzak mesafe bir yere varmayan bir tren,ben sürdürecegime emin değilim. O yüzden akışına bırakalim,belki yine görüşürüz. Hadi beni son kez döndür' diyebiliyorum...
Ya da biri vardı, çok tatlı bir çocuk ama sevgilim değil S olarak bile hayatıma alacağım biri değil. Onunla mesela çok güzel bir gün geçirmiştik, baştan sona kadar. En son gün batımıni izlerken kocaman kucaklaşip öpüştük ama yani sevgili öpüşmesi gibi bile değildi. Sonradan çocuk da bir kelime söyledi ama unuttum şimdi, yani seksüel bir öpücük değil ama 'ne harika bir gündü, her şey için teşekkürler' öpücüğüydü. Ki ben de aynen böyle hissetmiştim :)
Simdi o çocukla arkadaşız mesela:)
Yani böyle böyle şeyler...
Evet, sinir bozucu tarafı olabilri ama ben seviyroum ya. On sene önce,benim üni zamanimda neydi öyle, elini veriyordun kolunu kaptiriyordun erkeklere, sırf bir boydan bir boya yürüdün diye sevgili moduna gidiyorlardı, her gün aramalar, yedi duvelle tanistirmalar falan... Bence böylesinin de iyi tarafları var
(Merhaba merhaba are you sex erkeklerine denk gelmedim bu arada. Benim bahsettiğim tür romantik anlar yaşayalım ama ilişki içinde değiliz türü)
Hayır canım, yani bundan 5-6 sene öncesinde one night stand mesela benim için gayet normal biseydi ki hala da öyle, sadece artık ben tercih etmiyorum. Yani bu tarz çok partnerli olmak, içinden geldiği gibi yaşamak, bu fikirler o zamanlar insanlara öcü gibi gelirdi marjinalmisim gibi davranılırdi bana. Ama şimdi olanlar benim o zamanki halimi aratacak cinsten, aslında onu söylemeye çalıştımNasıl yani? “Flört ve seks konusunda” nasıl fikirleriniz nasıl “Avrupai” Yeni pozisyon vb.. bunun gibi şeyler mi? Açar mısınız biraz..
Tek gecelik ilişkilere inanıyor musunuz gerçekten? Canınız ne isterse yapın tutucu değilim tabii ki.. Seks seks diye bağıranları da ne istediklerini bilmediklerinden. Öyle olsa gider basit bir delik.. Her yerde işini görebilir ya da mastürbasyon yapar. Bunun için mi karşısındakini çekecek? Saçma!Hayır canım, yani bundan 5-6 sene öncesinde one night stand mesela benim için gayet normal biseydi ki hala da öyle, sadece artık ben tercih etmiyorum. Yani bu tarz çok partnerli olmak, içinden geldiği gibi yaşamak, bu fikirler o zamanlar insanlara öcü gibi gelirdi marjinalmisim gibi davranılırdi bana. Ama şimdi olanlar benim o zamanki halimi aratacak cinsten, aslında onu söylemeye çalıştım
Yani seksi sadece delik olarak görüyorsanız bişey diyemem elbette, ama ön sevisme evde tek başınıza yapabileceğiniz bişey değil ne yazık ki, olsaydı ben yapardım.Tek gecelik ilişkilere inanıyor musunuz gerçekten? Canınız ne isterse yapın tutucu değilim tabii ki.. Seks seks diye bağıranları da ne istediklerini bilmediklerinden. Öyle olsa gider basit bir delik.. Her yerde işini görebilir ya da mastürbasyon yapar. Bunun için mi karşısındakini çekecek? Saçma!
Bız de tınder evlılıgıyızAy öyle demeyin benim tinderdan one night stand amaçlı tanışıp 6 ay sonra nisanlanip evlenen arkadaşım var
Sizin neyi tetiklediğini, neyin etkilediğini, yani fantezilerinizi bilmiyorsanız.. Tabii ki herhangi bir istediğinizle, herhangi bir istediğinizi yapabilirsiniz…Yani seksi sadece delik olarak görüyorsanız bişey diyemem elbette, ama ön sevisme evde tek başınıza yapabileceğiniz bişey değil ne yazık ki, olsaydı ben yapardım.
konu kadının sex hayatı değil.ilişkiler hakkındaki şikayetleriSizin neyi tetiklediğini, neyin etkilediğini, yani fantezilerinizi bilmiyorsanız.. Tabii ki herhangi bir istediğinizle, herhangi bir istediğinizi yapabilirsiniz…
Ben de onu diyorum. İlişkilerde cinselliğin yeri %5’tir.konu kadının sex hayatı değil.ilişkiler hakkındaki şikayetleri
Al benden de o kadar.Valla ben Mesnevi'den ders almiscasina döndüm, dönüyorum, dönmeye de devam edicem alisamam ben buna. 5 sene öncesinde kendi çevreme çok uçarı, Avrupai gelirdim flört ve seks konusundaki fikirlerimle, şimdi millet almış yürümüş ben kendimi insanlara cık cıklarken buluyorum
Burada seks seks diye bağıranı görmedim şimdiye kadar. Ayrıca seksi basit bir delik olarak görmek nasıl oluyor?Tek gecelik ilişkilere inanıyor musunuz gerçekten? Canınız ne isterse yapın tutucu değilim tabii ki.. Seks seks diye bağıranları da ne istediklerini bilmediklerinden. Öyle olsa gider basit bir delik.. Her yerde işini görebilir ya da mastürbasyon yapar. Bunun için mi karşısındakini çekecek? Saçma!
böyle bir genelleme de yapılamaz.benim için en az önemli kısımdır başkası için olmazsa olmazdır.size konu sahibinin sex hayatını aşırı irdelediğiniz için dislike attım.yoksa çoğu görüşlerini beğendiğim üyesiniz.Ben de onu diyorum. İlişkilerde cinselliğin yeri %5’tir.
Öyle olsa benim ve bir çok kişinin evliliği yürürdü. Bence cinsellik ilişkilerde 50% üstünde olmalı.Ben de onu diyorum. İlişkilerde cinselliğin yeri %5’tir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?