• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu gece geçmeyecek gibi...

hikayem biraz uzun. o yüzden kısa kısa kesitlerle size derdimi anlatmak istiyorum. 3 saat kadar önce 2 yıllık sevgilimden ayrıldım. biz onunla üniversitede tanıştık. bir yıldırda aynı evde kalıyorduk. onu çok seviyorum. ama bana son 1 yılda yaşattıkları 10 yıl götürdü benden. şuan güz tatili yüzünden ailemin evindeyim. onu o kadar çok seviyorum ki her an aklımda. ve ailem onu bilmiyor. onun aileside bilmiyor. hatta akrabaları ve arkadaşlarıda bilmiyor. bugün iki kez ailemin önünde kardeşime sevgilimin adıyla hitap ettim. ve inanın istemeyerek çıkıyordu ağzımdan. annemde durumu anladı gibi. sevgilime en azından anneme söylemek istediğimi söyledim. bana ve aileme etmediği küfür bırakmadı. nedeni soruyorum tek söylediği şey söyleme. başka bir neden yok!
sevgilimle aynı evde kalmamın nedenine gelincede maddi olarak durumu yetersiz.
bu bir yıl boyunca bana telefonuna ve bilgisayarına dokunmamamı söylüyor. ki daha önce pcsini kurcaladığımda facebooktan bir kızla konuşuyordu başka hesaptan. sorduğumda arkadaşım dedi. hotmailine baktığımdada 3 yıldır birlikte olduğu bir kızla konuşuyordu. o yüzden kavga etmiştik. ayrılmak istediğimi söylediğimde kızı hayatından sileceğini ve bir daha görüşmeyeceğini söyledi. bir şans daha verdim. ama geçenlerde gizlice telefonunu kurcaladığımda kızı hala hatunum olarak rehberinde tutuyor. yine sorduğumda unuttuğunu söyledi. kendi numarama baktığımdada adım ve soy ismimle kayıtlıydım. içim o kadar acıyor ki.
ve utanarak söylemeliyim ki ben onunla beraber oldum. bunla ilgilide bir anım var. arkadaşına benimle yaşadıklarını dalga geçerek anlatmış. ama o kadar utandım ki bunu ona söylemedim bile. bana yaşattıkları bu kadar ağır olduğu halde o kadar aptal ve körüm ki hala onnun için acı çekiyorum. ve seviyorum.
ve hala diğer kızla konuştuğunu biliyorum. ama pcsine dokunamıyorum bile. bana bu benim özelim ve birbirimizin özeline saygı duymalıyız diyor. bu ne kadar doğru bişey ki?
gerçektende bir ilişkide böyle özelim denilen şeyler oluyor mu?
ona her yemek yaptığımda bir problem buluyor. yok tuzu eksik yok söyle yok böyle. hatta bir kere yemeği önüne sıcak koydum diye beni dövecek gibi oldu. ondan korkuyorum. ama yinede sevgim ağır basıyor.
şimdi yardımınıza ihtiyacım var. böyle bir ilişkiden nasıl kurtulabilirim? yada benim hatam neydi? eksik olan ne?
lütfen yardımcı olun :(

üzülmeni anlayabiliyorum fakat bir yerde senin canın çok yanmış. bu durumda onun için canını bir kez daha yakma. onada bir başkasınada bir şey olmaz sen sadece üzüldüğünle kalırsın.. günler aylar sonra alışacaksın ah keşke olmasaydı diyoruzda yaşandıysa bence düşünmeden bitirmelisin..

erkek kardeşim 16 yaşında daha. ona söylemek pek mantıklı gelmiyor bana. ve ilk adımı hep erkek arkadaşımdan bekledim. birgün tanıştırır diye umarak. arkadaşına özelimizi anlattığını bildiğimi bilmiyor. utandım. erkek muhabbetleri diye avuttum kendimi. bildiği bilmeyecekte... artık ne önemi varki.
üstelik bu benim ilkimdi. çok acemiyim. yolun başında böyle başlamamıştık. beni sevdiğim insanlardan uzaklaştırdı bir şekilde. merkezim gibiydi. herşeyin ilacı zaman, malesef onu değiştirdi.
anlattığım şeylerin gerçekliğine gelincede kimse inansın yada inanmasın diye yazmadım. içimden geldi. anlatabilecek kimse yok etrafımda. burdan medet oldum. en azından yorumlara bakarak destek buluyorum.
özele gelincede beni buna inandırmıştı. evli insanların bile özeli olur. hep bir sınır olmalı derdi. inanmıştım. belkide doğru söylüyordu ama yanlış uygulayarak.

güzelim şuanki duygularını anlayabiliyorum ona konduramıyorsun, onun kötü biri olduğunu düşünmek istemiyorsun ama burdan sana farklı bir yorum çıkmaz. herkes olumsuz konuşacaktır. nedenlerini söyleyeyim mi?

- ailesine ve hatta arkadaşlarına bile bahsetmediği , gizlediği kızın evinde kalıyor neden? parası yok. kızın maddi durumundan faydalanmak için.
- o kızla birlikte oluyor ama hiç kimseye söylemeye yanaşmıyor ilişkisini. tam tersine cinsel ilişkiyi dalga sebebi olarak arkadaşlarına anlatıyor senin kulağına gidiyor. madem arkadaşlarına sevgilisi olduğunu söylememiş, seni ne diye anlattı? tek gecelik ilişkim mi dedi? bi kızla takılıyorum mu dedi?

- ailene anlatmak istediğinde küfür ediyor, ama senin evinde kalıp senin yemeğini yemeyi biliyor, yemeklerini beğenmemeyi biliyor. kim bu ya ne biçim bir insan?

- resmen aldatılıyorsun. 3 yıldır konuşmayı bırakamamış mı kızla??? sen konuşmayı bırak demişsin o da tamam demiş yani sen söylemesen devam edecekti? kardeşim gözün kör olsa bari aldatılmayı kabul etme, aldatmanın da bir adabı vardır onayladığımdan değil tabi ama bu sana yapılan çok çirkin, iğrenç bir davranış.

kısaca senin onu sevdiğinin yüzde biri kadar sevilmiyorsun. yaşın da küçük, bırak onu gerçekten boşver, zaten sen bıraktığın an o gidecek, kalıcı biri değil hayatında. sana değer vermiyor, ayrıca da insan değil zaten o, değer vermesine ihtiyacın yok senin.

lütfen dikkatli düşün bağrına taş bas ve unut onu.

Kusura bakmayın ama erkek arkadaşınız tam bir "pislik"miş.sizinle çıkarı bittiği zaman zaten sizden ayrılacaktı.en iyisi daha fazla zarar görmeden sizin bitirmeniz.

Sevgili zannettiginiz herif sizi sponsor olarak kullaniyor hala nasil anlamazsiniz? Ayrica baska kizi nasil kabullenebildiniz. Zaten sevgili olsaydiniz gizli sakli bisey olmazdi. Bunu bile mi anlamadiniz?

Universiteye gidiyorsunuz biraz mantik ya...

ayrıca da böyle bir adamla evli olmayı ister misin bunu düşün? her allahın günü biriyle aldatan, ailene sana küfür eden, paranı kullanan, yemeğini beğenmeyen minnet duymayan, sana pislik gibi davranan bir adama kaç yıl sabrederdin evli olsaydın?

sponsor olarak bakmadım aslında. ihtiyacı vardı. okulu bırakmak zorunda kalabileceğini söylüyordu. ve eline geçen parayı( tabi bildiğim kadarıyla) ev için harcıyordu. sadece benden geçindiğini söyleyemem.
diğer kızı bilmiyordum. pcsini gizlice karıştırırken mesajlarını gördüm. 3 yıllıktı. ve bana kullanmadığı sevgi sözcükleriyle dolu mesajlardı. bilgisayarın bir köşesine sıkıştırdığı fotoğrafları vardı. hiç o kadar çaresiz ve yenik hissetmemiştim kendimi. onunla konuştum tabii. bana aşık olduğunu onunla arasında birşey olmadığını ve bitireceğine dair söz vermişti. şans isteyincede ilerde pişman olmamak için kabul ettim. hataydı ama o zaman böyle düşünmüyordum.

zaten sevgilin sana gerekli bütün ipuçlarini vermiş..takip ettiğinde sonunda ayrilik çikiyor..insanlarin biraz kendisine değer vermesi lazim..sen kendine değer vermezsen kimse seni mönemsemez..zaten seninle yaşadiklarini başkasina anlatiyorsa çoktan tekmeyi atman lazimdi ama sen atsammi atmasammi diye düşünüyorsun..neden insanar kendilerini sevmeyeni sever ve ister anlamiyorum...

yol yakınken daha fazla üzülmeden bırak git diyeceğim ama yaşananlar kötü olmuş tabiiki. ama yine de daha fazla şey kaybetmeden aklını başına al bence. her şeyden önce kendin değerli olmalısın. neden birinin (hatta seni üzen birinin) sana böyle davranmasına izin veriyorsun ki? ilk başta belki biraz üzülürsün ama sonra ne kadar rahatladığını farkedersin bence

Sizi aptal yerine koyuyor. Biran once gozunuzu acin ve kurtulun ondan. Size deger vermiyor. Verseydi ozelinizi arkadasina anlatmazdi. Kendinizi kullandirmayi birakin artik.

o size para olarak bakıyor.ne güzel geçindiriyorsunuz işte onu.evinizde kalııyor.yemeğini yapıyorsunuz karnını doyuruyorsunuz.o adamın içinde size karşı hiç birşey yok.eğer olsaydı telefon rehberinde sizin adınız ve soyadınız olmazdı.bu kadar uzaksınız onun için.
böyle birini nasıl sevebiliyorsun.ondan tiksinmen lazım.resmen seni kullanmış.
asla ona geri dönme.kalbinin sesini dinleme.kalbinin sesini dinlersen eğer kendini onun yanında bulacaksın.artık kendini ezdirme.

Böyle bir insani nasil seviyorsun,Adam siddet egilimli,seni maddiyat ugruna kullaniyor.sende aklini basina alirsan yol yakinken ne ala.. Sevgiliyken boyleyse evlenince ohhhh
Sende farkindasin herseyin kendine Itraf et ve kurtul ondan.Elini cabuk tut

öncelikle seni yadırgayan kişilere sakın kulak asma bir de bu acı saplanmasın kalbine, yadırgamak 'ben yapmam' gibi bir cahilliktir ama insanoğlu herşeyi yapabilir...
Kendini bu acı çekme alışkanlığından kurtar, emin ol aşk böyle bir şey değil, çok daha güzel... Bu yaşadığın çaresizlik bağımlılık...
Ne yaparsan yap onu bir daha görme, çok ağla, çok ama çok... Ama artık o iğrenç adama seni ve duygularını ve yıllarını çalmasına izin verme... Çok zor olacaktır... Mutlaka hatununa ulaş sen kadınsın zekisin bulursun bir yolunu... o hatuna öyle şeyler söyle ki asla seni yalanlayamasın... ALLAH yardımcın olsun...

öncelikle seni yadırgayan kişilere sakın kulak asma bir de bu acı saplanmasın kalbine, yadırgamak 'ben yapmam' gibi bir cahilliktir ama insanoğlu herşeyi yapabilir...
Kendini bu acı çekme alışkanlığından kurtar, emin ol aşk böyle bir şey değil, çok daha güzel... Bu yaşadığın çaresizlik bağımlılık...
Ne yaparsan yap onu bir daha görme, çok ağla, çok ama çok... Ama artık o iğrenç adama seni ve duygularını ve yıllarını çalmasına izin verme... Çok zor olacaktır... Mutlaka hatununa ulaş sen kadınsın zekisin bulursun bir yolunu... o hatuna öyle şeyler söyle ki asla seni yalanlayamasın... ALLAH yardımcın olsun...

çok teşekkür ederim iyi dilek ve nasihatlerin için...

eksik olan karşı tarafın sevgisi. ben olsam bir şekilde rezil ederdim. seni kullanarak bunu haketmiş.

şakamısın sen kuzum..bu ne yaa aynı evde yşıyr ve sana değer vermior..sende boyun eğiyorsun..herşey igeçtim o yemeği beğenemdiği an seni beğenmiyor demektr seven elinden zehir olsa yer.ukala seni kullanıyr oyalıyor buldu beleş ev ohh yemek..ekmek elden su gölden başka hatunum da var idare ederim bunuda diyor..yaşadıklarınıza daha biş diyemyrm ohh çok şükr ki kurtulmuşsun ilerde mutlu olunca anlayacaksın gereksiz biri olduğunu pişmanlığını ve tecrübe edindim dieyrk avutacağını..

Büyük konuşmak istemem ama siz bunla 2 yıl çıktınız öylemi bu adamlar 1 saniye bile çıkılmaz ...size yazık değil mi neden hayatınızı kendi ellerinizle mahvediyorsunuz bu adamdan biran önce uzaklaşın ve yepyeni bir sayfa açın kendinize ...

Yıllar sonra düşündüğünde onunla geçirdigin Her ani için lanet edeceğine eminim.okul anılarini onunla mahvetme yalvarıyorum okuduğun şehir aklina gelince o günleri nekdr boş kötü geçirdigin aklına gelecek ben yaptım sen yapma 26yasindayim 18-20yaslari arasında benzer şeyler yaşadım ve o dönemden arkadaslarla Nezmn o gunleri ansam kendime çok kızıyorum ama zamanın telafisi yok.kalk ayağa silkelen ve yeni bir hayat kur seni haketmiyor yasayacginnbir hayat var oda bu zindan etme .obur hayatımız edebi ve burdakilerin hesabini verecegiz bildigin bu hayatı mahvetme.

şakamısın sen kuzum..bu ne yaa aynı evde yşıyr ve sana değer vermior..sende boyun eğiyorsun..herşey igeçtim o yemeği beğenemdiği an seni beğenmiyor demektr seven elinden zehir olsa yer.ukala seni kullanıyr oyalıyor buldu beleş ev ohh yemek..ekmek elden su gölden başka hatunum da var idare ederim bunuda diyor..yaşadıklarınıza daha biş diyemyrm ohh çok şükr ki kurtulmuşsun ilerde mutlu olunca anlayacaksın gereksiz biri olduğunu pişmanlığını ve tecrübe edindim dieyrk avutacağını..

şaka gibiydi. tek farkı eğlenceli değildi. artık zamana bırakıyorum herşeyi.

Back
X